fbpx

Moonclass op 13 december

Ik doe mee

Werk met de energie van de maan

De maan is een natuurlijk raadgever. Haar energie is heel krachtig en puur. Door te werken met de energie van de maan heb ik heb ik op een heel natuurlijke wijze veel rust, én tegelijkertijd succes voor mezelf gecreëerd. Zo heb ik nu de meest fantastische werkruimte, een ijzersterk financieel fundament en werk ik met de beste mensen samen.

Dit heb ik bereikt door elke maand tijdens nieuwemaan mijn maanintenties te verbinden aan het dierenriemteken waar de maan op dat moment in stond. Elk teken heeft zo zijn eigen specifieke eigenschappen en zorgt daardoor voor een natuurlijk focuspunt.

Het volgen van de maancyclus is een fijne reminder aan jezelf. Hierdoor weet je wanneer je het beste met iets nieuws kunt starten, op welk moment je mag genieten van je groei en wanneer het tijd is om in volle overgave los te laten wat jou niet langer dient.

The moon is all you need to grow

Moonclass op 13 december

De Moonclass heeft een unieke opzet. In de frisse buitenlucht van het Amsterdamse Vondelpark ga je heerlijk aan de wandel en wordt je ondertussen geïnspireerd. Misschien denk je nu “hoe dan?!” Nou eigenlijk is het vrij simpel. Jij wandelt en luistert door een koptelefoon naar mijn talk over de werking van de maan en de energie van 2021.

Vervolgens doen we nog een heel fijn maanritueel. Je kunt niets nieuws toelaten in je leven voordat je het oude hebt losgelaten. Dit ritueel helpt jou om 2020, en alles wat jou niet langer dient, achter je te laten.

Na afloop ga je naar huis met waardevolle nieuwe inzichten en fijne goodies. Een fijne ondersteuning om meer overvloed in je leven toe te laten. 

Voor deze flinke dosis aan inspiratie en talloze extra’s betaal je slechts €77,- Wil je verzekerd zijn van deelname, dan zou ik echt niet te lang wachten met het kopen van een kaartje. Er is plek voor slechts 33 deelnemers.

Wacht niet te lang, er is maar plek voor 33 deelnemers

Hier wil ik bij zijn!

De expert

Melissa Kamstra

Mocht je mij nog niet kennen; ik ben het gezicht achter De Handcoach, en ik noem mezelf expert in #praktischespiritualiteit. Een aantal jaar geleden zat ik niet lekker in mijn vel. Ik zocht naar antwoorden, maar vond die niet op een traditionele manier. Dat was het moment dat ik spiritualiteit toe liet in mijn leven.

Spiritualiteit betekent niet veel meer dan openstaan voor het onbekende. En het bijzondere is dat je juist hierdoor terugkomt bij je natuurlijke zelf. Vandaar dat ik mij heb verdiept in tal van oeroude wijsheden. Handleeskunde, numerologie, elementenleer en de maanstanden: ik ken ze inmiddels allemaal op mijn duim.

Mijn gave is dat ik deze kennis omzet in praktische handvatten, zodat jij er in het hier-en-nu gebruik van kan maken. Tijdens de Moonclass laat ik je hier graag kennis mee maken.

Zo leer ik je over de verschillende maanfasen en de specifieke eigenschappen van de dierenriemtekens. De combinatie van deze twee zorgt voor fijne focusmomenten. Hierdoor zal je niet alleen rust voor jezelf creëren, tegelijkertijd ook succes.

En dan is er nog iets bijzonders. Namelijk de energie van 2021. Hier ga ik je niet alleen maar over vertellen, ik ga je vooral leren hoe je deze zo goed mogelijk kunt benutten!

Zin om van 2021 jouw jaar te maken en in overvloed te gaan leven? Doe dan mee met deze bijzondere Moonclass.

De Handcoach_The Moon Academy

Just like the moon you shift into new phases

Inclusief goodiebag t.w.v. €33,-

Uiteraard ga je dit event niet met lege handen naar huis. Ik bedoel, ik heet niet voor niets De Handcoach. Daarom ontvang je een goed gevulde tas met magisch leuke goodies.

Zo ontvang je een fijne moonspray en maansteen ter ondersteuning bij jouw maanrituelen. Het geurkaarsje en de maanstickers gaan je helpen bij het zetten van je maanintenties.

