Werk met de energie van de maan

Aim for the moon!

De maan is al eeuwenoud een natuurlijke raadgever. Haar energie beïnvloedt ons allemaal op aarde. De verschillende maanfasen en maanstanden brengen specifieke thema’s met zich mee. Door je aandacht hierop te vestigen zal je op natuurlijke wijze tot grote hoogte groeien.

The Moon Academy

Wil je jouw bedrijf naar het volgende level tillen? Verlang je naar meer helderheid en focus? Ben je op zoek naar meer energie en voldoening uit de dingen die je doet?

In The Moon Academy wordt spiritualiteit op een praktische manier aan je business gekoppeld. Elke maanfase en maanstand brengt een ander thema aan het licht, dat maakt de energie zo krachtig. Hierdoor kun je op een hele natuurlijke manier elke maand een ander vraagstuk in je bedrijf centraal stellen. Samen werken we AAN je bedrijf.

Nieuwemaan is de fase waarin iets nieuws mag ontstaan. Het is een periode van experimenteren en manifesteren. Vollemaan is de fase waarin loslaten centraal staat. Door te reflecteren kom je erachter wat er nu écht voor jou en je bedrijf werkt. In The Moon Academy word je tijdens deze fases op verschillende manieren ondersteunt. 

Just like the moon we go through phases

Maandelijkse ondersteuning

Elke maand ontvang je met de post vlak voor nieuwemaan een maanplanner en een setje maanstickers. Deze maanplanner is jouw gids gedurende de maand. Hierop schrijf je jouw intenties, resultaten en belangrijkste leermomenten. Juist door dingen op te schrijven stimuleer je vooruitgang. De bijbehorende maanstickers zorgen ervoor dat je creativiteit kan stromen. En dat is nog niet alles, want je ontvangt met de post ook nog een ansichtkaart met een passende affirmatie. Deze positieve zin is verbonden aan het maandelijkse thema en zal jouw zelfvertrouwen doen toenemen.  

Tijdens nieuwemaan en vollemaan ontvang je van mij een e-mail met achtergrondinformatie, opdrachten en extra verdiepende content. In de besloten Facebookgroep bied ik je mijn helpende hand. Hier mag je je opdrachten delen en vragen stellen. Ik hoop hier samen met jou en vele anderen een community van te maken waarin we het beste in elkaar naar boven halen. Daarom dat ik ook maandelijks één member in het zonnetje zet.

Last but not least organiseer ik elk kwartaal een Moonevent waarbij we elkaar offline kunnen ontmoeten om zo de geleerde lessen nog beter te integreren. Elke keer iets anders en elke keer ‘Moontastic’!

Het thema van nieuwemaan in Stier

23 april 2020

Een Stier is een aards teken dat graag zijn zaakjes op orde wilt hebben. Financiële zekerheid is een centraal thema. Hoe staat het met jouw financiën? Houd jij bij wat je in- en uitgaven zijn? Stel je jezelf financiële doelen? Heb je een buffer voor als het even tegen zit? Benut de energie van nieuwemaan in Stier en breng jouw financiële zaken op orde!

Marissa Bonants van The Money Mate zal in de besloten Facebookgroep een masterclass over financiën geven!

Het thema van nieuwemaan in Tweelingen

22 mei 2020

De energie van Tweelingen is gericht op communiceren. Zijn er gelijkgestemden met wie jij over je bedrijfsplannen kunt communiceren? Meer dan ooit is de community ideaal om jou hierbij te ondersteunen. Benut de energie van nieuwemaan in Tweelingen en onderzoek met wie jij het beste kunt sparren!

Overige thema's

Nader bekend gemaakt

Elke maand wordt er een ander thema met behulp van de stand van de maan onder de loep genomen. Deze wordt t.z.t gecommuniceerd. 

De uitgangspunten van The Moon Academy

Kennis en inspiratie

De natuur heeft veel waardevolle kennis in zich. Door het ritme van de maan te volgen zal zowel jij als je bedrijf, op een hele natuurlijke manier tot grote hoogte groeien.

