fbpx

Live Moonclass op 20 september

Ik doe mee

Werk met de energie van de maan

De maan is een natuurlijk raadgever. Haar energie is heel krachtig en puur. Door te werken met de energie van de maan heb ik heb ik op een heel natuurlijke wijze veel rust, én tegelijkertijd succes voor mezelf gecreëerd. Zo heb ik nu de meest fantastische werkruimte, een ijzersterk financieel fundament en werk ik met de beste mensen samen.

Dit heb ik bereikt door elke maand tijdens nieuwemaan mijn maanintenties te verbindinden aan het dierenriemteken waar de maan op dat moment in stond. Elk teken heeft zo zijn eigen specifieke eigenschappen. Vandaar dat ik elke maand op Instagram tijdens een Moonclass in gesprek ga met een expert die zich in een eigenschap van het teken heeft gespecialiseerd.

Op zondag 20 september ga ik écht live. Dan niet met 1, maar met 2 experts. En jij kunt hierbij aanwezig zijn!

The moon is all you need to grow

Live Moonclass op 20 september

De Moonclass live heeft een unieke opzet. In de frisse buitenlucht van het Amsterdamse Bos ga je heerlijk aan de wandel en wordt je ondertussen geïnspireerd. Willemijn Welten zal jou leren hoe je het beste kunt ma(a)nifesteren. En Madelon Rijkers geeft je tips om voor eens en voor altijd af te rekenen met perfectionisme.

Misschien denk je nu “hoe dan?!” Nou eigenlijk is het vrij simpel. Jij wandelt en luistert door een koptelefoon terwijl ik samen met Willemijn of Madelon in gesprek ben. Tussendoor is er een pauze en zal er ruimte zijn voor het stellen van vragen. Na afloop ga jij naar huis met waardevolle nieuwe inzichten en fijne goodies. Aangezien je voldoende afstand van elkaar kunt houden is dit event ook nog eens geheel Corona-proof!

Voor deze flinke dosis aan inspiratie en talloze extra’s betaal je slechts €77,- Er is plek voor maar 100 deelnemers. Wil je verzekerd zijn van deelname, dan zou ik echt niet te lang wachten met het kopen van een kaartje.

Wacht niet te lang, er is maar plek voor 100 deelnemers

Hier wil ik bij zijn!

De experts

Willemijn Welten

Manifesteren. Het klinkt zo simpel, en hoewel dat het eigenlijk ook is zijn er wel een aantal dingen om je intenties sterker neer te zetten richting het Universum. Willemijn Welten zal tijdens de Moonclass laten weten hoe je jouw dromen tot werkelijkheid laat komen. Niet voor niets is Willemijn manifestatie-expert. Ze heeft al talloze ondernemende vrouwen begeleid in het managen van hun energie, waarmee zij overvloed voor zichzelf hebben gecreëerd. Meer informatie over Willemijn en haar werkwijze vind je hier.

BONUS! Speciaal voor de deelnemers van de Moonclass heeft Willemijn een meditatie opgenomen. Deze meditatie is heel fijn om in de juiste energie te komen voor het zetten van je nieuwemaanintenties. De meditatie ontvang je na afloop van het event.

Madelon Rijkers_Moonclass

Madelon Rijkers

Madelon Rijkers houdt van het leven met een gouden randje. Haar Joie de Vivre mentaliteit zorgt ervoor dat ze elke dag geniet van het moois dat het leven te bieden heeft. Wars van meningen en oordelen trekt ze haar eigen plan. En dat is wat ze jou graag ook mee wil geven. Maak vooral plezier in je leven. Stop met twijfelen en hak die knoop door. Kijk in de spiegel en zeg tegen jezelf dat je het allertofste wijf bent dat er rondloopt. Tijdens de Moonclass zal Madelon jou vertellen hoe je van het leven én vooral je zelf leert te houden, zodat jij concessieloos jouw eigen ding durft te gaan doen en niet alle energie meer verspilt aan de details. Meer informatie over Madelon en haar werkwijze vind je hier.

Just like the moon you shift into new phases

Een fijne extra

Beau Gunst

De maan is verbonden met Yin energie. Een zachte energie die vraagt om naar binnen te keren en te voelen wat er te voelen valt. Toch is het niet altijd even makkelijk om contact te maken met je eigen gevoel. Daar kan de expertise van Beau Gunst bij helpen. Als licht- en energiewerker brengt ze jouw lichaam, ziel en geest in balans. Hierbij speelt meditatie een belangrijke rol, omdat je daarmee tot een diepere staat van bewustzijn en ontspanning kunt komen. 

Beau zal aan het eind van de Moonclass live een fijne meditatie geven over in contact komen met jezelf. Zo kun je alle opgedane kennis laten aarden en je verbinden met datgene wat goed voor jou voelt.