En na de wandeling staat er een lekkere kop warme chocolademelk met een custom made cookie voor je klaar. Om je vingers bij af te likken, zo lekker!

Inhoud

1x maansteen van Rock Your World 
1x moonspray (10 ml) van Rock Your World
1x geurkaarsje van Brandt kaarsen
1x maanstickers van De Handcoach
1x costum made cookie van Sticky Flour

 

Een sfeerimpressie van de vorige editie

De Handcoach_Moonclass sfeerimpressie_1
De Handcoach_Moonclass sfeerimpressie_5
De Handcoach_Moonclass sfeerimpressie_4
De Handcoach_Moonclass sfeerimpressie_3
De Handcoach_Moonclass sfeerimpressie_2

“Perfecte combi van wandelen in t prachtige groen + luisteren naar inspirerende talks, vol nieuwe inzichten en praktische tips. De open en oprechte verhalen van de deelnemers zorgen voor verdieping en verbinding. En de goodiebag zorgt voor een dosis nagenieten!”

Eva

Ben je nog niet overtuigd?

Twijfel je of dit event iets voor jou is? Misschien dat deze 7 redenen je over de streep kunnen strekken.

1. “Hersenonderzoek laat zien dat de activiteit in de hersendelen gericht op zintuigelijke ervaringen toeneemt zodra je stappen zet. Iemand die loopt, is alerter en wakkerder.” Aldus de Ierse neurowetenschapper Shane O’Mara. Ideaal dus om op deze manier kennis en inspiratie op te doen.

2. Manifesteren is meer dan alleen het uitspreken van een verlangen. Jij gaat ontdekken hoe je ervoor kunt zorgen dat je intenties daadwerkelijk uitkomen en je in overvloed kunt leven.

3. Vakanties, events, festivals. Het zat er dit jaar niet echt in. Maar door deel te nemen aan deze Moonclass reis je mee naar de maan, neem je deel aan een te gek event en dat festivalletje maak je er lekker zelf van met een koptelefoon op je hoofd.

4. Je kunt voldoende afstand van elkaar bewaren waardoor je niet in elkaars 1,5 meter komt. Corona-proof dus.

5. De goodiebag is alleen al het bezoeken van dit event waard. Geen suffe reclameflyers van het een of ander, maar producten die jou ondersteunen bij je maanintenties. Je hebt er dus écht iets aan.

6. Dit is een event waar je op jezelf kunt zijn. Je hoeft niet te socializen als je daar geen zin in hebt. Houd je lekker die koptelefoon op.

7. Gemiddeld zal je ruim 400 kcal verbranden op dit event. Totaal niet belangrijk, maar toch mooi meegenomen.

Wil je deelnemen?

Wacht dan niet te lang. Er is plek voor slechts 33 deelnemers.

 

Misschien ervaar jij dan hetzelfde als Willemijn bij de vorige editie:
“De Moonclass was echt super inspirerend en magisch!!! Het heeft mijn verwachtingen overtroffen. Melissa heeft echt een talent voor het organiseren van een event als dit!”

Coun't me in!

Moonclass

Maan in Boogschutter: 14 december

Boogschutter heeft een vurige energie in zich. Met zijn vele pijlen op zijn boog is er altijd wel iets interessants te ontdekken. Het is een teken dat graag op avontuur gaat. Letterlijk door te gaan reizen naar onbekende bestemmingen, of figuurlijk door het prikkelen van de geest. Een Boogschutter denkt groots, maakt graag nieuwe plannen en is zeer optimistisch ingesteld. Kortom deze nieuwemaan is ideaal om je intenties voor 2021 te zetten!

Maan in Boogschutter

∗ Start a company
∗ Accept the date
∗ Write the book
∗ Quit the job
∗ Make the call
∗ Sign up for the class
∗ Plan the trip
∗ Wander into the unknown
∗ Open your heart
∗ Believe in yourself

And above all: take the leap!

Veelgestelde vragen

Waar vindt de live Moonclass plaats?

De Moonclass vindt plaats op zondag 13 december in het Amsterdamse Vondelpark.

Enkele dagen voor de start van het event ontvang je een e-mail met alle belangrijke informatie.

Moet ik iets meenemen?

Behalve jezelf en een goed humeur hoef je niets mee te nemen:)!

Hoeveel kilometer wordt er gelopen?

