fbpx

Jouw persoonlijke verjaardags guide

Een waardevol cadeau

Het vieren van je verjaardag is een waar feestje. Echter ben jij degene die de slingers ophangt in je leven. Daarom is het fijn om te weten wie je bent en hoe je goed voor jezelf kunt zorgen. De unieke en persoonlijke Verjaardagsposter van De Handcoach geeft deze waardevolle informatie.

Verjaardagsposter

Een uniek en persoonlijk verjaardagscadeau

Door te werken met jouw geboortedatum is de Verjaardagsposter een persoonlijk cadeau. De A4-poster bevat jouw unieke sterrenbeeld, maanteken en komend jaarthema. Daarbij ontvang je een E-book van 5 pagina’s met daarin de uitgebreide omschrijvingen. Hierin zijn onder andere de kenmerkende karaktereigenschappen te lezen, wordt er een gerichte ontspanningstip gegeven en is te ontdekken welke potentiële kansen komend jaar benut kunnen worden.

Elke poster en begeleidend E-book wordt op maat gemaakt. Verras jezelf of een jarige job met dit originele verjaardagscadeau.   

With each passing year you shine even brighter

Een combinatie van astrologie en numerologie

Zonneteken

Het zonneteken wordt ook wel jouw sterrenbeeld genoemd en hieruit is met name te herleiden wie je bent en wat je wilt.

Maanteken

De maan is van invloed op jouw gevoelswereld. Dit teken geeft aan hoe je omgaat met emoties en liefdevol voor jezelf kunt zorgen.

Themajaar

Rond je verjaardag ga je numerologisch gezien een nieuw themajaar in. Dit brengt kansen en uitdagingen met zich mee.

Diverse varianten

De Verjaardagsposter wordt standaard geleverd in A4-formaat en is er in verschillende varianten. Zo is er een roze en een blauwe kleur. Daarnaast kun je kiezen uit een digitale variant van de Verjaardagsposter of een geprinte versie. Voor ieder wat wils!

Het begeleidende E-book bevat 5 pagina’s en is opgemaakt met prachtige illustraties. De waardevolle informatie maakt het lezen van het E-book een waar feestje.

Je ontvangt de Verjaardagsposter en het begeleidende E-book binnen 3 tot 8 werkdagen.

Let op! Bij het bestellen van dit product graag de geboortedatum, geboorteplaats, geboortetijd en de naam van de jarige job doorgeven. Anders kan het product niet worden gemaakt. 

Inhoud begeleidend E-book:

Uitgebreide beschrijving van zonne- en maanteken

Informatie over kenmerkende karaktereigenschappen

Gerichte ontspanningstip

Speciaal mantra om zelfvertrouwen te boosten

Uitgebreide beschrijving van jaarthema

Specifieke affirmatie voor jaarthema

Tip om de verjaardagswens kracht bij te zetten

Geprinte versie

ROZE
37,47
  • In roze kleur
  • A-4 formaat
  • Geprinte versie op 250 grms houtvrij gesatineerd papier
  • Inclusief geprinte versie van Ebook (exclusief fotolijst)
  • Verzending binnen 8 werkdagen via PostNL (gratis verzending & feestelijk verpakt)

Geprinte versie

BLAUW
37,47
  • In blauwe kleur
  • A-4 formaat
  • Geprinte versie op 250 grms houtvrij gesatineerd papier
  • Inclusief geprinte versie van Ebook (exclusief fotolijst)
  • Verzending binnen 8 werkdagen via PostNL (gratis verzending & feestelijk verpakt)

Wil je de Verjaardagsposter aan een kind geven? Dan is de Geboorteposter daarvoor geschikter.

De Handcoach_Verjaardagsposter roze

Veelgestelde vragen

Hierbij een antwoord op de meest gestelde vragen: 

Ik weet de geboortetijd niet, is dat een groot probleem?

De geboortetijd geeft weer hoe de stand van de planeten was op het moment van geboorte. Voor de zon maakt deze tijd niet echt uit, wel kan de tijd van invloed zijn op de stand van de maan.

