fbpx

Werk met de energie van de maan

Aim for the moon!

De maan is al eeuwenoud een natuurlijke raadgever. Haar energie beïnvloedt ons allemaal op aarde. De verschillende maanstanden brengen specifieke thema’s met zich mee. Door je aandacht hierop te vestigen zal je op natuurlijke wijze tot grote hoogte groeien.

Moonclass

Wil je jouw bedrijf naar het volgende level tillen? Verlang je naar meer helderheid en focus? Ben je op zoek naar meer energie en voldoening uit de dingen die je doet?

In de Moonclass wordt spiritualiteit op een praktische manier aan je business gekoppeld. Elke nieuwemaan brengt een ander thema aan het licht, dat maakt haar energie zo krachtig. Hierdoor kun je op een hele natuurlijke manier elke maand een ander vraagstuk in je bedrijf centraal stellen. Samen werken we AAN je bedrijf.

De maan kent verschillende maanfasen en start haar cyclus tijdens nieuwemaan. De maancyclus duurt zo’n 29 dagen en begint vervolgens aan nieuwe cyclus in een ander dierenriemteken. Vandaar dat elke maand een nieuw thema met zich meebrengt. Door hier tijdens de Moonclass dieper op in te gaan kun jij gerichter manifesteren.   

Just like the moon we go through phases

De uitgangspunten van een Moonclass

Kennis en inspiratie

De maan heeft veel waardevolle kennis in zich. Door haar ritme te volgen kun je veel gerichter manifesteren, waardoor je op natuurlijke wijze kunt groeien. 

Focus en helderheid

Door elke maand stil te staan bij de specifieke en kenmerkende eigenschappen van het dierenriemteken, krijg je meer grip op jezelf én in je bedrijf.  

Verbinding en vertrouwen

De maan is er altijd. Dat alleen al zorgt voor een hoop vertrouwen. Tijdens de Moonclass ontdek je waarmee jij je mag gaan verbinden en in mag gaan geloven.

Het thema van nieuwemaan in Kreeft

20 juli 2020

De tweede nieuwemaan in Kreeft. Dit moment vraagt om je te richten op de huiselijke energie van Kreeft. Hoe zorg jij voor je eigen comfort tijdens je werkzaamheden? Heb je een ruimte die je huurt of een werkplek in je huis gecreëerd, en is hier alles aanwezig zodat je zo aangenaam mogelijk aan de slag kunt? Benut de energie van nieuwemaan in Kreeft en onderzoek hoe jij zo comfortabel mogelijk je werkt kunt uitvoeren!

Deze Moonclass is samen met interierucoach Meike Molenberg

Het thema van nieuwemaan in Leeuw

19 augustus 2020

Een Leeuw voelt zich Koning te rijk als hij mag schitteren. Je kunt hem niet gelukkiger maken door hem een podium te geven. Benut daarom de energie van nieuwemaan in Leeuw om jezelf een podium te geven. Zichtbaarheid als ondernemer is essentieel. Jouw klanten nemen geen dienst of product bij jou af, ze kopen iets ván jou! Fotografe en ondernemerscoach Marilyn Bartman vertelt wat er voor nodig is om jezelf en je product of dienst in de kijker te zetten.

Deze Moonclass is samen met fotografe en ondernemerscoach Marilyn Bartman

Overige thema's

Nader bekend gemaakt

Elke maand wordt er een ander thema met behulp van de stand van de maan onder de loep genomen. Deze wordt t.z.t gecommuniceerd. 

Inhoud Moonclass

Maan in Kreeft: 20 juli

Meike Molenberg helpt met haar bedrijf De Interieurcoach hardwerkende, ambitieuze vrouwen bij het creëren van rust in hun interieur. Haar missie is ontstaan vanuit een jarenlange passie en interesse voor interieurs, maar ook vanuit een valkuil waar veel gedreven mensen vroeg of laat mee te maken krijgen: te veel willen doen en te weinig rust nemen. Het is daarom belangrijk dat je in je interieur rekening houdt met een plek waarin je kunt opladen.

Tijdens de Moonclass zal Meike concrete tips en adviezen geven hoe jij zo comfortabel mogelijk kunt werken.