We lopen ongeveer een uurtje. Dit komt neer op een kilometer of 4. Hierbij houden we een normaal tempo aan, dus je hoeft echt niet weken van tevoren te gaan oefenen voor enige wandelervaring.

Wandelschoenen hoeven ook niet perse. Zolang je maar schoenen hebt waar je lekker op kunt lopen.

Wat is het programma?

In het kort gezegd gaan we lekker wandelen in de frisse buitenlucht van het Amsterdamse Vondelpark. Aanvang is om 10:45 uur en hopelijk kunnen we starten om 11:11 uur.

Tijdens de wandelroute zal ik je meer vertellen over de werking van de maan. Ik sta uitgebreid stil bij alle maanfasen en dierenriemtekens. Zo kom je erachter waar jij je bij elke nieuwemaan op kunt focussen. Deze focus heeft mij enorm helpen groeien en dat gun ik jou ook! Net als een leven in overvloed. Vandaar dat ik je ook meer zal vertellen over manifesteren en welke stappen van belang zijn als je hiermee aan de slag wilt gaan.

Daarnaast sta ik deze Moonclass stil bij de energie van 2021. Het wordt een 5-jaar. Een jaar waarin avontuur en communicatie centraal staan. Mijn vele tips and tricks zullen je helpen om de energie van komend jaar zo goed mogelijk te kunnen benutten.

Na de wandeling komen we terug op de Emmalaan en staat er een warme kop chocolademelk met wat lekkers voor je klaar. Hier zal er ook volop gelegenheid zijn voor het stellen van vragen. 

We sluiten af met een fijn maanritueel waarbij je 2020 en al het andere achter je kunt loslaten, zodat je vervolgens in vol vertrouwen 2021 tegemoet kunt treden. 

 

Hoe laat start en eindigt het event?

We verzamelen vanaf 10:30 uur bij mijn kantoor op de Emmalaan in Amsterdam. Als alles meezit kunnen we dan om 11:11 uur beginnen aan de wandeling.

Na de wandeling komen we terug op de Emmalaan en staat er een warme kop chocolademelk met wat lekkers voor je klaar. Hier zal er ook volop gelegenheid zijn voor het stellen van vragen. 

Vervolgens sluiten we de Moonclass af met een fijn maanritueel. 

Al met al zal de Moonclass zo’n 3,5 uur duren.

Wat als het regent?

Trek bij een regenbui je hipste regenjas aan of steek een vrolijke paraplu op. Zolang de koptelefoons niet nat worden kan het event gewoon plaatsvinden.

Wat als het event moet worden afgelast wegens Corona of andere gebeurtenissen?

Mocht het event wegens onverwachte gebeurtenissen niet doorgaan (bijvoorbeeld door Corona-maatregelen of zeer slechte weersomstandigheden) is er geen restitutie mogelijk. Wel wordt er gezocht naar een passend online alternatief.

Ik ben verhinderd, wat nu?

Het zou echt ontzettend jammer zijn als je onverhoopt toch niet kunt deelnemen aan de Moonclass. Echter kan ik geen restitutie geven.

Wat je kunt doen is op zoek gaan naar iemand die jouw kaartje wilt overnemen. Mail dan vervolgens jouw naam en de naam van degene die jouw kaartje overneemt naar support@handcoach.nl

Mocht een overname niet mogelijk zijn, dan kun je altijd jouw kaartje bewaren voor een volgend event. Als het aan mij ligt zullen er nog vele Moonclasses volgen.

Hoe zit het met de aansprakelijkheid?

De Handcoach kan niet aansprakelijk worden gesteld voor diefstal, schade of het zoekraken van persoonlijke bezittingen en voor ongelukken tijdens de Moonclass.

Wat als ik allergieën heb?

Bij eventuele allergieën wordt geadviseerd zelf eten of drinken mee te nemen.

Wordt er beeldmateriaal gemaakt?

Tijdens het event zal er een videografe en/of fotografe aanwezig zijn om het event vast te leggen. Mocht je niet in beeld willen worden gebracht geef dat dan voor de aanvang van het event aan.

Zelf mag je uiteraard voldoende aandacht besteden aan het event. Tag vooral @dehandcoach op je Insta. Vind ik alleen maar leuk!

Ik heb een andere vraag...

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail dan naar support@handcoach.nl Het streven is om binnen 24 uur een antwoord te geven op je vraag.