fbpx

De magie van je handen

Ervaar meer innerlijke rust, plezier en voldoening

Neem de regie in handen

Sta je op een kruispunt in je leven, mis je helderheid over je bestemming en twijfel je over de juiste afslag?

Mijn online cursus handlezen zorgt ervoor dat je de regie over je leven zelf in de hand neemt. Geen ja maars, eindeloos gepieker of getwijfel. Wel bewuste keuzes. Doen wat bij je past en waar je behoeften liggen.

Je hoofd denkt, je hart verlangt en je handen doen het werk. Niet voor niets betekent het woord handelen tot actie overgaan. Weet je het even niet meer? In je handen vind je de antwoorden.

Deze cursus is ideaal als:

Onrust ervaart

Een doel mist in je leven

Onzeker bent over jezelf

Moeite hebt met keuzes maken

In onbalans verkeert

Weinig voldoening haalt uit de dingen die je doet

Cursus start in het najaar

De online cursus handlezen zal weer in het najaar gegeven worden. Wil je als eerste op de hoogte gehouden worden hierover? Schrijf je in, en hoor als eerste wanneer je weer kunt deelnemen.

Er wordt vertrouwelijk omgegaan met je gegevens. Lees meer hierover in de privacyverklaring die onderaan de website te vinden is.

“Melissa Kamstra houdt van praktische spiritualiteit. Ze heeft niks met glazen bollen, maar kan je wel leren handlezen. Voel je onrust? Mis je een doel? Heb je moeite met keuzes maken? Met haar cursus ontdek je de grondbeginselen van het handlezen én inzichten over jezelf.”

Handen als kompas

In mijn online handlees cursus ga je op ontdekkingsreis naar jezelf door je handen als kompas te gebruiken. De grondbeginselen van het handlezen worden gecombineerd met tal van praktische tips en adviezen. Zo kom je onder andere te weten hoe het met jouw balans tussen geven en ontvangen is gesteld, achterhaal je jouw manier van communiceren, kom je erachter hoeveel ruimte je nodig hebt in het leven en ontdek je nog veel meer waardevolle inzichten over jezelf.

Opbouw cursus

Module 1
Je hand er niet voor omdraaien

Reageer je impulsief of heb je juist iets meer bedenktijd nodig? Hoe soepel is je geest eigenlijk? En ervaart de buitenwereld jou net zoals jij je van binnen voelt? Ontdek het en meer in deze module.

*Interessante achtergrondinformatie over het handlezen
*Belangrijke kenmerken van de handen
*Het verschil tussen je linker- en rechterhand

Module 2
Ergens een handje van hebben

Ben je een denker of een doener? En hoe gevoelig ben je? Dit en meer ontdek je in deze module.

*Handvormen
*Gebieden in de hand

Module 3
Om je vinger winden

Hoeveel zelfvertrouwen heb je? Ben je een eigenzinnig type? Heb je last van uitstelgedrag? Kun je snel overprikkeld raken? Je vingers laten het allemaal zien.

*Vingers – lengte en kromming
*Knokkels

Module 4
Onder de duim houden

Ben je een leider of ontvang je liever sturing? Manifesteer je op ratio of op gevoel? Hoeveel doorzettingsvermogen heb je in huis? In India lezen ze alleen maar de duim, na deze les begrijp jij waarom.

*Duim – lengte en ruimte

Module 5
Aan het lijntje houden

Hoe is de balans tussen het willen, denken en voelen? Ben je iemand die ruimte nodig heeft? Wat zijn je verwachtingen in de liefde? De drie belangrijkste lijnen die vanaf geboorte in je handen staan vertellen dit allemaal.

*Levenslijn
*Hoofdlijn
*Hartlijn

Module 6
Het in de vingers hebben

Welk element heeft bij jou de overhand? Is dat de rust van aarde, de denkkracht van lucht, de openheid van water of de gedrevenheid van vuur? Ontdek het in deze module.

*Huidpatronen
*Element Water
*Element Vuur
*Element Aarde
*Element Lucht

Module 7
De laatste hand leggen

Hoe groot is behoefte aan (financiële) zekerheid? Wil je graag afwisseling? Is er een gezonde balans tussen geven en ontvangen? Ben je geneigd (te)veel verantwoordelijkheid op je te nemen? De meestvoorkomende andere lijnen en huidpatronen laten dit in je handen zien.

*Secundaire lijnen
*Huidpatronen in de hand

Extra Module
Handen uit de mouwen steken

Een handanalyse is niet compleet zonder eigen handafdrukken. Hiervoor krijg je speciale inkt en handafdrukvellen per post toegestuurd. In deze module ontdek je hoe je jouw eigen handafdrukken maakt.

