fbpx

Inspiratie op jouw event

Spreker op het gebied van praktische spiritualiteit

Spiritualiteit heeft niet veel meer omhanden dan openstaan voor het onbekende. En het bijzondere is dat dit je juist meer terugbrengt bij jezelf. Handleeskunde, numerologie, elementenleer en het volgen van de stand van de maan: ik heb deze kennis inmiddels allemaal onder mijn duim. Mijn gave is om deze oeroude kennis te vertalen naar praktische handvatten. Hierdoor heb ik zowel succes als innerlijke rust voor mezelf gecreëerd.

Iedereen heeft goud in handen. Ik laat jouw deelnemer, student of cursist graag ontdekken waarmee zij dit hebben. Vandaar dat ik niet alleen mijn eigen verhaal deel, maar ook waardevolle tips en adviezen geef. Met mijn down-to-earth instelling en vurige energie weet ik anderen mee te nemen in mijn enthousiasme over spiritualiteit. Na afloop van mijn talk loopt jouw publiek met een grote glimlach, handen in de lucht en een zelfverzekerd gevoel de deur uit.

Mijn talks laat ik aansluiten op jouw doelgroep en kunnen gaan over carrière, gezondheid of zelfliefde. Eventueel zijn de talks uit te breiden met het geven van vingervlugge handanalyses.

Tarieven: €1500,- – €2500,- exclusief BTW

Door persoonlijke verhalen, sprekende voorbeelden en praktische oefeningen zorg ik voor een magische ervaring.

De Handcoach_Spreker

Een greep uit de mogelijkheden

Handleeskunde

Wil jij de regie over je leven in eigen hand nemen? Sta dan steviger in je schoenen bij het nemen van beslissingen. Gebruik je vingers als praktisch raadgever en maak alleen nog maar keuzes die goed voelen voor jou.

Numerologie

Getallen hebben niet alleen een kwantiteit, maar ook een kwaliteit. Door het berekenen van jouw persoonlijk jaargetal leer je waar dit jaar de focus naar uit mag gaan. Ontdek of het tijd is om samen te werken, zaken uit handen te geven of juist de leiding te nemen.

Werken met de maan

Door te werken met de krachtige energie van de maan weet je wanneer het tijd is om te experimenteren, te genieten van je succes en in volle overgave los te laten wat jou niet langer dient. Ideaal om op deze manier je carrière naar een hoger niveau te tillen. 

"Een unieke talk met een enorme dosis enthousiasme die aanstekelijk werkt!"

Meer weten?