Focus en helderheid

Elke maand sta je stil bij je intenties, de behaalde resultaten en de belangrijkste learnings. Dit zorgt ervoor dat je meer grip krijgt op jezelf én in je bedrijf.  

Verbinding en vertrouwen

De maan is er altijd. Dat alleen al zorgt voor een hoop vertrouwen. Daarnaast is de community er voor jou als je een helpende hand nodig hebt of successen wilt vieren.

“De maan staat voor mij voor een natuurlijke bron van energie.
Door haar ritme te volgen, ben ik veel beter in staat het beste uit mezelf te halen.”

 

Het afgelopen jaar heb ik elke maand stilgestaan bij de energie van de maan. Verbazingwekkend welke stappen ik hierdoor heb kunnen zetten. Zo koerstte ik volledig op een rebranding tijdens nieuwemaan in Ram. Hierdoor ging ik investeren in fotografie en een verbetering van mijn website. Tijdens nieuwewemaan in Maagd nam ik mijn ochtendritueel onder de loep, waardoor ik elke ochtend een stuk energieker wakker wordt. En nieuwemaan in Waterman zorgde ervoor dat ik een heldere visie creëerde over mijn bedrijf. Dit had ik nooit gedaan als ik niet zo bewust van de maanenergie was geweest.

 

Tegelijkertijd helpt vollemaan bij het loslaten van zaken. Zo kon ik veel makkelijker samenwerkingen stopzetten die niet goed voelde of projecten laten vallen die geen energie meer gaven. In liefdevolle verbinding en volle vertrouwen. Het voelde allemaal heel natuurlijk om hier afscheid van te nemen.

 

Ik zie het volgen van de maancyclus als een natuurlijke reminder aan mezelf. Ik start vol vertrouwen met iets nieuws, geniet van de groei en laat in volle overgave los wat niet langer dient.

Inhoud membership

Al mijn geleerde lessen wil ik niet langer voor mij houden. Daarom ben ik The Moon Academy gestart. Een plek waar jij samen met gelijkgestemde ondernemers mag gaan groeien. Ik houd van ‘the best of both worlds’. Vandaar dat ik een verbinding zoek tussen online en offline. Bovenal ben ik een voorstander van #praktischespiritualiteit en dat is waarom ik de  energie van de maan verbindt aan concrete acties in je bedrijf.

Doe mee met The Moon Academy en ontdek hoe je vanuit een natuurlijke flow tot grote hoogte kunt groeien.

Elk kwartaal vindt er een exclusief Moonevent plaats om zo nog beter de geleerde lessen te integreren (ticketprijs is enkel voor de onkosten).

Elke maand ontvang je:

Maanplanner & maanstickers

Ansichtkaart met bijpassende affirmatie

Waardevolle achtergrondinformatie

Verdiepende opdrachten

Praktische tips en adviezen

Toegang tot besloten Facebookgroep

Andere leuke extra's!

Word lid van The Moon Academy

Investeer in jezelf en werk AAN je bedrijf.
Zet elke maand intenties, behaal resultaten en maak je leermomenten inzichtelijk. 

Betaal jaarlijks

€222,-/incl. BTW
  • Word lid voor een heel jaar en krijg twee maanden cadeau. Speciale introductieprijs!
  • Jaarlijks opzegbaar

Be both soft and wild. Just like the moon.

Veelgestelde vragen

Hierbij een antwoord op de meest gestelde vragen: 

Hoe werkt het membership?

Elke maand ontvang je vlak voor nieuwemaan per post een maanplanner, een setje maanstickers en een ansichtkaart met een passende affirmatie. Daarnaast ontvang je rondom nieuwemaan en vollemaan een e-mail met belangrijke informatie en opdrachten.

De besloten Facebookgroep is de plek waar je de opdrachten mag delen, vragen kunt stellen en successen mag vieren (graag zelfs!). Ik zal elke maand topics aanmaken waarin je jouw input kunt delen. Ook kom ik rond nieuwemaan en vollemaan live om eventuele vragen te beantwoorden.  

Elk kwartaal zal er (tegen onkostenvergoeding) een Moonevent worden georganiseerd waar nog meer praktische tips en adviezen worden gedeeld om zo de geleerde lessen beter te integreren.