“Je interieur is een reflectie van jezelf”

 

Wil jij weten hoe jij je een goede balans creëert tussen inspanning en ontspanning? Neem dan deel op 20 juli om 10:00 uur aan de Moonclass op Instagram.

Onderwerpen:

Omgevingspsychologie

Waarom zelfzorg en carrière maken hand in hand gaan

Hoe zorg je voor een huiselijke sfeer onder werktijd?

Een goede balans tussen inspanning en ontspanning

Concrete tips voor meer comfort tijdens het werken

Q&A - stel Meike direct jouw al jouw interieur vragen

“De maan staat voor mij voor een natuurlijke bron van energie.
Door haar ritme te volgen, ben ik veel beter in staat het beste uit mezelf te halen.”

Al ruim 2,5 jaar lang sta ik elke maand stil bij de energie van de maan. Verbazingwekkend welke stappen ik hierdoor heb kunnen zetten. Zo koerstte ik volledig op een rebranding tijdens nieuwemaan in Ram. Hierdoor ging ik investeren in fotografie en een verbetering van mijn website, waardoor ik binnen een maand 50% meer omzet behaalde. Een nieuwe werkruimte manifesteerde ik tijdens nieuwemaan in Kreeft en binnen no-time had ik de meest geweldige ruimte in Amsterdam. Tijdens nieuwewemaan in Maagd nam ik mijn ochtendritueel onder de loep, waardoor ik elke ochtend een stuk energieker wakker wordt. En nieuwemaan in Waterman zorgde ervoor dat ik een heldere visie creëerde over mijn bedrijf en nu veel meer rust ervaar. Dit had ik nooit gedaan als ik niet zo bewust van de maanenergie was geweest.

 

Ik zie het volgen van de maancyclus als een natuurlijke reminder aan mezelf. Ik start vol vertrouwen met iets nieuws, geniet van de groei en laat in volle overgave los wat niet langer dient.

Schrijf je hier in voor wekelijkse maanmagie

Wil je écht werken met de energie van de maan? Schrijf je dan in voor mijn magische maanmails.

Ik informeer je wanneer je mag gaan experimenteren, reflecteren of wanneer het tijd is te genieten van je succes.

Er wordt vertrouwelijk omgegaan met je gegevens. Lees meer hierover in de privacyverklaring die onderaan de website te vinden is.

Veelgestelde vragen

Hierbij een antwoord op de meest gestelde vragen: 

Hoe gaat de Moonclass in zijn werk?

Elke nieuwemaan is er een Moonclass. Op Instagram ga ik live met een expert die meer kan vertellen over het thema.

De moonclass is te volgen via mijn Instagramaccount @dehandcoach

Het start om 20:00 uur en zal ongeveer een uur duren. 

Mocht je niet aanwezig kunnen zijn op het tijdstip, dan is de live nog 24 uur beschikbaar op mijn account.

Ik heb geen Instagram

Als je geen Instagram hebt, dan is een account zo aangemaakt. Misschien dat ik in de toekomst de Moonclass via Zoom ga aanbieden, maar vooralsnog is Instagram voor nu het makkelijkst. 

Zijn er kosten aan verbonden?

Vooralsnog bied ik de Moonclass gratis aan, juist omdat ik je maandelijks wil inspireren te werken met de energie van de maan. Echter ben ik ook afhankelijk van de bereidwilligheid van de experts die ik tijdens de class uitnodig. Kortom, het ligt aan het thema welke kosten er mee gemoeid zijn. 

Ik ben geen ondernemer kan ik dan wel meedoen?

Als je in loondienst bent dan kun je uiteraard ook deelnemen aan de Moonclass. Echter ligt de focus wel op ondernemers en de stappen die binnen een onderneming gezet kunnen worden.

Wat als ik wel/niet eerder heb gewerkt met de energie van de maan?

De maan verschuift elke maan in een ander dierenriemteken. Dat maakt dat elke maan voor een ander soort energie zorgt. Hierdoor maakt het niet uit of je wel/niet eerder hebt gewerkt met de energie van de maan. De energie is hoe dan ook anders.

Daarnaast is de Moonclass helder, begrijpelijk en makkelijk te volgen. Basiskennis over de maan is niet nodig.