fbpx

Zet jezelf op nummer één

#handsdownandrelax

Je bent ambitieus en wilt groeien. Tegelijkertijd ervaar je onrust. Er zijn zoveel ballen in de lucht te houden. Tijd voor #selfcare. Door even pas op de plaats kom je terug bij je ware behoeften.

Selfcare betekent letterlijk zelfzorg. Het is de tijd, liefde en aandacht die je aan jezelf geeft. Het selfcare kaartendeck biedt jou hierin een helpende hand. Deze praktische tool laat jou inzien op welke manier je voor jezelf kunt zorgen.

Op de voorzijde van elke kaart vind je een suggestie voor een activiteit die je op jouw eigen manier mag invullen. Op de achterzijde van de kaart vind je een ondersteunende affirmatie. Deze positieve zin helpt jou om je zelfvertrouwen (tijdens de activiteit) te vergroten. Bewust in het goud gedrukt, om je in te laten zien dat tijd voor jezelf vrijmaken goud waard is.

Elke kaart stimuleert jou op een praktische manier even stil te staan en jezelf in acht te nemen. Hierdoor ben je veel beter in staat alles uit jezelf én het leven te halen.

#handsdownandrelax, geniet en groei vervolgens sneller als ooit tevoren. 

“Het perfecte cadeau voor iemand die wel een reminder kan gebruiken om goed voor zichzelf te zorgen.”

Selfcare is giving the world the best of you, instead what is left of you

“Een prachtig product dat laat zien dat puur geluk zit in de kleine dingen.”

De voordelen van selfcare

√ Je vermindert stress
√ Je staat stil bij jouw behoeften
√ Je leeft bewuster
√ Je voorkomt gezondheidsproblemen
√ Je verbetert relaties
√ Je voelt je zelfverzekerder
√ Je bent beter in staat anderen te helpen
√ Je wordt gelukkiger

“Ik hoop oprecht dat deze 33 kaarten jou inspireren om goed voor jezelf te zorgen. #handsdownandrelax, want juist door een stapje terug te doen, kun je twee stappen vooruit.”

Take care of your selfcare

Koop hier het selfcare kaartendeck

Veelgestelde vragen

Waarom selfcare?

Cliché maar waar. Je kunt niet voor een ander zorgen of iets voor een ander betekenen, als je niet eerst goed voor jezelf hebt gezorgd. Pas als jij jouw behoeften serieus neemt en jezelf tijd, liefde en aandacht geeft, ben je in staat dit aan anderen te geven. In het vliegtuig zeggen ze niet voor niets dat je eerst je eigen mondkapje op dient te doen, voordat je anderen kunt helpen.

Dus wil je alles uit jezelf én het leven halen? Zet jezelf dan op nummer één.

Waarom zijn er 33 kaarten?

33 is in de numerologie een meestergetal en de “leraar” van de getallen. Het getal 33 helpt jou te groeien naar een hoger bewustzijn. De invloed van het getal maakt je liefdevol, eerlijk, moedig, veelzijdig en vindingrijk. De belangrijkste les van het getal is dat je leert net zoveel van jezelf te houden als dat je van anderen houdt en dat je hiervoor je eigen behoeften serieus neemt.

Ik vond dit zo passend bij het thema dat ik bewust voor 33 kaarten heb gekozen.

Wat is het verschil tussen de voor- en achterzijde?

Op de voorzijde van elke kaart vind je een suggestie voor een activiteit die je op jouw eigen manier mag invullen. Op de achterzijde van de kaart vind je een ondersteunende affirmatie. Deze positieve zin helpt jou om je zelfvertrouwen (tijdens de activiteit) te vergroten. Deze zin is bewust in het goud gedrukt, om je in te laten zien dat tijd voor jezelf vrijmaken goud waard is.

In welke taal is het kaartendeck beschikbaar?

