fbpx

Online cursus handlezen

Neem de regie in handen

Ervaar meer rust, plezier en voldoening in je werk

Sta je op een kruispunt in je leven?

Je weet dat er iets moet veranderen in je manier van leven, maar je weet niet goed wat. Het voelt als de juiste tijd voor een nieuwe afslag in je carrière, maar je weet niet welke kant op. Kortom: je weet dat je meer uit jezelf kunt halen, maar hoe? Ontdek dat de antwoorden die je zoekt, in je handen te vinden zijn.

Herken jij dit? Dan is de cursus handlezen iets voor jou!

Je ervaart onrust in je leven of werk

Je mist een duidelijk doel

Je bent onzeker over jezelf en je kunnen

Je hebt moeite grote keuzes te maken

Je haalt weinig voldoening uit je carrière

De Handcoach_Cursus_Handlezen
De Handcoach_Online cursus handlezen_1
De Handcoach_Online cursus handlezen_2
De Handcoach_Online cursus handlezen_3
De Handcoach_Online cursus handlezen_4

Hi, ik ben Melissa

Van een uitgebluste marketingstrateeg die op maandag al uitkeek naar het weekend, veranderde ik door de handleeskunde in een energieke ondernemer. Via mijn handen kreeg ik razendsnel inzicht in wie ik werkelijk ben. En vanaf dat moment ben ik enkel nog krachtige keuzes gaan maken die écht bij mij passen. Dit heeft gezorgd voor meer succes, plezier en innerlijke rust.

En niet alleen bij mij. Inmiddels heb ik meer dan 1.000 paar handen gelezen. Elke handanalyse is een waar feestje. Weet je waarom? Omdat ik zoveel opluchting zie. De bevestiging van hoe je in wezen bent levert zo ontzettend veel rust op.

In mijn online handleescursus mag je zelf op ontdekkingsreis gaan. Door je handen als kompas te gebruiken zal je ontzettend veel waardevolle inzichten over jezelf ontdekken. Daar steek ik mijn handen voor in het vuur!

 

Ben jij 1 van de 50 cursisten?

Ja, ik wil mijn handen als kompas gebruiken

Handlezen als kompas

Handlezen wordt al duizenden jaren toegepast. Door de kenmerken van je hand te bestuderen kun je namelijk veel ontdekken over jezelf. Niet om te zien wanneer je de liefde van je leven ontmoet, of met welke nummers je de loterij wint. Maar wel om te ontdekken of het tijd is voor een carrièreswitch, welke eigenschap meer aandacht verdient of waar je valkuilen zich bevinden. Handlezen geeft praktische inzichten die je in je dagelijks leven kunt toepassen.

De Handcoach_in de handen kijken

Vind de antwoorden in je handen

De online cursus handlezen geeft je inzicht in jouw kwaliteiten, talenten en valkuilen. Tijdens de cursus combineer je de grondbeginselen van handlezen met praktische tips en adviezen. Die informatie helpt je om je carrière en persoonlijke leven te sturen op de manier die het beste werkt voor jou.

Na de cursus handlezen weet jij:

  • Alles over jouw manier van communiceren
  • Jouw balans tussen geven en nemen
  • Hoeveel ruimte je nodig hebt in je werk en privé
  • Waar je onzekerheden zich bevinden
  • Wat je sterke kanten zijn
  • En nog veel meer waardevolle inzichten over jezelf

Inhoud cursus

De online cursus handlezen is verdeeld in verschillende thema’s en verspreid over negen modules. De modules worden ondersteund met concrete videolessen en rijk geïllustreerde E-books.

Voorafgaand aan de cursus ontvang je per post een speciaal inktvel om eigen handafdrukken te maken. Ook ontvang je een unieke guide om al jouw bevindingen tijdens de cursus te noteren. Wees er snel bij want op 16 november start de cursus! 

De investering van de totale cursus is €297,-. Je krijgt maar liefst drie uur videomateriaal tot je beschikking om alles goed te leren begrijpen. Al het materiaal is praktisch, helder en voor iedereen te volgen.

Het cursusmateriaal is tot 1 maart 2021 beschikbaar.

Dit ontvang je allemaal

U

9 modules om uit te leren

U

Concrete videolessen

U

Prachtig geïllustreerde E-books

U

Speciaal inktvel voor eigen handafdrukken

U

Unieke guide als prachtig naslagwerk

U

3 online masterclasses voor verdieping en vragen

U

Toegang tot de besloten community

Ontvang nú ook de bonusmodule t.w.v €97,-

Bonus module
Goud in handen hebben

Alle basiskennis laat zien welke eigenschappen je bezit, maar waar oogst je nou écht succes mee? In deze module ontdek je waarmee je goud in handen hebt. En al helemaal als één van de extra tekens in je handen staan. Ontdek of jij een geboren ondernemer, leraar of schrijver bent!

