Werk aan jouw droomcarrière

Aim for the moon!

De maan is al eeuwenoud een natuurlijke raadgever. Haar energie beïnvloed ons allemaal op aarde. Door te werken met haar krachtige energie ontdek je hoe dit kunt toepassen op je eigen leven. En met de nieuwemaan in Steenbok specifiek op het gebied van jouw carrière en ambities. Doe mee met de training en zet de stap naar het werk waar jij van droomt!

Nieuwemaan in steenbok

Verlang je naar een baan die meer voldoening geeft? Wil je elke dag met plezier naar je werk? Ben je op zoek naar meer energie aan het einde van de werkdag?

In de dierenriem staat Steenbok bekend om haar ambities en gedrevenheid. Vooruitkomen, dingen bereiken en successen boeken, is het grootste doel in het leven van een Steenbok. Dat maakt deze energie zo krachtig in het zetten van jouw intenties voor een baan of onderneming waar je écht voldoening uithaalt.

In de training leer ik jou een maand lang de stand van de maan te betrekken in de keuzes en acties die je maakt. Heel natuurlijk zal je mooie veranderingen door gaan voeren in je leven. Klaar voor jouw droomcarrière? 

“De maan staat voor mij voor een natuurlijke bron van energie.
Door haar ritme te volgen, ben ik veel beter in staat het beste uit mezelf te halen.”

 

Als je mij (al langer) volgt op Instagram dan weet je dat ik al een jaar lang intensief tijdens nieuwemaan intenties zet. Verbazingwekkend welke stappen ik hierdoor het afgelopen jaar heb kunnen zetten. Ik zie het volgen van de maancyclus als een natuurlijke reminder aan mezelf. Ik start met iets nieuws, geniet van de groei en laat los wat niet langer dient.  

Instagram training

Instagram is een populair medium en zeer waarschijnlijk scroll je iedere dag wel even door je Instagramfeed. Misschien om tijd te verdrijven of inspiratie op te doen. Door de training op Instagram aan te bieden kun jij deze tijd nu ook inzetten voor persoonlijke groei. Eigenlijk net zoals de natuurlijke energie van de maan, kun jij deze training op een natuurlijke wijze onderdeel laten worden van je dagelijks leven.

Inhoud training

De training is gericht op de energie van Steenbok, die bekend staat om haar ambities en gedrevenheid. Dat maakt deze energie zo ideaal om stappen te zetten naar het werk waar jij van droomt.

Op het besloten Instagramaccount ontvang je van mij een maand lang informatie over de dagelijkse stand van de maan. Praktische tips en adviezen ondersteunen jou bij je gestelde intenties. Het gaat niet alleen om intenties zetten, de nadruk zal ook liggen op het ondernemen van actie en volhouden. 

Op 28 december om 10:00 uur is er een Instalive waarin we gezamenlijk aan de slag gaan met de intenties voor 2020. De live blijft 24 uur beschikbaar, dus geen probleem als je op dat moment niet aanwezig kunt zijn. Voor het schrijven van je intenties ontvang je een fijne nieuwemaanplanner. Verder zijn er nog andere leuke extra’s die ervoor zorgen dat jij in 2020 grote stappen zult gaan maken. Tijd voor actie en een killer van een carrière!

Het trainingsmateriaal zal nog een maand toegankelijk blijven. 

Toegang tot een besloten Instagramaccount

Dagelijkse informatie over de huidige stand van de maan

Nieuwemaanplanner om uit te printen

Instalive waarin we gezamenlijk intenties zetten

Support bij het vasthouden aan jouw intenties

Maangids met belangrijke informatie over de maan

Passende affirmaties voor jouw droomcarrière

Praktische oefeningen en tips

En andere leuke extra's!

Veelgestelde vragen

Een training via Instagram is relatief nieuw en kan daardoor vragen oproepen.
Hierbij een antwoord op de meest gestelde vragen. 

Wanneer start de training en hoe lang duurt deze?

Er zal een korte introductie zijn, maar de de training gaat op 23 december echt van start. 

De einddatum is 23 januari. Daarna zal al het trainingsmateriaal nog een maand beschikbaar blijven. 

Hoe krijg ik toegang tot de training?

Zoek na het afronden van jouw betaling het Instagramaccount Werken met de maan op Instagram op. Als bij controle blijkt dat je daadwerkelijk hebt betaald wordt je toegelaten tot het besloten Instagramaccount.

Wat als ik de Instalive van 28 december om 10:00 uur niet kan meedoen?

Geen probleem. Na opname blijft de Instalive nog 24 uur online staan. Voldoende tijd om alsnog aan de slag te gaan met jouw nieuwemaanintenties. 

Hoe ontvang ik de nieuwemaanplanner?

Op 27 december ontvangt elke deelnemer van de training een e-mail. Hierin zit een korte uitleg over het zetten van nieuwemaanintenties en de nieuwemaanplanner zelf. 

Het fijnst is om hiermee te gaan werken tijdens de Instalive. Maar mocht je geen printer voorhanden hebben, dan kun je ook  ‘gewoon’ pen en papier gebruiken voor het zetten van je intenties. 

Wanneer ik ontvang ik de Maangids?

Na afloop van de tranining ontvang je van mij een maangids met daarin alle belangrijke informatie over de maan én de geleerde lessen uit de traning. 

Wat als ik wel/niet eerder heb gewerkt met de energie van de maan?

Hoewel de maanfasen elke maand hetzelfde zijn, verschuift de energie van de maan in de verschillende dierenriemtekens. Dat maakt dat elke maand opnieuw de maan voor een ander soort energie zorgt. Hierdoor maakt het niet uit of je wel/niet eerder heb gewerkt met de energie van de maan. De energie is hoe dan ook anders. 

Daarnaast is de stof helder, begrijpelijk en makkelijk te volgen. Basiskennis van de maan is niet nodig.