fbpx

Neem de regie in handen

Ervaar meer innerlijke rust, plezier en voldoening

Maak bewuste keuzes 

Sta je op een kruispunt in je leven, mis je helderheid over je bestemming en twijfel je over de juiste afslag?

De online handleescursus zorgt ervoor dat je de regie over je leven zelf in de hand neemt. Geen ja maars, eindeloos gepieker of getwijfel. Wel bewuste keuzes. Doen wat bij je past en waar je behoeften liggen.

Je hoofd denkt, je hart verlangt en je handen doen het werk. Niet voor niets betekent het woord handelen tot actie overgaan. Weet je het even niet meer? In je handen vind je de antwoorden.

Deze cursus is ideaal als:

Onrust ervaart

Een doel mist in je leven

Onzeker bent over jezelf

Moeite hebt met keuzes maken

In onbalans verkeert

Weinig voldoening haalt uit de dingen die je doet

Cursus start 16 november

IK NEEM de regie IN HANDEN en doe mee

“Melissa Kamstra houdt van praktische spiritualiteit. Ze heeft niks met glazen bollen, maar kan je wel leren handlezen. Voel je onrust? Mis je een doel? Heb je moeite met keuzes maken? Met haar cursus ontdek je de grondbeginselen van het handlezen én inzichten over jezelf.”

GRATIS WEBINAR

Wil je eerst wat meer achtergrondinformatie over mij, handleeskunde en de cursus ontvangen? Schrijf je dan in voor het gratis webinar dat ik geef. 

Handen als kompas

In mijn online handleescursus ga je op ontdekkingsreis naar jezelf door je handen als kompas te gebruiken. De grondbeginselen van het handlezen worden gecombineerd met tal van praktische tips en adviezen. Zo kom je onder andere te weten hoe het met jouw balans tussen geven en ontvangen is gesteld, achterhaal je jouw manier van communiceren, kom je erachter hoeveel ruimte je nodig hebt in het leven en ontdek je nog veel meer waardevolle inzichten over jezelf.

Opbouw cursus

Module 1
Je hand er niet voor omdraaien

Waar komt handleeskunde vandaan? Kun je nou wel of niet de toekomst voorspellen met handlezen? En ervaart de buitenwereld jou net zoals jij je van binnen voelt? Ontdek het en meer in deze module.

*Interessante achtergrondinformatie over handleeskunde
*Het verschil tussen je linker- en rechterhand

Module 2
Ergens een handje van hebben

Heb je veel of weinig bedenktijd nodig? Hoe soepel is je geest eigenlijk? En ben je een denker of een doener. In deze module ontdek je al een heleboel kenmerkende eigenschappen van jezelf. 

*Belangrijke kenmerken van je handen
*Handvormen

Module 3
De hand in eigen boezem steken

Je hand is opgedeeld in diverse gebieden. Kennis hierover is belangrijk voor het duiden van de lijnen in je handen.

*Gebieden in je hand

Module 4
Om je vinger winden

Hoeveel zelfvertrouwen heb je? Ben je een eigenzinnig type? Heb je last van uitstelgedrag? Kun je snel overprikkeld raken? Je vingers laten het allemaal zien.

*Vingers – lengte en kromming
*Knokkels

Module 5
Onder de duim houden

Ben je een leider of ontvang je liever sturing? Manifesteer je op ratio of op gevoel? Hoeveel doorzettingsvermogen heb je in huis? In India lezen ze alleen maar de duim, na deze module begrijp jij waarom.

*Duim – lengte en kootjes

Module 6
Het in de vingers hebben

Welk element heeft bij jou de overhand? Is dat de rust van aarde, de denkkracht van lucht, de openheid van water of de gedrevenheid van vuur? Ontdek het in deze module.

*Huidpatronen
*Element Water
*Element Vuur
*Element Aarde
*Element Lucht

Module 7
Een kolfje naar je hand

Over hoeveel levensenergie beschik je? Ben je een praktische of een invoelende denker? Wat zijn je verwachtingen in de liefde? De drie belangrijkste lijnen die vanaf geboorte in je handen staan vertellen dit allemaal.

*Levenslijn
*Hoofdlijn
*Hartlijn

Module 8
De touwtjes in handen hebben

Wil je graag afwisseling? Hoe groot is behoefte aan (financiële) zekerheid? Is er een gezonde balans tussen geven en ontvangen? Naast de drie primaire lijnen zijn er nog een aantal secundaire lijnen in je handen te vinden, ontdek in deze module welke dat zijn.

*Secundaire lijnen

Module 9
Je handen mogen dichtknijpen

Hoe kritisch ben je naar jezelf? Ben je geneigd (te)veel verantwoordelijkheid op je te nemen? Is de natuur jouw tweede thuis? De huidpatronen in je handen, die lussen worden genoemd, laten stuk voor stuk bijzondere eigenschappen zien. Ontdek in deze laatste module wat je nog meer over jezelf te weten kunt komen.

*Huidpatronen in de hand

Extra Module
Handen uit de mouwen steken

Een handanalyse is niet compleet zonder eigen handafdrukken. Hiervoor krijg je speciale inkt en handafdrukvellen per post toegestuurd. In deze module ontdek je hoe je jouw eigen handafdrukken maakt.

*Het maken van handafdrukken

Inhoud cursus

De online handleescursus is onderverdeeld in verschillende thema’s verspreid over negen modules, met ruim drie uur aan videomateriaal. Op 16 november start de cursus met de eerste drie modules.

Op 1 december krijg je toegang tot module 4, 5 en 6 en op 15 december krijg je toegang tot de laatste 3 modules, plus de bonusmodule.

