fbpx

8 augustus is een bijzondere datum. Het is de opening van de Leeuwenpoort. Hét moment dat de leeuwenenergie op zijn sterkst is. Ik moet eerlijk bekennen dat ik er tot vorig jaar nog nooit van had gehoord. Ik wist niet beter of 8 augustus had de geboortedag van mijn broertje moeten zijn. Dat vond mijn moeder zo mooi. 08-08-1988. Maar zoals een echte Leeuw trok mijn broertje zijn eigen plan en werd het 7 augustus. Gelukkig maar, want dan had hij alleen nog maar harder gebruld dan dat ie nu al eens doet.

Dierenriemteken Leeuw

Zodra de zon naar het dierenriemteken Leeuw verschuift start de energie van de Leeuw. Een energie die sterk aanwezig is. Denk ook maar aan een leeuw. Het is een sterk en krachtig dier. Een ware koning van het dierenrijk. Hij is trots, zelfbewust en vol zelfvertrouwen. Deze eigenschappen zal je versterkt voelen de komende periode, en al helemaal op 8 augustus.

Opening Leeuwenpoort

Op 8 augustus is de opening van de Leeuwenpoort. Dan komt ster Sirius (een ster twee keer zo groot als de zon) in dezelfde lijn als de zon en de aarde. Dit bijzondere gegeven versterkt de energie van de zon in het dierenriemteken Leeuw en zorgt daarom voor een krachtige energie. De poort naar je ziel gaat als het ware open. Je zou kunnen zeggen dat de Leeuwenpoort ervoor zorgt dat jouw zielsverlangens in het licht worden gezet.

Begin van een nieuwe fase

De opening van de Leeuwenpoort zal (zeker als je gevoelig bent voor energieën) aanvoelen als het begin van een nieuwe fase. Met een haast bovennatuurlijke kracht voel je de drang om in je eigen kracht te gaan staan. Om net als een leeuw te brullen en te laten zien wat je in huis hebt. Misschien is er ergens al een vonkje aangegaan wat langzaam aan het smeulen was, of heb je net een helder inzicht ontvangen. Hoe dan ook zal je tijdens de opening van de Leeuwenpoort een enorme creatiekracht ervaren. De passie om datgene te gaan doen waar je hart echt naar verlangd is megagroot.

Zorg voor aarding

8 augustus is een dag die laat zien dat het tijd is voor een verandering in positieve zin. Echter is er wel een uitdaging. Want hoewel een vurige energie voor veel energie zorgt, is het belangrijk dat je niet opgebrand raakt. Daarom is aarding op de dag van de Leeuwenpoort zeer aan te raden. Juist het contact met de aarde zorgt ervoor dat je concreet jouw zielsverlangens ten uitvoer kan brengen. Kom daarom in je lichaam door jezelf te trakteren op een massage. Ga wandelen in de natuur. Haal eens even een paar keer bewust adem vandaag. Misschien voelt het even vreemd aan, maar geloof mij nou maar: met 1 stap achterwaarts, ga je vervolgens twee stappen voorwaarts maken.

Hoe zit dat bij jou?

Ik ben zeer benieuwd welke inzichten jij zal opdoen tijdens de opening van de Leeuwenpoort. Ik ga bewust met mijn businessbuddy een dagje weg om mezelf enerzijds in de watten te laten leggen en anderzijds mijn pijlen op een nieuw hoofdstuk in mijn business te richten. Ook laat ik dan weten wat voor leuks er allemaal tijdens de Moonclass live zal plaatsvinden. Het wordt echt een te gek event!

Laat je mij weten in een reactie hoe de Leeuwenpoort voor jou is geweest? Vind ik oprecht leuk!