Vingervlugge handanalyses

De Handcoach

Down to earth magic for goalgetters

Handlezen is een verrassende activiteit op jouw event

Organiseer je een event, festival of markt? Vindt er een bijzondere gebeurtenis plaats? Of heb je iets te vieren? Een vingervlugge handanalyse is met recht een unieke belevenis voor jouw bezoeker!

Binnen een vooraf afgesproken tijd ontvangt elke bezoeker een individuele handanalyse van 5 tot 10 minuten. Dat lijkt kort, maar het zal je verbazen hoeveel informatie er in korte tijd boven water kan komen. Tijdens het handlezen ligt de focus op het benoemen van de kwaliteiten. Hierdoor krijgt elke bezoeker een boost, waardoor de herinnering aan de activiteit blijvend is. Leuk op bijvoorbeeld een personeelsfeest, bruiloft of een beurs.

|

“Wij vroegen Melissa om op ons personeelsfeest te komen en vingervlugge analyses te geven. Dit was een enorm succes! De collega’s waren blij verrast na de handlezingen. Een bijzondere ervaring, waarin je in een korte tijd jezelf beter leert kennen.”

Maike Wessels
de Rechstpraak, Rechtbank Gelderland

|

“Melissa heeft tijdens de opening van ons filiaal in Veghel korte handlezingen gegeven. Mijn manager had eerst zijn bedenkingen, maar het bleek de meest succesvolle belevenis van onze opening te zijn geweest!”

Anny Rutten
HoutBrox, Berden Mode

Prijs en locatie

Aantal deelnemers en tijdsduur: Afhankelijk van het aantal deelnemers wordt de tijdsduur bepaald. Minimale tijd voor een handanalyse per persoon is 5 minuten.
Datum en tijd: In overleg 7 dagen per week mogelijk.
Locatie: Op verzoek kan ik naar elke gewenste locatie toe reizen. Buiten mijn werklocatie Amsterdam bereken ik reisuren en reiskosten (OV).
Prijs: Vanaf € 200,- excl. BTW per uur.

Inclusief:
Handzame herinnering voor elke bezoeker 

Wil je jouw bezoekers een onvergetelijke ervaring bezorgen?

Neem dan contact met mij op!