*Het maken van handafdrukken

Inhoud cursus

De cursus is onderverdeeld in verschillende thema’s verspreid over acht modules, met ruim drie uur aan videomateriaal. Na aanmelding ontvang je direct toegang tot de cursus. Per post ontvang je binnen 3 werkdagen inktvellen en handafdrukpapier om zo eigen handafdrukken te maken.

De modules worden ondersteund met videolessen en E-books. Al het materiaal is helder en duidelijk en voor iedereen te volgen.

In de besloten Facebookgroep mag je vragen stellen. Daar kom ik live om deze vragen te beantwoorden. De datum van live gaan wordt in de groep gecommuniceerd.

U

8 modules

U

Concrete videolessen en geïllustreerde E-books

U

Praktische oefeningen

U

Verdiepingsvragen

U

In eigen tempo te volgen

U

Toegang tot besloten Facebookgroep

U

Speciale inkt om een eigen handafdruk te maken

U

Waardevolle extra's

Veelgestelde vragen

Hoeveel tijd ben ik bezig met de cursus?

De cursus bestaat uit 27 begrijpelijke videolessen tussen de 5 en 15 minuten. Je kunt de cursus op eigen tempo doorlopen. In totaal duurt de cursus ruim 3 uur.

Met het maken van de handafdrukken ben je hooguit een kwartiertje bezig.

Gun deze tijd aan jezelf en creëer een handvat voor de rest van je leven!  

Hoe gaat het allemaal in zijn werk?

Na je betaling ontvang je direct een e-mail met inloggegevens voor de online leeromgeving. Je mag zelf een wachtwoord aanmaken. De cursus kun je vervolgens op eigen tempo volgen.

Binnen drie werkdagen ontvang je alle materialen per post voor het maken van je handafdrukken.

Daarnaast mag je jezelf na betaling zelf toevoegen aan de besloten Facebookgroep. Deze wordt met je gedeeld in de welkomst e-mail.

 

Wanneer start de cursus?

Na je betaling ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met inloggegevens voor de online leeromgeving en kun je direct aan de slag. 

Ga ik met deze cursus leren de toekomst te voorspellen?

Om meteen met de deur in huis te vallen: NEE! Met de vorm van handlezen die ik beoefen leer ik je niet de toekomst te voorspellen.

Het hoe en waarom over het fabeltje van het toekomstvoorspellen bij handlezen ontdek je in de cursus.

Wat je wel gaat leren zijn ontzettend veel waardevolle inzichten over jezelf. Hierdoor wordt het voor jou stukken makkelijker keuzes te maken. 

Wat als ik geen Facebook heb?

Mocht je geen Facebookaccount hebben dan kun je deze binnen enkele minuten gratis aanmaken. 

Wel of niet deelnemen aan de Facebookgroep is helemaal aan jou. Alles wat je moet weten wordt duidelijk en helder in het cursusmateriaal uitgelegd. De besloten groep is er met name als ondersteuning. Hier kun je vragen stellen en zal ik tijdens enkele lives het cursusmateriaal toelichten. 

Weet dus dat je niets mist als je niet deelneemt. Zie het meer als een extra handreiking!

Wat voor inkt gebruik ik bij het maken van de handafdruk?

Na betaling van de cursus ontvang je binnen drie werkdagen per post een speciaal inktvel. Hiermee kun je de handafdrukken maken, waardoor je ontzettend goed alle lijnen in je handen kunt zien.

De inkt is op waterbasis en met zeepsop makkelijk van je handen te verwijderen.

Overigens is het dezelfde inkt die de politie ook gebruikt bij het maken van vingerafdrukken.

Zover ik weet bestaat er geen gevaar bij het gebruik van deze inkt als je zwanger bent. 

Is het mogelijk meer inkt te ontvangen voor het maken van de handafdrukken?

 Misschien wil je samen met je partner op ontdekkingsreis. Of samen met je kinderen een mooie herinnering voor later maken.

Hiervoor kan ik een extra inktvel en handafdrukpapier toesturen. Bestellen doe je eenvoudig via deze link.

Ik woon in België, kan ik dan meedoen?

Dat kan zeker! Stuur hiervoor een e-mail naar support@handcoach.nl met jouw naam, adresgegevens en e-mail.

Je ontvangt dan een factuur. Na ontvangst van betaling krijg je toegang tot de cursus en worden de benodigde materialen per post verzonden. Er worden geen extra verzendkosten berekend. 

Cursus start in het najaar

De online cursus handlezen zal weer in het najaar gegeven worden. Wil je als eerste op de hoogte gehouden worden hierover? Schrijf je in, en hoor als eerste wanneer je weer kunt deelnemen.

Er wordt vertrouwelijk omgegaan met je gegevens. Lees meer hierover in de privacyverklaring die onderaan de website te vinden is.

Meer informatie

Wil je nog iets over de cursus weten? Of heb je een andere vraag? Neem dan contact op via onderstaand formulier.