Zet jezelf op nummer één

#handsdownandrelax

Heb je behoefte aan meer rust en ontspanning? Verlang je naar meer tijd voor jezelf? Wil jij je zekerder voelen?

Het selfcare kaartendeck biedt jou hierin een helpende hand. Selfcare betekent letterlijk zelfzorg. Het is de tijd, liefde en aandacht die je aan jezelf geeft. Daarom stimuleert elke kaart jou op een praktische manier even stil te staan en liefdevol voor jezelf te zorgen.

Op de voorzijde van elke kaart vind je een suggestie voor een activiteit die je op jouw eigen manier mag invullen. Op de achterzijde van de kaart vind je een ondersteunende affirmatie. Deze positieve zin helpt jou om je zelfvertrouwen (tijdens de activiteit) te vergroten. Bewust in het goud gedrukt, om je in te laten zien dat tijd voor jezelf vrijmaken goud waard is.   

Het gebruik van de kaarten zorgt ervoor dat je stress vermindert, bewuster leeft en zelfverzekerder wordt. Door goed voor jezelf te zorgen, zorg je automatisch voor de wereld om je heen.

Laat je handen daarom eens rusten, relax en geniet bovenal!

Een prachtig cadeau aan jezelf of aan anderen

€29,-

“Het perfecte cadeau voor iemand die wel een reminder kan gebruiken om lief te zijn voor zichzelf.”

Selfcare is giving the world the best of you, instead what is left of you

“Een prachtig product dat laat zien dat geluk zit in de kleine dingen.”

Mijn inspiratie

Een aantal jaar geleden belandde ik in een burn-out en enige tijd daarna had ik te dealen met het verlies van mijn moeder. Mijn vader was al overleden, net als opa’s en oma’s en ik had ook geen partner. Wat heb ik mij verloren en alleen gevoeld. Apathisch zat ik op de bank. Geen idee waar ik het zoeken moest.

Deze sombere periodes inspireerden mij een selfcare kaartendeck te ontwikkelen. Kaarten die laten inzien dat geluk hem zit in de kleine dingen. Zwembaden heb ik vol gehuild, maar tegelijkertijd troostte ik mij met een kopje koffie buiten de deur of het kopen van een mooie bos bloemen.

Hoewel deze zwarte bladzijden in mijn leven niet makkelijk zijn geweest, ben ik ze toch dankbaar. Zonder had ik nooit het belang van selfcare ingezien. En had ik nooit de helpende hand kunnen bieden die ik vandaag de dag geef. 

De voordelen van selfcare

√ Je leeft bewuster.
√ Je staat stil bij wat je wilt i.p.v. wat je moet.
√ Je vermindert stress.
√ Je voorkomt gezondheidsproblemen.
√ Je verbetert relaties.
√ Je voelt je zelfverzekerder.
√ Je bent beter in staat anderen te helpen.
√ Je wordt gelukkiger.

“Ik hoop oprecht dat deze 33 kaarten jou inspireren om extra lief te zijn voor jezelf. Maak selfcare een prioriteit in jouw leven. #handsdownandrelax want je bent het waard om tijd voor jezelf te maken!”

Take care of your selfcare

Koop hier het selfcare kaartendeck

“De minimalistische vormgeving, het stevige papier, de tips die je laten zien dat selfcare ook juist in kleine dingen zit, matchende sierlijke illustraties, het gebruikte lettertype, de mooie affirmaties in goudfolie. Ik vind dit persoonlijk echt een prachtig feel good product om cadeau te doen aan jezelf, of bijvoorbeeld aan een vriendin die een steuntje in de rug kan gebruiken ♥

Complete review lees je hier

Desirée Pelgrom

Curvacious.nl

“I loved using the self-care cards. I think these cards are a great tool to help you. And also get inspiration for small or big things you can do for self-care. From now on my team will be picking one card every Sunday and each do (or plan) the activity on the card.

Complete review lees je hier

Saartje Nibbering

Take care of your selfie

Veelgestelde vragen

Waarom selfcare?

Cliché maar waar, je kunt niet voor een ander zorgen als je niet eerst goed voor jezelf hebt gezorgd. Het komt heel vaak in mijn praktijk voor dat ik hoor dat anderen niet teleurgesteld kunnen worden. Maar hoe zit het dan met de liefde naar jezelf? Daar komt selfcare om de hoek kijken. Door even een pauze in te lassen en goed voor jezelf te zorgen, kun je er zo goed mogelijk voor jezelf én voor anderen zijn.

Daarbij zijn er soms in het leven lessen te leren. Hoe vervelend deze situaties ook mogen aanvoelen, je zal er doorheen moeten om er vervolgens sterker als ooit uit te komen. Deze lessen zijn al zwaar genoeg en ik vind dat je het jezelf niet moeilijker hoeft te maken dan het op dat moment al kan zijn. Echt wees op deze momenten niet te streng voor jezelf, maar juist heel lief door goed voor jezelf te zorgen.

 

Wat is het verschil tussen selfcare en selflove?

Voor jezelf zorgen kun je doen d.m.v. selfcare of selflove.

Selfcare: Dit zijn activiteiten die je kunt ondernemen om goed voor jezelf te zorgen (dus wat je DOET).

Selflove: Dit gaat erom dat je leert van jezelf te houden zoals je bent (dus wat je VOELT).