“Melissa Kamstra houdt van praktische spiritualiteit. Ze heeft niks met glazen bollen, maar kan je wel leren handlezen. Voel je onrust? Mis je een doel? Heb je moeite met keuzes maken? Met haar cursus ontdek je de grondbeginselen van het handlezen én inzichten over jezelf.”

Cursus start 16 november

Hands up, ik wil meedoen!

Al meer dan 150 paar handen gingen de lucht in! Een greep uit de enthousiaste reacties…

Review Kim
Review Karin
Review Cynthia
Review Renee
Review Marit
Review Veronique

Opbouw cursus

Module 1
Je hand er niet voor omdraaien

Waar komt handleeskunde vandaan? Kun je nou wel of niet de toekomst voorspellen met handlezen? En ziet de buitenwereld jou op dezelfde manier als jij je voelt van binnen? Ontdek het en meer in deze module.

*Interessante achtergrondinformatie over handleeskunde
*Het verschil tussen je linker- en rechterhand

Module 2
Ergens een handje van hebben

Heb je veel of weinig bedenktijd nodig? Hoe soepel is je geest eigenlijk? En ben je een denker of een doener? In deze module ontdek je gelijk al een heleboel kenmerkende eigenschappen van jezelf.

*Belangrijke kenmerken van je handen
*Handvorm bepalen

Module 3
De hand in eigen boezem steken

Je hand is opgedeeld in diverse gebieden. Kennis over deze gebieden is belangrijk voor het duiden van de lijnen in je handen.

*Gebieden in je hand

Module 4
Om je vinger winden

Hoeveel zelfvertrouwen heb je? Ben je een eigenzinnig type? Heb je last van uitstelgedrag? Kun je snel overprikkeld raken? Je vingers laten het allemaal zien.

*Vingers – lengte en kromming
*Knokkels

Module 5
Onder de duim houden

Ben je een leider of ontvang je liever sturing? Manifesteer je op ratio of op gevoel? Hoeveel doorzettingsvermogen heb je in huis? In India lezen ze alleen maar de duim, na deze module begrijp jij waarom.

*Duim – lengte en kootjes

Module 6
Het in de vingers hebben

Welk element heeft bij jou de overhand? Is dat de rust van aarde, de denkkracht van lucht, de openheid van water of de gedrevenheid van vuur? Ontdek het in deze module.

*Huidpatronen
*Element Water
*Element Vuur
*Element Aarde
*Element Lucht

Module 7
Een kolfje naar je hand

Over hoeveel levensenergie beschik je? Ben je een praktische of een invoelende denker? Wat zijn je verwachtingen in de liefde? Hoe groot is behoefte aan (financiële) zekerheid? De belangrijkste lijnen in je handen vertellen dit allemaal.

*Levenslijn
*Hartlijn
*Hoofdlijn
*Lotslijn

Module 8
De touwtjes in handen hebben

Is er een gezonde balans tussen geven en ontvangen? Durf je te vertrouwen op overvloed in je leven? Ben je in staat te genieten van je (creatieve) talent? Naast de belangrijkste lijnen zijn er nog een aantal secundaire lijnen in je handen te vinden. Ontdek in deze module welke dat zijn.

*Secundaire lijnen

Module 9
Je handen mogen dichtknijpen

Hoe kritisch ben je naar jezelf? Ben je geneigd (te)veel verantwoordelijkheid op je te nemen? Is de natuur jouw tweede thuis? De huidpatronen in je handen noemen we lussen. Deze laten stuk voor stuk bijzondere eigenschappen zien. Ontdek in deze laatste module wat je nog meer over jezelf te weten kunt komen.

*Huidpatronen in je hand

Extra Module
Handen uit de mouwen steken

Een handlezing is niet compleet zonder eigen handafdrukken. Hiervoor krijg je een speciaal inktvel per post toegestuurd. In deze module ontdek je hoe je jouw eigen handafdrukken maakt.

*Het maken van handafdrukken

Inclusief drie online masterclasses

t.w.v. €447,-

Tijdens de cursus krijg je de mogelijkheid om drie online masterclasses te volgen. Deze zijn live en exclusief voor de deelnemers aan de handleescursus. In de masterclasses licht ik de stof extra toe en geef ik nog enkele voorbeelden van handafdrukken. Zo neem je al die nieuwe kennis nog beter tot je. Ook kun je tijdens de masterclass vragen stellen. Kan je er niet bij zijn? Dan ontvang je de video-opname om terug te kijken.

