fbpx

Ontdek je kern en boost je carrière

Jouw persoonlijke handleiding

Krijg je onvoldoende energie van de dingen die je doet? Lukt het je maar niet om je bedrijf naar het volgende level te tillen? Ben je op zoek naar werk dat je echt vervulling geeft?  

Onderzoek wijst uit dat maar liefst één op de vijf mensen niet gelukkig is met de werkzaamheden die ze uitvoeren. Ze voelen zich gestrest, ervaren geen voldoening en zijn na het einde van de dag opgebrand.

Ook ik heb dit ervaren. Totdat ik achter mijn persoonlijke handleiding kwam en daardoor inzicht kreeg over wie ik werkelijk ben. Vanaf dat moment ben ik enkel nog keuzes gaan maken die bij mij passen. Dit heeft gezorgd voor meer innerlijke rust, plezier en succes. En dat gun ik jou ook!

Waardevolle inzichten om jouw droomcarrière te manifesteren

Iedereen heeft iets in zich dat hem of haar uniek maakt. Het is datgene dat jou moeiteloos afgaat en tomeloze energie geeft. Maar door de waan van de dag kan de aandacht hierop verslappen. Voor je het weet zit je in een ratrace en ervaar je geen voldoening aan het einde van je werkdag. Dat kan anders! Mijn vorm van coaching is een snelle en doeltreffende manier om vicieuze cirkels te doorbreken. Je zal ontdekken waarmee jij goud in handen hebt en hoe je jouw carrière een boost kunt geven.

Een handanalyse is ideaal als je:

Het gevoel hebt dat er meer in je zit

Een doel mist in het leven

Onzeker bent over jezelf

Moeite hebt met nee zeggen

Veel stress ervaart

Weinig voldoening haalt uit de dingen die je doet

Vastloopt in de communicatie met anderen

Maak nu een afspraak voor een handanalyse

Agenda

Waarom handen?

Jouw handen zijn een rechstreekse uiting voor wat zich in jouw hoofd afspeelt. Het wordt handelen betekent niet voor niets tot actie overgaan. 

Dat betekent dat elk kenmerk van jouw handen (lijnen, huidpatronen, nagels, handvorm, stand van de vingers) iets weergeeft over jouw karakter. De bekende psycholoog Carl Gustav Jung schreef over het analyseren van handen: 
“De handen, waarvan de vorm en het functioneren zo innig zijn verweven met de psyche, kunnen op sprekende en dus verstaanbare wijze uitging geven aan het menselijk karakter”.

Voor wie?

Mijn exclusieve 1-op-1 handanalyses zijn voor als je ambitieus bent en hard wil werken aan jezelf.

Hoewel ik je kwaliteiten in de handanalyse benadruk, zal ik je ook confronteren met je valkuilen. Hier ben je niet bang voor. Sterker nog; je beseft dat je alleen (spirituele) groei kunt bereiken als je zowel je positieve als negatieve eigenschappen omarmt. Bovenal ben je klaar om in actie te komen.

Herken jij je in dit profiel? Boek dan snel een afspraak in mijn agenda. Er zijn maar een paar plekken per maand beschikbaar.

 

De drie pijlers van een handanalyse

Neem de regie in handen

√ Investeer in zelfkennis en persoonlijke ontwikkeling.

√ Vraag je altijd af wat jouw aandeel is in een bepaalde situatie.

√ Neem de verantwoordelijkheid voor je eigen geluk en succes.

Steek je hand in eigen boezem

√ Verdiep je in je kernkwaliteiten, talenten & mogelijkheden.

√ Wees je bewust van je valkuilen en maak er je kracht van.

√ Accepteer jezelf zoals je bent met alles erop en eraan.

Zet je handen aan het werk

√ Bepaal welke doelen je op korte termijn wilt bereiken.

√ Maak in elke situatie een bewuste keuze die bij jou past.

√ Zet concrete stappen om je doelen te bereiken.

Mijn aanpak

Ik ben iemand die gerichte vragen stelt, kritisch met je meedenkt, oplossingsgericht te werk gaat, maar bovenal iemand die direct en to the point zegt waar het opstaat.

