Spreker

Zoek je een inspirerende spreker voor je event? Een spreker met een down to earth kijk op spiritualiteit? Iemand met een vlotte babbel en een goed gevoel voor humor? Die ervoor zorgt dat de handen van jouw publiek de lucht in gaan?

Met veel passie en enthousiasme vertel ik graag over het handlezen. Voor mij is handlezen geen toekomstvoorspelling, wel een handvat om de toekomst in eigen hand te nemen. Elke lijn en elk teken heeft een betekenis en vertelt iets over het karakter. Handen zijn een prachtige weerspiegeling van iemands mogelijkheden. En daar vertel ik met alle liefde over.

Door persoonlijke verhalen, sprekende voorbeelden en praktische oefeningen zorg ik voor een magische ervaring. Met de concrete tips die ik geef beseft jouw bezoeker dat hij/zij goud in handen heeft.  

Gespreksthema’s

Neem het heft in eigen hand
Elke vinger staat voor een bepaalde karaktereigenschap. Zo zorgt je duim voor houvast en grip en geeft de middelvinger aan hoe je met structuur omgaat. In deze presentatie neem ik jouw bezoeker mee in alle eigenschappen van de vingers. Door praktische oefeningen gaan zij letterlijk en figuurlijk het heft in eigen hand nemen.

Alles binnen handbereik
Naast handleeskunde heb ik mij ook verdiept in numerologie, de maanstanden en sinds kort tarot. Zo kun je met numerologie aan iemands geboordedatum aflezen welke thema’s in het komende jaar centraal staan. En door gebruik te maken van de energie van de nieuwe maan kun je prachtige intenties zetten en uit laten komen. In deze presentatie deel ik wat er allemaal mogelijk is op het gebied van praktische spiritualiteit.

Je handen dichtknijpen
Mijn levensverhaal kent hoge pieken en diepe dalen. Van opgroeien in armoede tot het neerzetten van een succesvol bedrijf. Beoordeeld worden als een typisch ‘mavo-meisje’ en dan toch doorgroeien naar het HBO. Beginnen aan een vlammende carriere en eindigen in een burn-out. En zonder ouders mist het leven een gouden randje. Maar toch; hoe vaak ik ook val, ik sta altijd net één keer vaker op. Laat mij jouw bezoeker inspireren om veerkracht te tonen en te beseffen dat er een hoop is waarvoor je je handen dicht mag knijpen.

Informatie

Ik pas mijn presentaties aan op jouw programma. Gemiddelde duur is 45 minuten, maar dit kan natuurlijk altijd korter of langer duren.

Tarieven vanaf € 750,-.

Tip! Je kunt mijn presentatie ook combineren met het geven van vingervlugge handanalyses aan jouw bezoeker. Zo wordt de ervaring nog unieker, persoonlijker en waardevoller!

Melissa is een van de meest down to earth handanalisten die je maar kunt hebben. Ze is nuchter en leest met humor en kunde je handen.

Charlotte van 't Wout

Melissa geeft je inzicht in wat je zelf in handen hebt. Heel tof om te horen waar je eigenlijk allemaal toe in staat bent als je je handen ineen slaat;-)!

Chantal Deen