fbpx

De magie van numerologie

Inzichten via de betekenis van getallen

Neem de toekomst in eigen hand

Op welke gebieden zou je een verandering willen doorvoeren? Wil je jouw carrière een andere wending geven? Ben je op zoek naar meer voldoening? Of heb je behoefte aan een fijnere werk-privé balans?

Mijn online cursus numerologie zorgt ervoor dat je de toekomst zelf in de hand neemt. Numerologie is een bewustzijnstool die gebruik maakt van de verborgen betekenis van getallen. Zodra je inziet wie je werkelijk bent zijn veranderingen mogelijk. En dat niet alleen, het wordt ook veel makkelijker ze door te voeren.

Laat je inspireren door de inzichten van getallen en ontdek jouw ware potentieel!

Door het volgen van deze curus:

Vergroot je jouw persoonlijk leiderschap

Ontdek je verborgen talenten

Versterk je jouw intuïtie

Leer je te vertrouwen op je eigen kunnen

Bewandel je zelfverzekerd jouw levenspad

Zie je de ware reden van jouw bestaan

Bij aanmelding krijg je direct toegang tot al het cursusmateriaal

Numerologie als bewustzijnstool

Numerologie is een berekeningsmethode die uitgaat van de betekenis van getallen. Elk getal heeft een eigen unieke trilling en biedt inzicht in jouw levensdoel, lotsbestemming en levensweg.

In mijn cursus numerologie laat ik je kennis maken met de waardevolle inzichten van jouw persoonlijke getallen.

Omdat ik de kennis van numerologie een fijn hulpmiddel vindt bij het nemen van beslissingen in het dagelijks leven, ontvang je bij deze cursus als bonus een prachtige handgemaakte print. Vul jouw unieke numerologische getallen hierop in en gebruik de print als gids in je leven. Een mooi Latijns gezegde luidt: Omnia in numeris sita sunt – Alles ligt versluierd in getallen.

De Handcoach_Exclusieve print_Numerologie

Opbouw cursus

Module 1
Een stukje geschiedenis

In deze module ontdek je wat numerologie betekent en wanneer het is ontstaan. 

Module 2
Getallen en meestergetallen

De cyclus van numerologie bevat de getallen 1 t/m 9. Ook zijn er zogenaamde meestergetallen. In deze module ontdek je de achterliggende betekenis van al deze getallen. 

Module 3
Geboortegetal

Het geboortegetal geeft inzicht in de weg die voor je ligt. Je kunt het getal zien als jouw gids gedurende je leven. Daarnaast laat het getal ook zien welk beroep bij jou past.

Module 4
Zielsgetal

De klinkers van jouw naam laten jouw ware verlangens en dromen zien. Door de betekenis van dit numerologische getal ontdek je jouw zielsverlangens en ware innerlijk.

Module 5
Persoonlijkheidsgetal

De medeklinkers van jouw naam laten zien welke indruk jij achterlaat op de buitenwereld. Dit hoeft niet overeen te komen met jouw ware innerlijk, maar het is wel fijn om erachter te komen welke verwachtingen anderen van jou hebben. 

Module 6
Naamgetal

Elke keer als je naam wordt uitgesproken ontstaat er een bijzonder soort energie. In deze module ontdek je wat jouw naam numerologisch betekent.

Module 7
Levensdoel

Door jouw aardse en kosmische getallen bij elkaar op te tellen kom je achter jouw levensdoel. Dit getal laat zien waarmee je succes zult oogsten.

Module 8
Persoonlijk jaargetal

Rond je verjaardag ga je numerologisch gezien een nieuw themajaar in. Ontdek welke potentiele kansen en uitdagingen jouw persoonlijk themajaar met zich meebrengen.

BONUS Module
Ondersteuning bij numerologie

Bloemen, kristallen, planeten en dieren zijn symbolen waarmee de numerologie verbonden is. Ontdek hoe je jouw persoonlijke getallen kunt versterken.