Door mijn 2,5 jarige opleiding Handleeskunde te combineren met mijn kennis en ervaring uit de NLP en het oplossingsgericht coachen kan ik jou praktische handvaten geven. Geen vaag gelul, maar inzichten en adviezen waar je echt iets aan hebt. Zodat jij direct verder kunt groeien.

Door deze kennis heb ik voor mezelf een fijne werk-privé balans voor mezelf gecreëerd. Dit gun ik jou ook!

 

Ervaringen met De Handcoach

Deze handjes gingen de lucht in…

Iep Bergsma

“Wauw! Wat is het een bijzondere ervaring om een handanalyse te doen bij Melissa. Ik zou deze ervaring als confronterend, bevestigend, gezellig en tof beschrijven. Ook nu, paar maanden later, pak ik het lijstje er nog eens bij met de dingen die Melissa mij verteld heeft en elke keer is het weer speciaal om te lezen. Ik raad iedereen aan om een handanalyse te doen bij Melissa, het is life-changing!”

Sofie Kneppers

“De handlezing van Melissa was voor mij zo veel meer dat alleen een handlezing. Ik heb een veel beter inzicht in wie ik ben, wat mijn talenten en valkuilen zijn. Daardoor maak ik nu gemakkelijker keuzes (privé en zakelijk) die goed bij me passen. Absolute aanrader!”

Monique Teunissen

“De handanalyse geeft je zoveel inzichten en helderheid. Maar ook bevestiging in je gevoel en wie je bent. Over hoe jij jouw leven hebt ingericht. Waarom dit wel of niet past bij jou. Het soort werk wat je doet of wat voor type persoon jij bent in omgang met anderen. Kortom het geeft je echt meer verdieping in jezelf om nog meer jouw ideale droomleven te gaan leven.”

Investering

De beste investering die je kunt doen is de investering in jezelf. Bij een investering gaat het er niet zozeer om wat het kost, het gaat er vooral om wat het oplevert. En de resultaten van een handanalyse zijn eigenlijk niet in geldwaarde uit te drukken.

Het kan zo maar zijn dat je je droombaan zal vinden of op zakelijk gebied kansen creëert. En dat heeft weer zijn effect op jouw gezondheid, relaties en financiën. Daar steek ik mijn handen voor in het vuur!

Een handanalyse wordt als volgt aangeboden

Verdiepende vragenlijst

Handanalyse met karakterschets (90 minuten)

Geluidsopname

Handafdrukken in bewaarlijst

Limited Edition Tas

Persoonlijke handleiding met jouw waarden en geloofsovertuigingen (diverse online opdrachten)

Follow-up moment (telefonisch van 30 minuten)

Het totale traject is verspreid over één maand

€ 349,-

incl. BTW

De afspraak vindt plaats op mijn kantoor in Amsterdam.
Verzetten mag, maar als je de afspraak niet binnen 24 uur verzet vervalt de afspraak en kan deze niet meer ingehaald worden.

De voordelen van mijn helpende hand

√ Je krijgt inzicht in je mogelijkheden
√ Je hebt vertrouwen in jezelf en wat je kunt
√ Je weet jouw toegevoegde waarde te benoemen
√ Je stelt duidelijk grenzen en zegt bewust nee
√ Je creëert een fijne werk-privé balans
√ Je komt in actie
√ Je maakt je dromen waar

Jouw toekomstig statement

“Ik weet wie ik ben, wat ik belangrijk vind en wat ik waard ben. Hierdoor maak ik bewuste keuzes die bij mij passen. Dit geeft mij rust, helderheid en focus. De sleutel tot succes heb ik zelf in de hand, en in vol vertrouwen ga ik de toekomst tegemoet.”

Een handanalyse met Nadine van Innerplace

Nadine van Innerplace kwam op bezoek en zij heeft hier een te gek filmpje over gemaakt. We hebben gesproken over de geschiedenis van het handlezen, de taboes die eromheen hangen en hoe het precies in zijn werk gaat. Benieuwd wat ik zoal ‘lees’? Bekijk dan het filmpje!