Workshop
Magisch ochtendritueel om de dag geaard te beginnen

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar de ochtend is niet mijn beste moment van de dag. Het liefst snooze ik een aantal keer en rond negen uur ga ik mijn bed uit. Om vervolgens in pyjama achter de computer te kruipen en pas tegen de lunch te bedenken wat ik de rest van de dag ga doen. Hier wil ik graag iets aan veranderen en toevallig ben ik de afgelopen periode artikelen en mensen tegengekomen die zich hiermee bezig houden.

 

Succesvolle mensen starten met een ochtendritueel

Uit onderzoek blijkt dat zeer succesvolle mensen de ochtend doorlopen met vaste rituelen. Deze houvast zorgt voor een positief en productief begin van de dag. Zo start Tony Robbins zijn dag met ademhalings- en dankbaarheidsoefeningen, doet Oprah Winfrey een uurtje krachttraining om haar in haar kracht te zetten en leest Bill Gates eerst iets inspirerends voor hij de dag begint. Facebook CEO Mark Zuckerberg slaat zelfs twee vliegen in één klap: hij staat elke dag om acht uur op en draagt altijd dezelfde outfit. Hierdoor bespaart hij niet alleen tijd, ook vermijd hij keuze stress.

 

Altaar

Er zijn ontzettend veel interessante ochtendrituelen te bedenken. Zo kun je starten met het drinken van een glas citroenwater, koud douchen of gaan mediteren. Helemaal van nu is het hebben van een altaar. Een altaar zorgt ervoor dat je bij het starten van de dag bewust ‘incheckt’ bij jezelf en geaard de dag begint. Door je aandacht naar binnen te richten brengt het je rust, focus en laat het je stilstaan bij de dingen die belangrijk voor jou zijn. Je kunt een altaar dan ook zien als een fundament waarop je de rest van de dag kunt bouwen.

 

Workshop

Om jouw altaar zo persoonlijk en krachtig mogelijk te maken slaan Merle van Aarde & Stralen en ik de handen ineen. Tijdens de workshop ga je een eigen altaar maken aan de hand van de vier elementen. Deze elementen zijn aarde, lucht, water en vuur.

Binnen de handlijnkunde spelen de elementen een centrale rol. En ook als je kijkt naar de numerologie kun je veel wijsheid over de elementen verkrijgen. Tijdens de workshop deel ik hier graag mijn kennis over. Ook vertel ik je meer over het hebben van een ochtendritueel en de voordelen die het oplevert.

Merle is intuïtief natuurgeneeskundige en heeft veel kennis over Soul Home rituelen. Hierdoor kan zij jou alles vertellen over de essentiële producten die de vier elementen symboliseren en hoe je deze vervolgens in je altaar kunt uitbeelden. Ook gaat Merle dieper in op specifieke rituelen en thema’s.

“Flying starts from the ground. The more grounded you are, the higher you fly.”
J.R. Rim

Door het volgen van deze workshop:

√ Leer je het belang van de vier elementen in je leven.
√ Ontdek je de magie van een altaar.
√ Maak je elke dag een bewuste start.

Praktische informatie

Datum
De workshop wordt gegeven op maandag 1 april van 19:30 tot 22:00 uur.

Locatie
Je bent van harte welkom op mijn locatie. Revaleiland 1, bij de Houthavens in Amsterdam.

Prijs
Voor deze editie geldt de speciale introductieprijs van € 35,-. Dit is inclusief koffie/thee met iets lekkers en alle benodigdheden voor het maken van jouw eigen altaar. Er is plek voor maximaal 10 deelnemers.

Ja, ik wil mijn eigen altaar maken en mijn dag magisch beginnen!