Beau Guns_Moonclass

Inclusief goodiebag t.w.v. €44,-

Uiteraard ga je dit event niet met lege handen naar huis. Ik bedoel, ik heet niet voor niets De Handcoach. Daarom ontvang je een goed gevulde tas met magisch leuke goodies.

Zo ontvang je een fijne spray om jezelf lief te hebben. Fuck dat perfectionisme, je bent goed zoals je bent!

De stickers en maansteen gaan je helpen bij je maanintenties.

En er is voldoende voedsel om je vingers bij af te likken. Hoewel ik mij serieus afvraag of je wel een hap durft te nemen van de custom made cookie. Het is bijna zonde om daar een hap van te nemen. Toch doen, want deze is te lekker!  

Inhoud

1x Walden Organic Ice Tea
1x maanzaadbolletje met oude kaas
1x moonaan
1x zakje mooncrackers
1x custom made cookie van Sticky flour
1x maansteen van Rock Your World 
1x Be love auraspray (10 ml) van Rock Your World
1x recept voor het maken van een kalmerende moonmilk
1x geurkaarsje van Brandt kaarsen
1x maanstickers van De Handcoach

Ben je nog niet overtuigd?

Twijfel je of dit event iets voor jou is? Misschien dat deze 10 redenen je over de streep kunnen strekken.

1. Een event als deze is nog niet eerder georganiseerd, in marketingtermen ben jij de early-adaptor die als één van de eerste meedoet.

2. Manifesteren is meer dan alleen het uitspreken van een verlangen. Jij gaat ontdekken hoe je ervoor kunt zorgen dat je intenties daadwerkelijk uitkomen.

3. Vakanties, events, festivals. Het zat er dit jaar niet echt in. Maar door deel te nemen aan deze Moonclass reis je mee naar de maan, neem je deel aan een te gek event en dat festivalletje maak je er lekker zelf van met een koptelefoon op je hoofd.

4. “Hersenonderzoek laat zien dat de activiteit in de hersendelen gericht op zintuigelijke ervaringen toeneemt zodra je stappen zet. Iemand die loopt, is alerter en wakkerder.” Aldus de Ierse neurowetenschapper Shane O’Mara. Ideaal dus om op deze manier kennis en inspiratie op te doen.

5. Je kunt voldoende afstand van elkaar bewaren waardoor je niet in elkaars 1,5 meter komt. Corona-proof dus.

6. Dit is een event waar je op jezelf kunt zijn. Je hoeft niet te socializen als je daar geen zin in hebt. Houd je lekker die koptelefoon tijdens de korte break op.

7. Ik ben jarig op 16 september. Haha, wat dat betreft geen wonder dat dit een perfect georganiseerd event is:). Maar hoe dan ook, wie jarig is trakteert. Vandaar een leuke extra verrassing in je mail na afloop van het event!

8. De goodiebag is alleen al het bezoeken van dit event waard. Geen suffe reclameflyers van het een of ander, maar producten die jou ondersteunen bij je maanintenties. Je hebt er dus écht iets aan.

9. Gemiddeld zal je ruim 400 kcal verbranden op dit event. Totaal niet belangrijk, maar toch mooi meegenomen.

10. De Handcoach, 2 toffe spreeksters, wandelen in de buitenlucht en heel veel inspiratie. Wat wil je nog meer?!

Wil je deelnemen?

Wacht dan niet te lang. Er is plek voor slechts 100 deelnemers. Dit is een event waar je niet bij wilt zijn geweest, nee eigenlijk MOET. Juist om te ontdekken dat je niets meer moet van jezelf, wel zoveel mogelijk mag. Hup lekker aan de slag met je verlangens en laat dat perfectionistische stemmetje lekker de P krijgen. 

Coun't me in!

Moonclass

Maan in Maagd: 17 september

Een Maagd is betrouwbaar en geordend. Moet er iets georganiseerd worden? Vraag het aan een Maagd en je kunt ervan uitgaan dat het tot in de puntjes verzorgd zal worden. Met een scherp oog voor detail zal het teken niets ontgaan. En hoewel dit een prachtige kwaliteit is, kan het tegelijkertijd ook een valkuil zijn. De blik van een Maagd is kritisch. Zowel naar zichzelf als de ander. Perfectionisme ligt dan op de loer. Een Maagd wil niet dat iets goed is, nee het moet perfect zijn.

De Maagd in jou

Misschien ben je Maagd van Sterrenbeeld, of is jouw maanteken of ascendant Maagd. Of je nu een tikkeltje Maagdenenergie tijdens je geboorte hebt meegekregen of niet, iedereen is wel eens kritisch naar zichzelf.

Al snel worden complimenten weggewuifd: Compliment over je outfit? “Dit jurkje, nou gewoon een H&M’tje hoor.” Goede prestatie op je werk geleverd? “Ach het stelde niet zoveel voor, kleine moeite.” Een mooie creatie gemaakt? “Ik heb niet de indruk dat iemand hierop zit te wachten, dus laat verkopen maar zitten.”

