fbpx

Moonclass op 21 maart

Ik doe mee

Werk met de energie van de maan

De maan is een natuurlijk raadgever. Haar energie is heel krachtig en puur. Door te werken met de energie van de maan heb ik heb ik op een heel natuurlijke wijze veel rust, én tegelijkertijd succes voor mezelf gecreëerd. Zo heb ik nu de meest fantastische werkruimte, een ijzersterk financieel fundament en werk ik met de beste mensen samen.

Dit heb ik bereikt door elke maand tijdens nieuwemaan mijn maanintenties te verbinden aan het dierenriemteken waar de maan op dat moment in stond. Elk teken heeft zo zijn eigen specifieke eigenschappen en zorgt daardoor voor een natuurlijk focuspunt.

Het volgen van de maancyclus is een fijne reminder aan jezelf. Hierdoor weet je wanneer je het beste met iets nieuws kunt starten, op welk moment je mag genieten van je groei en wanneer het tijd is om in volle overgave los te laten wat jou niet langer dient.

The moon is all you need to grow

Moonclass op 21 maart

De Moonclass heeft een unieke opzet. In de frisse buitenlucht van het Amsterdamse Vondelpark ga je heerlijk aan de wandel en wordt je ondertussen geïnspireerd. Misschien denk je nu “hoe dan?!” Nou eigenlijk is het vrij simpel. Jij wandelt en luistert door een koptelefoon naar mijn talk over de werking van de maan en het lenteseizoen.

Vervolgens doen we nog een heel fijn maanritueel. Je kunt niets nieuws toelaten in je leven voordat je het oude hebt losgelaten. Dit ritueel helpt jou om alles wat jou niet langer dient, achter je te laten.

Na afloop ga je naar huis met waardevolle nieuwe inzichten en fijne goodies. Een fijne ondersteuning om meer overvloed in je leven toe te laten.

Voor deze flinke dosis aan inspiratie en talloze extra’s betaal je slechts €47,- Wil je verzekerd zijn van deelname, dan zou ik echt niet te lang wachten met het kopen van een kaartje. Er is elke ronde plek voor slechts 22 deelnemers.

Wacht niet te lang, er is maar plek voor 22 deelnemers

Hier wil ik bij zijn om 11:00 uur!Hier wil ik bij zijn om 15:00 uur!

De expert

Melissa Kamstra

Mocht je mij nog niet kennen; ik ben het gezicht achter De Handcoach, en ik noem mezelf expert in praktische spiritualiteit. Een aantal jaar geleden zat ik niet lekker in mijn vel. Ik zocht naar antwoorden, maar vond die niet op een traditionele manier. Dat was het moment dat ik spiritualiteit toe liet in mijn leven.

Spiritualiteit betekent niet veel meer dan openstaan voor het onbekende. En het bijzondere is dat je juist hierdoor terugkomt bij je natuurlijke zelf. Vandaar dat ik mij heb verdiept in tal van oeroude wijsheden. Handleeskunde, numerologie, astrologie, elementenleer en de maanstanden: ik ken ze inmiddels allemaal op mijn duim.

Mijn gave is dat ik deze kennis omzet in praktische handvatten, zodat jij er in het hier-en-nu gebruik van kan maken. Tijdens de Moonclass laat ik je hier graag kennis mee maken.

Zo leer ik je over de verschillende maanfasen en de specifieke eigenschappen van de dierenriemtekens. De combinatie van deze twee zorgt voor fijne focusmomenten waarmee je gegarandeerd succes zal behalen.

En dan hebben de vier seizoenen ook nog eens een bijzondere energie. Ze laten zien wanneer je mag zaaien, oogsten, loslaten en rusten. Door dit toe te passen in je dagelijks leven zal je innerlijke rust weten te creëren.    

Wil jij op een natuurlijke manier groeien, innerlijke rust ervaren en meer in overvloed leven? Doe dan mee met deze bijzondere Moonclass.

De Handcoach_The Moon Academy

Just like the moon you shift into new phases

Inclusief goodiebag t.w.v. €33,-

Uiteraard ga je dit event niet met lege handen naar huis. Ik bedoel, ik heet niet voor niets De Handcoach. Daarom ontvang je een goed gevulde tas met magisch leuke goodies.