Masterclass 1

Maandag 30 november om 20:00 uur Masterclass 1 over module 1, 2 en 3.

Masterclass 2

Maandag 14 december om 20:00 uur Masterclass 2 over module 4, 5 en 6.

Masterclass 3

Maandag 4 januari om 20:00 uur Masterclass 3 over module 7, 8 en 9 én de bonusmodule.

De Handcoach_Handlezen_Handen

Een handvat voor altijd

Tijdens de online cursus handlezen zal je jouw handen als kompas leren gebruiken. Hierdoor krijg je inzicht in je kwaliteiten, talenten en valkuilen.

Je hoofd denkt en je hart verlangt, maar het zijn je handen die zorgen dat je daadwerkelijk tot actie overgaat. In deze cursus komt al deze drie onderdelen samen. Je ontdekt handvatten die je voor altijd zal gebruiken. 

Veelgestelde vragen

Hoeveel tijd ben ik bezig met de cursus?

De cursus bestaat uit 9 modules met diverse videolessen, variërend tussen de 5 en 15 minuten. In totaal duurt de cursus ruim 3 uur. Met het maken van de handafdrukken ben je hooguit een kwartiertje bezig. De masterclasses zullen ongeveer een uur duren.

Gun deze tijd aan jezelf en creëer een handvat voor de rest van je leven!

Hoe gaat het allemaal in zijn werk?

Na betaling ontvang je direct een e-mail met inloggegevens voor de online leeromgeving. Voorafgaand aan de cursus ontvang je alle materialen per post voor het maken van je handafdrukken. Vanaf 16 november krijg je toegang tot de eerste drie modules.

Op 1 december krijg je toegang tot module 4, 5 en 6 en op 15 december krijg je toegang tot module 7, 8 en 9, plus de bonusmodule. 

Daarnaast ontvang je via de e-mail een uitnodiging voor de exclusieve masterclasses.

Wanneer start de cursus?

Na betaling ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met inloggegevens voor de online leeromgeving. Vanaf 16 november staan de eerste 3 modules van de cursus voor je klaar.

Ga ik met deze cursus leren de toekomst te voorspellen?

Nee! Met de vorm van handlezen die ik beoefen leer ik je niet de toekomst te voorspellen. Meer over het fabeltje van toekomst voorspellen door handlezen ontdek je trouwens ook in de cursus.

Wat je wel gaat leren zijn ontzettend veel waardevolle inzichten over jezelf. Hierdoor wordt het voor jou veel makkelijker om keuzes te maken in het leven.

Wat als ik niet bij de online Masterclass aanwezig kan zijn?

Mocht je niet bij de online masterclass live aanwezig kunnen zijn dan ontvang je naderhand een video-opname zodat je de masterclass terug kunt kijken.

Wel of niet deelnemen aan de masterclass is helemaal aan jou. Alles wat je moet weten wordt helder in het cursusmateriaal uitgelegd. De exclusieve masterclasses zijn er met name als ondersteuning. Tijdens de masterclass zal ik het cursusmateriaal extra toelichten en is er gelegenheid om vragen te stellen.

Weet dus dat je niets mist als je niet deelneemt. Zie het meer als een extra handreiking.

Wat voor inkt gebruik ik bij het maken van de handafdruk?

Na betaling van de cursus ontvang je per post een speciaal inktvel. Hiermee maak je handafdrukken zodat je de lijnen in je hand heel goed kunt zien. 

De inkt is op waterbasis en met zeepsop makkelijk van je handen te verwijderen. Overigens is het dezelfde inkt die de politie ook gebruikt bij het maken van vingerafdrukken. Zover ik weet bestaat er geen gevaar bij het gebruik van deze inkt als je zwanger bent.

Is het mogelijk meer inkt te ontvangen voor het maken van de handafdrukken?

Misschien wil je samen met je partner op ontdekkingsreis. Of samen met je kinderen een mooie herinnering voor later maken.

Hiervoor kan ik een extra inktvel toesturen. Bestellen doe je eenvoudig deze link.

Ik woon in het buitenland, kan ik dan meedoen?

Dat kan zeker! Stuur hiervoor een e-mail naar support@handcoach.nl met jouw naam, adresgegevens en e-mail. Je ontvangt dan een factuur.

Na ontvangst van betaling krijg je toegang tot de cursus en worden de benodigde materialen per post verzonden. Afhankelijk van je woonadres worden er wel of niet verzendkosten in rekening gebracht. Hiervan word je per e-mail op de hoogte gesteld.