Het kaartendeck is alleen beschikbaar in het Engels. De teksten zijn zeer begrijpelijk en door de begeleidende afbeeldingen liggen de activiteiten praktisch voor de hand. 🙂

Wat zijn de afmetingen en kwaliteit van het kaartendeck?

Elke kaart van het kaartendeck heeft een afmeting van 12 x 7 cm. De voorzijde is gedrukt in zwart-wit en de achterzijde in goudfolie. De kaarten zijn 430 grams zodat ze goed stevig zijn. 

Het kaartendeck wordt geleverd in een stevig kartonnen doosje van 12,5 x 7,5 cm en heeft een goudfolieopdruk.

Wat is de retailprijs van het kaartendeck?

De retailprijs van een kaartendeck is € 29,- incl. BTW en verzendkosten.

Waar is het kaartendeck te koop?

Het kaartendeck is vooralsnog enkel online in de webshop van De Handcoach verkrijgbaar. 

Geïnteresseerd in het aanbieden van het kaartendeck in jouw (web)shop? Neem dan contact op via e-mail: melissa@handcoach.nl

 

Op welke wijze wordt het kaartendeck verzonden?

Het kaartendeck wordt aangeboden als brievenbuspakketje. 4 of meer kaartendecks worden aangeboden als pakketpost. 

Wat is de verwachte levertijd?

Het kaartendeck wordt binnen 2 tot 3 werkdagen bezorgd op het opgegeven adres in de geplaatste bestelling.

Controleer het adres goed. De Handcoach neemt geen verantwoordelijkheid voor een zoekgeraakte bestelling als het afleveradres foutief is opgegeven.

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Mocht het kaartendeck niet aan je verwachtingen voldoen, wat ik in de eerste plaats heel spijtig zou vinden, dan kan het onder de volgende voorwaarden geretourneerd worden.

  • De retour te zenden artikelen moeten binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling worden aangemeld via een e-mail naar: melissa@handcoach.nl
  • Het artikel moet in de originele verpakking worden teruggestuurd.
  • Retour gezonden artikelen kunnen helaas niet worden teruggenomen wanneer ze: beschadigd zijn en/of wanneer je zelf hebt getracht de schade te herstellen.
  • De retour te zenden artikelen moeten binnen 14 dagen na aanmelding van de retour (via melissa@handcoach.nl) teruggestuurd worden én ontvangen zijn door De Handcoach.
  • Het risico van de retourzending ligt bij de consument, De Handcoach adviseert om een retourzending met track & trace te versturen.
  • De kosten voor de retourzending komen voor je eigen rekening, tenzij anders is overeengekomen met én schriftelijk bevestigd door De Handcoach.
  • Let erop dat je de retourzending voldoende frankeert, anders kan deze helaas niet door De Handcoach in ontvangst genomen en gecrediteerd worden.

Verwerking en terugbetaling retourzending

  • De retourzending wordt na ontvangst van de artikelen per e-mail bevestigd. Het totaalbedrag van de retour gezonden artikelen zal door De Handcoach gecrediteerd worden en z.s.m. teruggestort worden op het corresponderende bankrekeningnummer.
  • De verzendkosten van de retourzending zijn voor rekening van de consument en worden niet teruggestort.
Ik woon in België, kan ik het product ook bestellen?

Dat kan zeker! Stuur hiervoor een e-mail naar support@handcoach.nl met jouw naam, adresgegevens en e-mail. 

Dan ontvang je een factuur, waarna na ontvangst van betaling het Selfcare kaartendeck wordt verzonden. Er worden hiervoor €6,- aan extra verzendkosten in rekening gebracht.

Hoe kom je aan de illustraties?

Alle illustraties zijn exclusief voor het Selfcare kaartendeck ontworpen door Roos Oosterbroek van design.real.amazing.work

Ik heb een andere vraag over mijn bestelling of levering.

Heb je nog vragen over je bestelling of de levering? Neem dan contact op De Handcoach via e-mail: melissa@handcoach.nl 

Het streven is om binnen 24 uur je e-mail te beantwoorden.