Zo ontvang je een fijne moonspray en maansteen ter ondersteuning bij jouw maanrituelen. Het geurkaarsje en de maanstickers gaan je helpen bij het zetten van je maanintenties.

En na de wandeling staat er een lekkere kop kruidenthee met een custom made cookie voor je klaar. Om je vingers bij af te likken, zo lekker!

Inhoud

1x maansteen van Rock Your World 
1x moonspray (10 ml) van Rock Your World
1x geurkaarsje van Brandt kaarsen
1x maanstickers van De Handcoach
1x costum made cookie van Sticky Flour

 

Een sfeerimpressie van de vorige editie

De Handcoach_Moonclass sfeerimpressie_1
De Handcoach_Moonclass sfeerimpressie_5
De Handcoach_Moonclass sfeerimpressie_4
De Handcoach_Moonclass sfeerimpressie_3
De Handcoach_Moonclass sfeerimpressie_2

“Perfecte combi van wandelen in t prachtige groen + luisteren naar inspirerende talks, vol nieuwe inzichten en praktische tips. De open en oprechte verhalen van de deelnemers zorgen voor verdieping en verbinding. En de goodiebag zorgt voor een dosis nagenieten!”

Eva

Ben je nog niet overtuigd?

Twijfel je of dit event iets voor jou is? Misschien dat deze 7 redenen je over de streep kunnen strekken.

1. “Hersenonderzoek laat zien dat de activiteit in de hersendelen gericht op zintuigelijke ervaringen toeneemt zodra je stappen zet. Iemand die loopt, is alerter en wakkerder.” Aldus de Ierse neurowetenschapper Shane O’Mara. Ideaal dus om op deze manier kennis en inspiratie op te doen.

2. Manifesteren is meer dan alleen het uitspreken van een verlangen. Jij gaat ontdekken hoe je ervoor kunt zorgen dat je intenties daadwerkelijk uitkomen en je in overvloed kunt leven.

3. Vakanties, events, festivals. Het zat er afgelopen jaar niet echt in. Maar door deel te nemen aan deze Moonclass reis je mee naar de maan, neem je deel aan een te gek event en dat festivalletje maak je er lekker zelf van met een koptelefoon op je hoofd.

4. Je kunt voldoende afstand van elkaar bewaren waardoor je niet in elkaars 1,5 meter komt. Corona-proof dus.

5. De goodiebag is alleen al het bezoeken van dit event waard. Geen suffe reclameflyers van het een of ander, maar producten die jou ondersteunen bij je maanintenties. Je hebt er dus écht iets aan.

6. Dit is een event waar je op jezelf kunt zijn. Je hoeft niet te socializen als je daar geen zin in hebt. Houd je lekker die koptelefoon op.

7. Gemiddeld zal je ruim 400 kcal verbranden op dit event. Totaal niet belangrijk, maar toch mooi meegenomen.

Wil je deelnemen?

Wacht dan niet te lang. Er is plek voor slechts 22 deelnemers.

 

Misschien ervaar jij dan hetzelfde als Willemijn bij de vorige editie:
“De Moonclass was echt super inspirerend en magisch!!! Het heeft mijn verwachtingen overtroffen. Melissa heeft echt een talent voor het organiseren van een event als dit!”

Coun't me in!

Moonclass

Eerste kwartier: 21 maart 2021

Eerste kwartier is een maanfase precies tussen nieuwemaan en vollemaan in. Als je tijdens nieuwemaan intenties hebt gezet, dan zorgt eerste kwartier voor een liefdevolle schop onder je kont. Dit is namelijk hét moment om in actie te komen.

Tijdens eerste kwartier mag je op onderzoek zodat je erachter komt welke stappen je kunt zetten om je intenties daadwerkelijk uit te laten komen. Het gaat ook om vertrouwen in jezelf en je toekomstige-ik. Zo trek je de dingen aan die bij je horen. 

Kortom deze dag is ideaal om de werking van de maan te leren zodat jij het lenteseizoen naar jouw hand kunt zetten!

Lenteseizoen

∗ Start a company
∗ Accept the date
∗ Write the book
∗ Quit the job
∗ Make the call
∗ Sign up for the class
∗ Plan the trip
∗ Wander into the unknown
∗ Open your heart
∗ Believe in yourself

And above all: take the leap!