Herkenbaar? Je bent echt niet de enige. Wel kun je er iets aan doen. Vandaar ook dat Madelon Rijkers praktische tips zal geven hoe om te gaan met perfectionisme en ook het in ontvangst nemen van complimenten.

Veelgestelde vragen

Waar vindt de live Moonclass plaats?

De live Moonclass vindt plaats op zondag 20 september in het Amsterdamse Bos.

Enkele dagen voor de start van het event ontvang je een e-mail met alle belangrijke informatie, evenals de exacte ontvangstlocatie.

Moet ik iets meenemen?

Behalve jezelf en een goed humeur hoef je niets mee te nemen:)!

Hoeveel kilometer wordt er gelopen?

We lopen zo’n 45 minuten heen en terug. Dit komt neer op ongeveer 6 kilometer. Hierbij houden we een normaal tempo aan, dus je hoeft echt niet weken van tevoren te gaan oefenen voor enige wandelervaring.

Wandelschoenen hoeven ook niet perse. Zolang je maar schoenen hebt waar je lekker op kunt lopen.

Overigens is er tussendoor een korte pauze om eventueel iets te nuttigen.

Wat is het programma?

In het kort gezegd gaan we twee keer wandelen in het Amsterdamse Bos. We lopen een route heen en een andere route weer terug. Aanvang is om 10:45 uur en hopelijk kunnen we starten om 11:11 uur.

Tijdens de eerste route zal Willemijn Welten je leren hoe je kunt gaan manifesteren als een pro. Vervolgens is er een korte break waarin je iets kunt nuttigen uit de goodiebag of hetgeen wat je zelf hebt meegenomen. Dit is ook het moment om eventuele vragen te stellen.

Vervolgens lopen we weer verder en zal Madelon Rijkers jou vele tips en adviezen geven om voor eens en voor altijd af te rekenen met perfectionisme. Bij terugkomst is er wederom de ruimte voor het stellen van vragen.

Beau Gunst zal de live Moonclass afsluiten met een fijne grondingsmeditatie.

Hoe laat start en eindigt het event?

We verzamelen vanaf 10:45 uur bij de ingang van het Amsterdamse Bos. Als alles meezit kunnen we dan om 11:11 uur beginnen aan de wandeling.

De verwachting is dat de eerste wandeling zo’n 45 minuten zal zijn. Vervolgens is er een korte break en een gelegenheid tot het stellen van vragen. Daarna lopen we weer terug naar het beginpunt waar op het einde nogmaals de gelegenheid zal zijn voor het stellen van vragen.

We sluiten af met een fijne grondingsmeditatie.

Al met al zal het event zo’n 2,5 uur duren.

Wat als het regent?

Trek bij een regenbui je hipste regenjas aan of steek een vrolijke paraplu op. Zolang de koptelefoons niet nat worden kan het event gewoon plaatsvinden.

Wat als het event moet worden afgelast wegens Corona of andere gebeurtenissen?

Mocht het event wegens onverwachte gebeurtenissen niet doorgaan (bijvoorbeeld door Corona-maatregelen of zeer slechte weersomstandigheden) is er geen restitutie mogelijk. Wel wordt er gezocht naar een passend online alternatief.

Ik ben verhinderd, wat nu?

Het zou echt ontzettend jammer zijn als je onverhoopt toch niet kunt deelnemen aan de live Moonclass. Echter kan ik geen restitutie geven.

Wat je kunt doen is op zoek gaan naar iemand die jouw kaartje wilt overnemen. Mail dan vervolgens jouw naam en de naam van degene die jouw kaartje overneemt naar support@handcoach.nl

Mocht een overname niet mogelijk zijn, dan kun je altijd jouw kaartje bewaren voor een eventueel volgend event. Hopelijk wordt deze editie zo’n succes dat er meerdere live Moonclasses zullen volgen.

Hoe zit het met de aansprakelijkheid?

De Handcoach kan niet aansprakelijk worden gesteld voor diefstal, schade of het zoekraken van persoonlijke bezittingen en voor ongelukken tijdens de live Moonclass.

Wat als ik allergieën heb?

Bij eventuele allergieën wordt geadviseerd zelf eten of drinken mee te nemen.

Wordt er beeldmateriaal gemaakt?

Tijdens het event zal er een videografe aanwezig zijn om het event vast te leggen. Mocht je niet in beeld willen worden gebracht geeft dat dan aan.

Zelf mag je uiteraard voldoende aandacht besteden aan het event. Tag vooral @dehandcoach op je Insta. Vind ik alleen maar leuk!

Ik heb een andere vraag...

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail dan naar support@handcoach.nl Het streven is om binnen 24 uur een antwoord te geven op je e-mail.