Met mijn kaarten richt ik mij met name op selfcare, maar indirect komt daar selflove bij kijken. 

Waarom zijn er 33 kaarten?

33 is in de numerologie een meestergetal en de “leraar” van de getallen. Het getal 33 helpt jou te groeien naar een hoger bewustzijn. De invloed van het getal maakt je liefdevol, eerlijk, moedig, veelzijdig en vindingrijk. De belangrijkste les van het getal is dat je leert net zoveel van jezelf te houden als dat je van anderen houdt en dat je hiervoor je eigen behoeften serieus neemt.

Ik vond dit zo passend bij het thema selfcare dat ik bewust voor 33 kaarten heb gekozen. 

Wat is het verschil tussen de voor- en achterzijde?

Op de voorzijde van elke kaart vind je een suggestie voor een activiteit die je op jouw eigen manier mag invullen. Op de achterzijde van de kaart vind je een ondersteunende affirmatie. Deze positieve zin helpt jou om je zelfvertrouwen (tijdens de activiteit) te vergroten.

Vind op het Instagramaccount @handsdownandrelax inspiratie hoe anderen invulling aan hun selfcare moment geven.  

Hoe kom je aan de afbeeldingen?

Alle afbeeldingen zijn exclusief voor dit kaartendeck ontworpen door Roos Oosterbroek van design.real.amazing.work

Waar is het kaartendeck te koop?

Het kaartendeck is vooralsnog enkel online in de webshop van De Handcoach verkrijgbaar. 

Geïnteresseerd in het aanbieden van het kaartendeck in jouw (web)shop? Neem dan contact op via e-mail: melissa@handcoach.nl

 

In welke taal is het kaartendeck beschikbaar?

Het kaartendeck is alleen beschikbaar in het Engels. De teksten zijn zeer begrijpelijk en door de begeleidende afbeeldingen liggen de activiteiten praktisch voor de hand. 🙂

Wat zijn de afmetingen en kwaliteit van het kaartendeck?

Elke kaart van het kaartendeck heeft een afmeting van 12 x 7 cm. De voorzijde is gedrukt in zwart-wit en de achterzijde in goudfolie. De kaarten zijn 430 grams zodat ze goed stevig zijn. Handig (ha!) voor als je jouw selfcare moment op camera wilt vastleggen. 

Het kaartendeck wordt geleverd in een stevig kartonnen doosje van 12,5 x 7,5 cm en heeft een goudfolieopdruk.

Wat is de retailprijs van het kaartendeck?

De retailprijs van een kaartendeck is € 29,- incl. BTW en verzendkosten.

Op welke wijze wordt het kaartendeck verzonden?

Het kaartendeck wordt aangeboden als brievenbuspakketje. Na aankoop ontvang je een track&trace code waarmee je jouw bestelling kunt volgen.

4 of meer kaartendecks worden aangeboden als pakketpost. Na aankoop ontvang je een track&trace code waarmee je jouw bestelling kunt volgen. 

Verzending is via de site is vooralsnog alleen binnen Nederland. Woon je buiten Nederland en wil je het kaartendeck ontvangen? Informeer naar de mogelijkheden door een e-mail te sturen naar melissa@handcoach.nl 

Wat is de verwachte levertijd?

Het kaartendeck wordt binnen 2 tot 3 werkdagen bezorgd op het opgegeven adres in de geplaatste bestelling.

Controleer het adres goed. De Handcoach neemt geen verantwoordelijkheid voor een zoekgeraakte bestelling als het afleveradres foutief is opgegeven.

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Mocht het kaartendeck niet aan je verwachtingen voldoen, wat ik in de eerste plaats heel spijtig zou vinden, dan kan het onder de volgende voorwaarden geretourneerd worden.

  • De retour te zenden artikelen moeten binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling worden aangemeld via een e-mail naar: melissa@handcoach.nl
  • Het artikel moet in de originele verpakking worden teruggestuurd.
  • Retour gezonden artikelen kunnen helaas niet worden teruggenomen wanneer ze: beschadigd zijn en/of wanneer je zelf hebt getracht de schade te herstellen.
  • De retour te zenden artikelen moeten binnen 14 dagen na aanmelding van de retour (via melissa@handcoach.nl) teruggestuurd worden én ontvangen zijn door De Handcoach.
  • Het risico van de retourzending ligt bij de consument, De Handcoach adviseert om een retourzending met track & trace te versturen.
  • De kosten voor de retourzending komen voor je eigen rekening, tenzij anders is overeengekomen met én schriftelijk bevestigd door De Handcoach.
  • Let erop dat je de retourzending voldoende frankeert, anders kan deze helaas niet door De Handcoach in ontvangst genomen en gecrediteerd worden.

Verwerking en terugbetaling retourzending

  • De retourzending wordt na ontvangst van de artikelen per e-mail bevestigd. Het totaalbedrag van de retour gezonden artikelen zal door De Handcoach gecrediteerd worden en z.s.m. teruggestort worden op het corresponderende bankrekeningnummer.
  • De verzendkosten van de retourzending zijn voor rekening van de consument en worden niet teruggestort.
Ik heb een andere vraag over mijn bestelling of levering.

Heb je nog vragen over je bestelling of de levering? Neem dan contact op De Handcoach via e-mail: melissa@handcoach.nl 

Het streven is om binnen 24 tot 48 uur je e-mail te beantwoorden.