Wanneer is het membership echt iets voor mij?

Door mee te doen aan The Moon Academy sta je elke maand bewust stil bij een nieuw focuspunt. Bijvoorbeeld ordenen bij nieuwemaan in Maagd en ambities bij nieuwemaan in Steenbok.

Gedurende de maand is de maanplanner jouw gids. Hierop schrijf je waarin je wilt groeien en welke stappen je hiervoor gaat zetten. Vervolgens ga je daadwerkelijk experimenteren en is de community er om jou te ondersteunen. Tijdens vollemaan is het tijd om te reflecteren. Je wordt je bewust van wat jouw intentie jou heeft gebracht. Tot slot ga je jouw successen en leermomenten opschrijven.

The Moon Academy is er voor jou om je te laten groeien. Elke maand wordt je ondersteunt bij het zetten van een eerste stap naar iets nieuws. Want die eerste stap daar gaat het om. Net als de weg die je aflegt, die is zelfs nog belangrijker dan je einddoel.

Aim for the moon en jij…
¤ Haalt het beste uit jezelf
¤ Ontwikkelt meer zelfvertrouwen
¤ Ontvangt inspiratie en motivatie
¤ Creëert meer focus en helderheid
¤ Werkt AAN je bedrijf

Ik ben geen ondernemer kan ik dan wel meedoen?

Als je in loondienst bent dan kun je uiteraard ook deelnemen aan The Moon Academy. De stickers, maanplanner en affirmatiekaart zijn voor talloze intenties te gebruiken.

Echter focus ik mij bij de begeleidende informatie en opdrachten wel op ondernemers en de stappen die binnen een onderneming gezet kunnen worden.

Op welke wijze en wanneer worden de maanplanner en overige extra’s verzonden?

De maanplanner en overige extra’s worden als brievenbusstuk verzonden. Controleer het adres bij inschrijving goed. De verantwoordelijkheid voor een zoekgeraakt brievenbusstuk ligt bij jou als het afleveradres foutief is opgegeven.

Uiterlijk twee dagen voor nieuwemaan wordt de maanplanner en overige extra’s naar je verzonden. Niets ontvangen? Laat het tijdig weten, dan ontvang je een nazending. 

Dit zijn de data in 2020 waarop je alles uiterlijk in huis moet hebben:
Nieuwemaan in Ram – Maandag 23 maart 2020
Nieuwemaan in Stier – Woensdag 22 april 2020
Nieuwemaan in Tweelingen – Donderdag 21 mei 2020
Nieuwemaan in Kreeft – Zaterdag 20 juni 2020
Nieuwemaan in Kreeft – Zaterdag 18 juli 2020
Nieuwemaan in Leeuw – Dinsdag 18 augustus 2020
Nieuwemaan in Maagd – Woensdag 16 september 2020
Nieuwemaan in Weegschaal – Donderdag 15 oktober 2020
Nieuwemaan in Schorpioen – Zaterdag 14 november 2020
Nieuwemaan in Boogschutter – Zaterdag 12 december 2020

Wat als ik wel/niet eerder heb gewerkt met de energie van de maan?

De maan verschuift elke maan in een ander dierenriemteken. Dat maakt dat elke maand iedere maand voor een ander soort energie zorgt. Hierdoor maakt het niet uit of je wel/niet eerder hebt gewerkt met de energie van de maan. De energie is hoe dan ook anders.

Daarnaast is de stof helder, begrijpelijk en makkelijk te volgen. Basiskennis over de maan is niet nodig.

Hoe krijg ik toegang tot de besloten Facebookgroep?

Na ontvangst van betaling ontvang je een e-mail met alle belangrijke informatie. Hierin staat uitgelegd aan welke Facebookgroep je toestemming kunt vragen om lid te worden.

Ik heb geen Facebook

Als je geen Facebook hebt is een account zo aangemaakt. 

De besloten Facebookgroep is een community waarin we elkaar ondersteunen. Dit is geen absolute must voor het membership. Je ontvangt sowieso alle materialen per post en de aanvullende informatie per e-mail. 

