fbpx

Producten met een magisch randje

Liefdevolle reminders

Laat je inspireren door de producten in mijn webshop. Ze ondersteunen je om je leven in eigen hand te nemen, je doelen met plezier te behalen én goed voor jezelf te zorgen.

Mijn producten

De Handcoach_Geboorteposter_klein

GEBOORTEPOSTER

Ben je op zoek naar een persoonlijk en origineel kraamcadeau? De Geboorteposter van De Handcoach is zo’n cadeau. Op de poster is het Zonneteken, Maanteken het numerologisch geboortegetal van de kleine uk te zien. Het begeleidende E-book maakt het een cadeau om een levenlang te koesteren.    

VERJAARDAGSPOSTER

Ben je op zoek naar een uniek en persoonlijk verjaardagscadeau? De Verjaardagsposter van De Handcoach is zo’n cadeau. Op de poster is het Zonneteken, Maanteken het numerologisch themajaar van de jarige job te zien. Het begeleidende E-book maakt het cadeau helemaal compleet.    

SELFCARE KAARTENDECK

Wil je alles uit jezelf én het leven halen? Dan is zelfzorg prioriteit nummer één. Pas als jij goed voor jezelf weet te zorgen, kun je aan anderen tijd, liefde en aandacht geven. Het selfcare kaartendeck biedt jou hierin een helpende hand. Deze praktische tool laat jou inzien op welke manier je goed voor jezelf kunt zorgen. 

INKT + PAPIER

Doe je mee met de online handleescursus en wil je een extra setje inkt en handafdrukpapier? Zodat je samen met je partner of kinderen de cursus kunt volgen? Bestel dan een extra setje en ga met de hele familie op ontdekkingsreis!

LIMITED EDITION TAS

Deze tas is jouw dagelijkse reminder om je zelfvertrouwen een boost te geven. Jij bent uniek en hebt zeker weten goud in handen. Elke 100% katoenen tas wordt met de hand gezeefdrukt en bevat goudfolie. Een unieke en gelimiteerde eye-catcher!

De Handcoach E-book

E-BOOKS

De E-books zijn op een heldere en duidelijke manier geschreven. Hierdoor maak je op een laagdrempelige manier kennis met de vele natuurlijke wijsheden. Geen vaag gelul, wel nuttige informatie waar je écht iets aan hebt. En door de praktische vertaalslag ontdek je ook nog eens hoe je deze oeroude kennis vandaag de dag kunt benutten.