Inhoud cursus

De cursus is onderverdeeld in verschillende thema’s verspreid over negen modules, met ruim 2 uur aan videomateriaal. Na aanmelding ontvang je direct toegang tot de cursus. Je kunt de cursus vervolgens in eigen tempo volgen.

De modules worden ondersteund met concrete videolessen en prachtig vormgegeven E-books. Al het materiaal is helder en duidelijk en voor iedereen te volgen.

BONUS

Als extra ontvang je een exclusieve print waarop je jouw unieke numerologische getallen kunt invullen. Ook is er een extra module die uitlegt met welke symbolen je jouw persoonlijke getallen kunt versterken.

Je krijgt levenslang toegang tot de cursus. Dat betekent dat je ook van eventuele toekomstige updates gebruik kunt maken!

9 modules

Prachtig vormgegeven E-books

Concrete videolessen

Praktische informatie

In eigen tempo te volgen

Persoonlijke numerologieguide

Waardevolle extra's

Investering

Veelgestelde vragen

Hoeveel tijd ben ik bezig met de cursus?

De begrijpelijke videolessen duren gemiddeld 3 minuten, maar er zijn enkele uitschieters. Je kunt de cursus op eigen tempo doorlopen, dus pauzeer gerust als je daar behoefte aan hebt. Ook is er geen specifieke volgorde die je dient te volgen. Maak er daarom echt jouw waardevolle feestje van! 

In totaal heeft de cursus ruim 2 uur aan videomateriaal.

Hoe gaat het allemaal in zijn werk?

Na je betaling ontvang je direct een e-mail met inloggegevens voor de online leeromgeving. Je mag zelf een wachtwoord aanmaken. De cursus kun je vervolgens op eigen tempo volgen.

De toegang tot de cursus is levenslang. Dat betekent dat je ook van toekomstige updates gebruik kunt maken. 

Wanneer start de cursus?

De cursus start direct na betaling. Je ontvangt dan een e-mail met inloggegevens voor de online leeromgeving en kunt direct aan de slag.

Ga ik met deze cursus leren de toekomst te voorspellen?

Om meteen met de deur in huis te vallen: NEE! Wel ga je ontdekken welke numerologische getallen bij jouw unieke persoonlijkheid horen. Hierdoor wordt het voor jou stukken makkelijker keuzes te maken.

De cursus laat jou niet inzien wat er in de toekomst staat te gebeuren. Wel kun je met de inzichten de toekomst zelf in eigen hand nemen. 

Hoe kom je aan de print?

De print voor de numerologieguide is exclusief voor deze cursus ontworpen door Jessica Jansen van Studio Contrast.

Wist je dat Jessica op mijn Instagram ook hele gave content maakt? Volg mij daar om niets te missen.

Kan ik het E-book of de print ook los bestellen?

Als deelnemer van de numerologiecursus kun je het E-book en/of de exclusieve print ook los bestellen. Hierdoor heb je voor altijd een mooi naslagwerk bij de hand. In het geprinte E-book van maar liefst 75 pagina’s krijg je overigens als extra nog een fijne naammeditatie. Zo maak je jouw aardse bestaan nog krachtiger.

Het E-book wordt ingebonden als reader met een metalen ringband en heeft een transparante voor- en achterzijde. De print ontvang je op stevig 250 grs papier.

De geprinte versie van het E-book + de exclusieve print kost €30,-. Klik hier om te bestellen.

Enkel een geprinte versie van de exclusieve print kost €7,77. Klik hier om te bestellen.

Beide bedragen zijn inclusief verzendkosten.

Let op! Als je in België woont komen er nog wel verzendkosten bij. Stuur bij interesse een e-mail naar support@handcoach.nl Dan ontvang je verdere informatie.

Ik woon in België, kan ik dan meedoen?

Dat kan zeker! Stuur hiervoor een e-mail naar support@handcoach.nl met jouw naam, adresgegevens en e-mailadres.

Je ontvangt dan een factuur, en na ontvangst van betaling krijg je toegang tot de cursus.