Veelgestelde vragen

Waar vindt de live Moonclass plaats?

De Moonclass vindt plaats op zondag 21 maart 2021 in het Amsterdamse Vondelpark.

Enkele dagen voor de start van het event ontvang je een e-mail met alle belangrijke informatie.

Moet ik iets meenemen?

Behalve jezelf en een goed humeur hoef je niets mee te nemen:)!

Hoeveel kilometer wordt er gelopen?

We lopen ongeveer een uurtje. Dit komt neer op een kilometer of 4. Hierbij houden we een normaal tempo aan, dus je hoeft echt niet weken van tevoren te gaan oefenen voor enige wandelervaring.

Wandelschoenen hoeven ook niet perse. Zolang je maar schoenen hebt waar je lekker op kunt lopen.

Wat is het programma?

In het kort gezegd gaan we lekker wandelen in de frisse buitenlucht van het Amsterdamse Vondelpark.

Tijdens de wandelroute zal ik je meer vertellen over de werking van de maan. Ik sta uitgebreid stil bij alle maanfasen en dierenriemtekens. Zo kom je erachter waar jij je bij elke nieuwemaan op kunt focussen. Deze focus heeft mij enorm helpen groeien en dat gun ik jou ook! Net als een leven in overvloed. Vandaar dat ik je ook meer zal vertellen over manifesteren en welke stappen van belang zijn als je hiermee aan de slag wilt gaan.

Daarnaast sta ik deze Moonclass uitgebreid stil bij het lenteseizoen. Mijn vele tips and tricks zullen je helpen om de energie van dit seizoen zo goed mogelijk te kunnen benutten.

Na de wandeling komen staat er een kruidenthee met wat lekkers voor je klaar. Hier zal er ook volop gelegenheid zijn voor het stellen van vragen. 

We sluiten af met een fijn maanritueel waarbij je achter je kunt loslaten wat jou niet langer dient, zodat je vervolgens in vol vertrouwen het komende seizoen tegemoet kunt treden.

Hoe laat start en eindigt het event?

Er zijn 2 edities. 

De eerste start om 11:00 uur en de ander om 15:00 uur. Aanvang is een half uur van te voren en al met al zat het event zo’n 2,5 uur duren. 

Wat als het regent?

Trek bij een regenbui je hipste regenjas aan of steek een vrolijke paraplu op. Zolang de koptelefoons niet nat worden kan het event gewoon plaatsvinden.

Wat als het event moet worden afgelast wegens Corona of andere gebeurtenissen?

Mocht het event wegens onverwachte gebeurtenissen niet doorgaan (bijvoorbeeld door Corona-maatregelen of zeer slechte weersomstandigheden) is er geen restitutie mogelijk. Wel wordt er gezocht naar een passend online alternatief.

Ik ben verhinderd, wat nu?

Het zou echt ontzettend jammer zijn als je onverhoopt toch niet kunt deelnemen aan de Moonclass. Echter kan ik geen restitutie geven.

Wat je kunt doen is op zoek gaan naar iemand die jouw kaartje wilt overnemen. Mail dan vervolgens jouw naam en de naam van degene die jouw kaartje overneemt naar support@handcoach.nl

Mocht een overname niet mogelijk zijn, dan kun je altijd jouw kaartje bewaren voor een volgend event. Als het aan mij ligt zullen er nog vele Moonclasses volgen.

Hoe zit het met de aansprakelijkheid?

De Handcoach kan niet aansprakelijk worden gesteld voor diefstal, schade of het zoekraken van persoonlijke bezittingen en voor ongelukken tijdens de Moonclass.

Wat als ik allergieën heb?

Bij eventuele allergieën wordt geadviseerd zelf eten of drinken mee te nemen.

Wordt er beeldmateriaal gemaakt?

Tijdens het event zal er een videografe en/of fotografe aanwezig zijn om het event vast te leggen. Mocht je niet in beeld willen worden gebracht geef dat dan voor de aanvang van het event aan.

Zelf mag je uiteraard voldoende aandacht besteden aan het event. Tag vooral @dehandcoach op je Insta. Vind ik alleen maar leuk!

Ik heb een andere vraag...

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail dan naar support@handcoach.nl Het streven is om binnen 24 uur een antwoord te geven op je vraag.