fbpx

Producten met een magisch randje

Liefdevolle reminders

Laat je inspireren door de producten in mijn webshop. Ze ondersteunen je om je leven in eigen hand te nemen, je doelen met plezier te behalen én goed voor jezelf te zorgen.

Mijn producten

De Handcoach_Geboorteposter_klein

GEBOORTEPOSTER

Ben je op zoek naar een persoonlijk en origineel kraamcadeau? De Geboorteposter van De Handcoach is zo’n cadeau. Op de poster is het Zonneteken, Maanteken het numerologisch geboortegetal van de kleine uk te zien. Het begeleidende E-book maakt het een cadeau om een levenlang te koesteren.    

VERJAARDAGSPOSTER

Ben je op zoek naar een uniek en persoonlijk verjaardagscadeau? De Verjaardagsposter van De Handcoach is zo’n cadeau. Op de poster is het Zonneteken, Maanteken het numerologisch themajaar van de jarige job te zien. Het begeleidende E-book maakt het cadeau helemaal compleet.    

SELFCARE KAARTENDECK

Wil je alles uit jezelf én het leven halen? Dan is zelfzorg prioriteit nummer één. Pas als jij goed voor jezelf weet te zorgen, kun je aan anderen tijd, liefde en aandacht geven. Het selfcare kaartendeck biedt jou hierin een helpende hand. Deze praktische tool laat jou inzien op welke manier je goed voor jezelf kunt zorgen. 

De Handcoach_Gouden pen

GOUDEN PEN

Deze gouden pen krijgt jouw naam als gravering. Hierdoor is de pen niet alleen een schrijfmiddel, tegelijkertijd is het ook een ideale tool om je doelen en intenties te behalen. Uniek en persoonlijk! 

LIMITED EDITION TAS

Deze tas is jouw dagelijkse reminder om je zelfvertrouwen een boost te geven. Elke 100% katoenen tas wordt met de hand gezeefdrukt en bevat goudfolie. Een unieke en gelimiteerde eye-catcher!