6 januari is het nieuwe maan. Nieuwe maan staat voor een nieuw begin en is een goed moment om plannen te maken of met iets nieuws te beginnen.

En deze nieuwe maan is extra bijzonder omdat het samenvalt met een gedeeltelijke zonverduistering. Dat maakt deze nieuwe maan ideaal voor het starten of laten groeien van jouw bedrijf. Ben jij klaar voor een Big Business? Dan is zondag hét moment om jouw intenties neer te zetten.
 

Maak plannen

Deze nieuwe maan in Steenbok vraagt om je bezig te houden met het maken van plannen. Ga voor jezelf na wat je het komende jaar wilt bereiken en wat je daarvoor nodig hebt. Want Steenbok gaat ook over het bouwen van een solide ondergrond. Welk fundament onder jouw voeten zorgt ervoor dat je kunt starten of verder kunt groeien?

 

Wees ambitieus

Dit is het moment om groots te denken. Aim for the moon! Steenbok is geen pussy; hij weet dat je hard moet werken om te bereiken wat je wilt. Dat maakt hem ook vastberaden. Hunker je naar sociale status en erkenning? Laat jezelf dan zien op een creatieve, muzikale of artistieke wijze. Juist nu in een numerologisch universeel jaar 3! Wil je meer lezen over 2019 in de numerologie? Laat je dan hier inspireren.

 

Geef jezelf ruimte

Steenbok kan soms zo vastberaden zijn dat hij star wordt en onbuigzaam. Geef jezelf daarom ook ruimte om te kunnen genieten van alles wat je het komende jaar wilt gaan doen. Plan niet alles te strak voor jezelf in.

 

Helpende hand nodig?

Kun jij hierbij wel een handje hulp gebruiken? Dan heb ik goed nieuws. Omdat deze dag zo fuckingtastisch is om met jezelf en je bedrijf bezig te zijn heb ik 3 plekken in mijn agenda op zondag 6 januari gereserveerd. 2 uur lang ga je met mij aan de slag.

Je krijgt:
– Een handanalyse die jou inzichten over jezelf geeft. Zo weet je waar je mogelijkheden liggen, maar ook welke valkuilen jou mogelijk kunnen tegenhouden.
– Met behulp van numerologie gaan we kijken wat jou komend jaar te wachten staat.
– Ik ga je helpen om jouw intenties voor het komende jaar op de juiste wijze te formuleren (we maken gebruik van de nieuwemaanwensmethode).
– We maken aan de hand van jouw intenties een actielijst.
– Je neemt jouw handafdrukken mee in een gouden lijst (het wordt immers een jaar met een gouden randje!).
– Om je intenties kracht bij te zetten krijg je van mij een motiverende roll-on olie.
– Naderhand (ha!) neem ik contact met je op. Nog voor de nieuwe maan van februari ga ik je vragen hoe het staat met jouw intenties. Ik ga je leren wat je kunt doen met intenties die al zijn verwezenlijkt en met intenties die (nog) niet in werking zijn gezet.

Dit alles bied ik aan voor € 175,- excl BTW. Als jij klaar bent om te shinen met jezelf en je bedrijf dan zou ik niet wachten met het maken van een afspraak, ik heb maar plek voor 3 mensen.

Mocht je je afvragen waarom alleen zondag 6 januari? Omdat het zetten van je intenties tussen 8 en 72 uur na de nieuwe maan moet gebeuren. Daarna zakt de energie af. Deze maan vraagt om grootste plannen voor jou en je bedrijf, wacht daarom niet te lang met beslissen en plan hier je afspraak in.