Daarom adviseer ik op de één of andere manier wel de tijd te achterhalen, dat geeft echt het beste resultaat van dit unieke product.

Wat is de levertijd en verzendwijze?

De digitale versie van de Verjaardagposter en het begeleidende E-book worden binnen 3 werkdagen verzonden naar het e-mailadres waarmee de bestelling is geplaatst, tenzij anders aangegeven in het opmerkingenveld.

De geprinte versie van de Verjaardagposter en het begeleidende E-book worden in een feestelijke verpakking binnen 8 werkdagen verzonden naar het adres waarmee de bestelling is geplaatst. Geef een wijziging van bezorgadres door in het opmerkingenveld.

In welke taal is de Verjaardagsposter verkrijgbaar?

De Verjaardagsposter is vooralsnog enkel in het Nederlands verkrijgbaar. Dat wil zeggen dat alle tekstuele informatie in het begeleidende E-book in het Nederlands is geschreven. Enkel de gegegeven affirmaties en quotes zijn in het Engels.

Is de Verjaardagsposter ook voor kinderen geschikt?

Persoonlijk vind ik de Verjaardagsposter niet geschikt voor kinderen. Dat komt enerzijds doordat het jaarthema voor kleine kinderen nog niet echt van toepassing is. Anderzijds zijn de teksten voor volwassenen geschreven. Maar niet getreurd. De Geboorteposter is een ideaal alternatief. Hierop wordt ook het zonneteken en maanteken vermeld. Echter wordt er in plaats van informatie over het jaarthema, informatie over het numerologische geboortegetal gegeven. Stukken interessanter als je het mij vraagt. Daarnaast zijn de teksten voor de Geboorteposter ook meer voor kinderen geschreven.

Heb je tips voor een fotolijst?

De poster is op A4 formaat, een lijst van 21×30 cm is daardoor ideaal.

In feite is elke fotolijst passend. Echter zou ik eerder een lijstje met een subtiel zwart of goud randje aanbevelen, zodat de poster goed tot zijn recht komt.

Mocht je daar interesse in hebben, dan verkoop ik een gouden fotolijst voor € 20,00

 

Ik wil de poster op een ander formaat, kan dat?

Het is mogelijk om voor een kleine meerprijs de poster in een ander formaat op te maken. Neem hiervoor contact op door een e-mail te sturen naar support@handcoach.nl

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen. Wat nu?

Wacht eerst totdat de termijn voor levering is verstreken. 3 werkdagen bij de digitale variant, en 8 werkdagen bij de geprinte versie.

Mocht je dan nog steeds niets hebben ontvangen, dan is het verzoek om een e-mail te sturen naar support@handcoach.nl Gebruik als onderwerp Verjaardagposter gevolgd door het nummer van de bestelling. Dan wordt jouw klacht binnen 24 uur opgepakt. 

Kan ik dit product retourneren?

Vanwege het feit dat dit product op maat gemaakt wordt kan het product niet worden geretourneerd.

Ik verzeker je dat het echt een prachtig mooi product is dat zijn geld driedubbel en dwars waard is. De kans dat je wilt retourneren is daarom nihil.

Ik woon in België, kan ik het product ook bestellen?

Dat kan zeker! Stuur hiervoor een e-mail naar support@handcoach.nl met jouw naam, adresgegevens en e-mail. Geef daarbij aan of je voorkeur uitgaat naar een digitale of geprinte versie. En wat de naam, geboortedatum, geboorteplaats en geboortetijd van de jarige job is.

Dan ontvang je een factuur, waarna na ontvangst van betaling de Verjaardagsposter en het bijbehorende E-book wordt verstuurd. Bij de geprinte versie worden €6,- extra verzendkosten berekend.

Hoe kom je aan de illustraties?

Alle illustraties zijn exclusief voor de Verjaardagsposter ontworpen door Jessica Jansen van Studio Contrast

Ik heb een andere vraag over mijn bestelling of levering.

Heb je nog vragen over je bestelling of de levering? Neem dan contact op De Handcoach via e-mail: support@handcoach.nl 

Het streven is om binnen 24 uur je e-mail te beantwoorden.