Zie de online community op Facebook als een extraatje. Wil je liever niet deelnemen dan is dat ook helemaal oké. 

Wat als ik verhuis?

Geef zo spoedig mogelijk je adreswijziging door, dan worden je maanplanner en alle andere extra’s naar je nieuwe adres verzonden. Stuur hierover een e-mail met als onderwerp “Verhuizing Membership Moonacademy” naar: support@handcoach.nl

Kan ik mijn membership pauzeren?

Helaas is het niet mogelijk om je membership te pauzeren. Wat je dan kunt doen is je abonnement opzeggen en je weer in te schrijven als je opnieuw wilt werken met de energie van de maan. Bij herinschrijving betaal je het bedrag dat op dat moment gevraagd wordt voor The Moon Academy.  

Wat als de prijs van het membership verandert?

Zolang je lid blijft betaal je de prijs waarvoor je bent ingestapt. Stop je (tijdelijk)? Dan geldt bij je nieuwe aanmelding de prijs die op dat moment gevraagd wordt voor The Moon Academy.

Hoe beëindig ik het membership?

Wil je stoppen per de eerstvolgende nieuwemaan? Stuur dan vóór de 1e van de maand een e-mail naar support@handcoach.nl met als onderwerp “Opzegging Membership Moonacademy”. Bij opzeggen na de 1e van de maand zijn de incasso’s al in gang gezet, dit is niet terug te draaien. De incasso zal rond de 7e van elke maand plaatsvinden. Bij beëindiging van het membership ontvang je geen post of e-mails meer, ook word je uitgeschreven uit de besloten Facebookgroep.

Wat zijn de algemene voorwaarden?

Voor deelname aan The Moon Academy gelden een aantal specifieke algemene voorwaarden.

Looptijd membership
Het membership voor The Moon Academy ga je aan voor een minimale periode van en maand of een jaar (afhankelijk voor welke optie je hebt gekozen bij het aangaan van je membership). Deze minimale periode van een maand of een jaar kan niet worden gecrediteerd.

Opzeggen membership
Wil je stoppen per de eerstvolgende nieuwemaan? Stuur dan vóór de 1e van de maand een e-mail naar support@handcoach.nl met als onderwerp “Opzegging Membership Moonacademy”. Bij opzeggen na de 1e van de maand zijn de incasso’s al in gang gezet, dit is niet terug te draaien. De incasso zal rond de 7e van elke maand plaatsvinden. Bij beëindiging van het membership ontvang je geen post of e-mails meer, ook word je uitgeschreven uit de besloten Facebookgroep.

Delen van informatie
De informatie binnen The Moon Academy is uitsluitend bedoeld voor deelnemers. Er mag geen informatie worden gedeeld buiten The Moon Academy zonder toestemming.

Toegang Moonevents
Toegang tot de Moonevents is uitsluitend voor leden van The Moon Academy. Verkoop van de tickets wordt tijdig gecommuniceerd via e-mail en in de besloten Facebookgroep.

Reeds gekochte tickets kunnen niet worden gecrediteerd. Wel is het mogelijk het ticket over te dragen aan een andere member in de community of in te wisselen bij een eerstvolgend Moonevent. Stuur voor dit verzoek een e-mail naar support@handcoach.nl

De Handcoach behoudt zich het recht om tussentijds het aanbod van The Moon Academy te wijzigen ter verbetering van het product. Aanbiedingen en prijzen gelden niet automatisch voor toekomstige producten.

Ik woon in België, kan ik dan meedoen?

Dat kan zeker! Stuur hiervoor een e-mail naar support@handcoach.nl met jouw naam, adresgegevens en e-mail.

Je ontvangt dan een factuur. Na ontvangst van betaling krijg je alle informatie per e-mail en worden de benodigde materialen per post verzonden.

Er worden €3,- aan verzendkosten in rekening gebracht. 

Ik heb een andere vraag

Staat je vraag er niet tussen, maar wil je wel graag meer informatie over The Moon Academy? Neem dan contact op via e-mail: melissa@handcoach.nl Het streven is om binnen 24 tot 48 uur je e-mail te beantwoorden.