Ontdek je element

De Handcoach

Down to earth magic for goalgetters

Helemaal in je element

Je hebt het mensen vast weleens horen zeggen: ‘Ik ben helemaal in mijn element!’ Zij voelen zich dan op hun gemak, comfortabel en ze zijn tevreden. Zij halen voldoening uit hun activiteiten en maken optimaal gebruik van hun talenten. Zij krijgen waardering en erkenning, zitten in een heerlijke flow en hebben het gevoel de hele wereld aan te kunnen.

Heb je dit gevoel zelf al eens ervaren? Weet je wat belangrijk voor jou is? Benut je al je talenten? Blijf je gemotiveerd? En geniet je van de dingen die je doet? Als je jouw element achterhaalt kun je het antwoord hierop vinden.

In de Westerse handlijnkunde wordt er uitgegaan van vier verschillende type elementen, te weten: aarde, lucht, water en vuur. Elk element heeft zo zijn eigen karaktereigenschappen. Zo zorgt aarde voor stabiliteit, geeft lucht ruimte, zorgt water voor stroming en laat vuur dingen ontstaan. In feite heb je alle elementen in je, maar het ene element is wat sterker aanwezig dan het andere. Jouw voorkeurselement zegt veel over je karakter. Ben je benieuwd welk element in jou schuilt? Kom erachter door mijn E-book te downloaden of de online quiz te maken.

Inzicht in je element geeft inzicht in je talenten en mogelijkheden, waardoor je uiteindelijk bewuster keuzes kan maken.

“Dit vind ik nou een voorbeeld van een goed E-book. Het is enorm waardevol!”

Kelly Smit

E-book 

Door te kijken naar het huidpatroon op je vingertop kan je jouw voorkeurselement achterhalen. In het E-book wordt duidelijk beschreven hoe je dit kunt doen en waar je op moet letten. Vervolgens kun je lezen welke karakteristieke eigenschappen bij elk element horen. Bezit jij de rust van aarde? Overheerst de denkkracht van lucht? Beschik je over de  openheid van water? Of heeft de gedrevenheid van vuur de overhand? Ontdek het allemaal door mijn E-book gratis te downloaden.

N

De voordelen van mijn E-book:

  • Je achterhaalt de waarde van je vingerafdruk.
  • Je maakt kennis met de vier elementen.
  • Je leert het verschil tussen je linker- en rechterhand.
  • Je ontdekt welk voorkeurselement bij jou hoort.
  • Je krijgt inzicht in jouw talenten en mogelijkheden.
  • Je gaat bewustere keuzes maken. 

“Ik heb het E-book gelezen en vind hem fascinerend. Duidelijke uitleg. Je krijgt zin om meer te weten te komen over dit onderwerp.”

Brigitte van Deursen-van Diggele 

Ontdek jouw element!

Download mijn E-book en ga op ontdekkingsreis naar jouw element. Inzicht in je element geeft inzicht in je talenten en mogelijkheden, waardoor je bewuste keuzes kan maken!

Door mijn E-book te downloaden abonneer je jezelf ook op mijn inspiratiemail. Als je dit niet wilt kun je jezelf op elk gewenst moment uitschrijven.

Quiz

Vind je het leuk om nog meer over jouw element te ontdekken? Doe dan de mee met de online quiz over de elementen. Door het beantwoorden van de 10 vragen kun je jouw voorkeurselement achterhalen. Geef bij elk antwoord aan wat voor jou het meeste van toepassing is. Er bestaat geen goed of fout. Maak een keuze die voor jou het beste past.

De vier elementen uit de Westerse handlijnkunde

Binnen de Westerse handlijnkunde wordt er gesproken over vier elementen. Dat zijn aarde, lucht, water en vuur.
Elk element heeft zo zijn eigen karakteristieke eigenschappen.

Element aarde

Aarde symboliseert de vaste grond onder je voeten, een fundament om op te bouwen. Jij bent dan ook degene op wie gebouwd kan worden en zorgt voor stabiliteit. 

Element lucht

Lucht symboliseert vrijheid, zuurstof en ruimte. Het is het element van het denken. Je bent dan ook een vrije denker die de ruimte wilt krijgen zaken te onderzoeken.

Element vuur

Alles start bij element vuur. Jij bent degene die anderen enthousiasmeert met al je plannen. Met je tomeloze energie is er bij jou altijd wel iets te beleven.  

Element water

Water kan allerlei vormen aannemen en past zich gemakkelijk aan. Zo is het ook met jou. Flexibel en met een open houding treed je jouw omgeving tegemoet.

Meer weten?

Volg mij op Facebook en Instagram. Regelmatig deel ik interessante feitjes en weetjes over de elementen!