Per post ontvang je voorafgaand aan de cursus een speciaal inktvel om zo eigen handafdrukken te maken. Ook ontvang je een unieke invulgids om al jouw bevindingen tijdens de cursus in te noteren.

De modules worden ondersteund met videolessen en E-books. Al het materiaal is helder en duidelijk en voor iedereen te volgen.

U

9 modules

U

Concrete videolessen

U

Geïllustreerde E-books

U

Speciale inkt om eigen handafdrukken te maken

U

Unieke invulgids als prachtig naslagwerk

U

3 masterclasses voor verdieping en vragen

U

Waardevolle extra's

U

Levenslang toegang

Bonusmodule t.w.v €97,-

Bonus module
Goud in handen hebben

Alle basiskennis laat zien welke eigenschappen je bezit, maar waar oogst je nou écht succes mee? In deze module ontdek je waarmee je goud in handen hebt. En al helemaal als één van de extra tekens in je handen staan. Ontdek of jij een geboren ondernemer, leraar of schrijver bent!

*Tekens van succes
*Bijzondere lijnen en tekens

Investering

Inclusief 3 EXCLUSIEVE Masterclasses

Als ondersteuning worden er 3 online masterclasses gegeven. Deze zijn live en exclusief voor de deelnemers van de handleescursus. In de masterclasses wordt de stof extra toegelicht en zijn er voorbeelden van handafdrukken te zien. Zo neem je de kennis nog beter tot je. Ook kun je in de masterclasses vragen stellen. Mocht je niet aanwezig kunnen zijn, dan ontvang je een replay.

Masterclass 1

Maandag 30 november om 20:00 uur Masterclass 1 over module 1, 2 en 3.

Masterclass 2

Maandag 14 december om 20:00 uur Masterclass 2 over module 4, 5 en 6.

Masterclass 3

Maandag 4 januari om 20:00 uur Masterclass 3 over module 7, 8 en 9 én de bonusmodule.

Veelgestelde vragen

Hoeveel tijd ben ik bezig met de cursus?

De cursus bestaat uit 9 modules met diverse videolessen varierend tussen de 5 en 15 minuten. In totaal duurt de cursus ruim 3 uur.

Met het maken van de handafdrukken ben je hooguit een kwartiertje bezig.

De masterclasses zullen ongeveer een uur duren.

Gun deze tijd aan jezelf en creëer een handvat voor de rest van je leven!  

Hoe gaat het allemaal in zijn werk?

Na betaling ontvang je direct een e-mail met inloggegevens voor de online leeromgeving. Voorafgaand aan de cursus ontvang je alle materialen per post voor het maken van je handafdrukken. Vanaf 16 november krijg je toegang tot de eerste drie modules.

Op 1 december krijg je toegang tot module 4, 5 en 6 en op 15 december krijg je toegang tot module 7, 8 en 9, plus de bonusmodule. 

Daarnaast ontvang je via de e-mail een uitnodiging voor de exclusieve masterclasses. 

Wanneer start de cursus?

Na betaling ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met inloggegevens voor de online leeromgeving. Vanaf 16 november staan de eerste 3 modules van de cursus voor je klaar.

Ga ik met deze cursus leren de toekomst te voorspellen?

Om meteen met de deur in huis te vallen: NEE! Met de vorm van handlezen die ik beoefen leer ik je niet de toekomst te voorspellen.

Het hoe en waarom over het fabeltje van het toekomstvoorspellen bij handlezen ontdek je in de cursus.

Wat je wel gaat leren zijn ontzettend veel waardevolle inzichten over jezelf. Hierdoor wordt het voor jou stukken makkelijker keuzes te maken. 

Wat als ik niet bij de online Masterclass aanwezig kan zijn?

Mocht je niet bij de online masterclass live aanwezig kunnen zijn, dan ontvang je naderhand een replay.

Wel of niet deelnemen aan de Masterclass is helemaal aan jou. Alles wat je moet weten wordt duidelijk en helder in het cursusmateriaal uitgelegd. De exclusieve Masterclass is er met name als ondersteuning. Tijdens de masterclass zal ik het cursusmateriaal extra toelichten en is er gelegenheid voor het stellen van vragen.

Weet dus dat je niets mist als je niet deelneemt. Zie het meer als een extra handreiking!

Wat voor inkt gebruik ik bij het maken van de handafdruk?

Na betaling van de cursus ontvang je binnen drie werkdagen per post een speciaal inktvel. Hiermee kun je de handafdrukken maken, waardoor je ontzettend goed alle lijnen in je handen kunt zien.

De inkt is op waterbasis en met zeepsop makkelijk van je handen te verwijderen.

Overigens is het dezelfde inkt die de politie ook gebruikt bij het maken van vingerafdrukken.

Zover ik weet bestaat er geen gevaar bij het gebruik van deze inkt als je zwanger bent. 

Is het mogelijk meer inkt te ontvangen voor het maken van de handafdrukken?

 Misschien wil je samen met je partner op ontdekkingsreis. Of samen met je kinderen een mooie herinnering voor later maken.

Hiervoor kan ik een extra inktvel en handafdrukpapier toesturen. Bestellen doe je eenvoudig via deze link.

Ik woon in het buitenland, kan ik dan meedoen?

Dat kan zeker! Stuur hiervoor een e-mail naar support@handcoach.nl met jouw naam, adresgegevens en e-mail.

Je ontvangt dan een factuur. Na ontvangst van betaling krijg je toegang tot de cursus en worden de benodigde materialen per post verzonden. Afhankelijk van je woonadres worden er wel of niet verzendkosten in rekening gebracht. Hiervan wordt je per e-mail op de hoogte gesteld.