Workshop handlezen

De Handcoach

Down to earth magic for goalgetters

Met een workshop handlezen ontdek je jouw rol binnen de groep

Heb je iets te vieren? Zoek je een leuke groepsactiviteit? Heb jij altijd al willen weten wat jouw rol binnen jullie groep vrienden, familie of collega’s is? Kom erachter tijdens deze verrassende en gezellige workshop handlezen. Ontdek of jij wordt gezien als de teamplayer, de gangmaker van het stel of dat je bekend staat als de waaghals. Ideaal voor een vrijgezellenfeest, personeelsuitje, babyshower, verjaardagsfeest of vriendinnendag. Een workshop handlezen is een activiteit om niet snel te vergeten!

Programma

Er wordt gestart met een gezamenlijk ontvangst waarin de basisprincipes van het handlezen wordt uitgelegd. Onder meer de oorsprong van het handlezen komt aan bod, het verschil tussen je linker- en rechterhand, de basislijnen die in elke hand te vinden zijn en ook geef ik antwoord of je nu wel of niet de toekomst met handlezen kunt voorspellen.

Na het ontvangst zal ik bij elke deelnemer vingervlug (3-5 minuten) individueel de handen lezen. Dat lijkt kort, maar het zal je verbazen hoeveel informatie er in korte tijd boven water kan komen. Ondertussen rangschikken jullie elkaar in een aantal vragen.

Enkele voorbeeldvragen kunnen zijn:
Wie zou de beste koning(in) van het land zijn?
Aan wie zou je een geheim kunnen toevertrouwen?
Wie zou weg kunnen gaan zonder de rekening te betalen?
Wie van jullie is de grootste lolbroek?
Wie overleeft het langst op een onbewoond eiland?

De vragen worden vooraf in overleg bepaald. Uiteraard mogen jullie ook eigen vragen bedenken en aanleveren. Hierdoor wordt de workshop handlezen nog persoonlijker.

Na de individuele handanalyses komt de groep bij elkaar en starten we met de quiz. Lachen, gieren en brullen wanneer bekend wordt hoe familie, vrienden en collega’s elkaar rangschikken. De meest waanzinnige motivaties en verhalen komen boven water. Het gaat niet alleen om het voorlezen van jouw lijst, ook is iedereen heel nieuwsgierig naar de reden van jouw keuze. Doordat ik de handen heb geanalyseerd, kan ik goed bepalen wie op welke plek van de lijst staat. Degene die de meeste deelnemers goed heeft ingevuld wint een leuke prijs.

Voorbeeldprogramma: (Tijden worden in overleg bepaald)
15:00 uur Ontvangst en uitleg programma
15:15 uur Basisprincipes handlezen
15:45 uur Start individuele handanalyses + rangschikken deelnemers
16:30 uur Start 2 quizrondes
17:30 uur Einde

Prijs en locatie

Aantal deelnemers: minimaal 8 en maximaal 20. Minder deelnemers is in overleg mogelijk.
Datum en tijd: In overleg 7 dagen per week mogelijk.
Tijdsduur: circa 2,5 uur
Locatie: Nader te bepalen locatie in Amsterdam e.o. Indien gewenst kan ik bemiddelen in de locatie.
Prijs: Vanaf € 47,- per persoon (voor een bedrijfsfactuur op naam komt er 21% BTW bovenop)

Inclusief:
Een handige prijs voor de winnaar

Geef je een event en ben je op zoek naar iemand die handen van jouw bezoekers kan lezen? Kijk op deze pagina voor mijn aanbod vingervlugge handanalyses.

Teambuilding

Ook is het mogelijk een speciaal op maat gemaakte teambuildingsessie aan te bieden. Een handanalyse geeft veel inzicht over iemands functioneren op de werkvloer. Het laat zien waar de kracht van de samenwerking ligt, en waar de uitdaging zit. Door speelse opdrachten leer je niet alleen veel over jezelf, maar ook over je andere collega’s. Op een creatieve manier komen jullie nader tot elkaar!

Aangezien het hierbij om maatwerk gaat wordt het programma van de sessie in overleg gemaakt. Neem hiervoor contact met mij op.

Wil je een groepssessie boeken?

Neem dan contact met mij op!