fbpx

Deze handjes gingen de lucht in

Ontdek hoe anderen een handje op weg zijn geholpen

Op Google al meer dan 30 5-sterren reviews

“De handanalyse is een hele waardevolle ervaring waar ik Melissa erg dankbaar voor ben. Ik was verrast dat Melissa mij omschreef als de persoon die ik ben, zonder mij te kennen en alleen door naar mijn handen te kijken. 

Heel duidelijk kon ze uitleggen waar mijn behoeftes op werkgebied liggen, waar ik energie van krijg en dus ook welke bedrijven en functies hierop aansluiten. Alles wat ze zei was herkenbaar en daardoor voor mij een bevestiging. Het heeft mij ruimte gegeven om nog meer naar mijn hart te luisteren, te vertrouwen dat het goed komt en de baan te vinden die echt bij mij past!

Zeker een handanalyse laten doen als je vast loopt op werkgebied, onrustig bent of niet duidelijk hebt wat je wil of energie van krijgt.

Laurien Welman

Accountmanager

“Toen ik deze zomer bij je kwam twijfelde ik nog of ik wel klaar was voor het ondernemerschap. Jij wierp een blik op mijn handen en nam de twijfel in een keer weg. Het was voor mij de bevestiging dat ik op de goede weg ben. Ik heb het hele interview uitgeschreven en herlees het nog regelmatig.

Jouw handanalyse vond ik een kadootje aan mijzelf. Ik vond de sessie super ontspannen, jouw analyse heel treffend en waar, en het effect op mijzelf priceless. Daarnaast ben je ook nog erg leuk, hartelijk, deskundig en heerlijk jezelf.”

Rhodee van der Kam

Virtueel Assistent, EvenEef

“Een kijkje in je ziel, dat is wat er gebeurt als je een bezoekje brengt aan Melissa.
Je stapt naar buiten en je realiseert je dat je iets bijzonders hebt meegemaakt.
Hoe kan het dat een nuchtere Hollandse dame zoveel over mij weet?

Het kan, je handen vertellen het haar. Ik heb mijn ontmoeting met Melissa ervaren als een mooi cadeau aan mezelf. Ik begrijp mezelf beter en mijn weg naar morgen is tastbaarder.”

Marianne Dukers

Afdelingshoofd Bedrijfsvoering Gemeente Lopik

“Wauw! Wat is het een bijzondere ervaring om een handanalyse te doen bij Melissa. Ik zou deze ervaring als confronterend, bevestigend, gezellig en tof beschrijven. Ook nu, paar maanden later, pak ik het lijstje er nog eens bij met de dingen die Melissa mij verteld heeft en elke keer is het weer speciaal om te lezen. Ik raad iedereen aan om een handanalyse te doen bij Melissa, het is life-changing!”

Iep Bergsma, fotografe

“Één van de belangrijkste en handigste (ha!) dingen was wel het inzicht dat ik vaak veel meer doe dan van me gevraagd wordt en dat ik de neiging heb daar ‘onzichtbaar’ in te zijn. Aangezien ik als freelancer werk is het natuurlijk veel beter om helder te laten zien aan mensen wat ik doe en gedaan heb. Dat heb ik direct toegepast en dat voelt op alle vlakken goed en duidelijk (voor mezelf, maar ook mensen met wie ik ben en werk).

Al met al heb ik een heel goed gevoel over gehouden aan de inzichten die je hebt gegeven. Ik was op het moment dat ik je bezocht even kwijt wat ook alweer mijn bedoeling was. De handanalyse heeft me geholpen om hier duidelijker richting in te krijgen.”

Lisa van Middelaar

Communicatieadviseur

“Je handlijnadviezen hebben diepe indruk gemaakt. Jij was in staat om bruggen te slaan in de dingen die ik al over mezelf wist. Jij kon mij vertellen wat de oorzaak is dat ik soms mijn talenten blokkeerde en niet verder ging. Dat was zo herkenbaar. Dat geeft mij nu een gevoel van….  ik loop niet meer weg als er een beroep op mijn talenten wordt gedaan. In ieder geval ga ik nu kijken wat er gebeurd, dan dat ik mezelf terug trek. Zo zijn mij meerdere dingen duidelijk geworden en is er echt een last van mij afgevallen na het bezoek bij jou.”

Christie van Gestel

Coach

“De handlezing van Melissa was voor mij zo veel meer dat alleen een handlezing. Ik heb een veel beter inzicht in wie ik ben, wat mijn talenten en valkuilen zijn. Daardoor maak ik nu gemakkelijker keuzes (privé en zakelijk) die goed bij me passen. Absolute aanrader!”

Sofie Kneppers, masseur Natuurlijk Sofie

“Water en vuur – dat staat in mijn handen geschreven vertelde Melissa mij. Eerst dacht ik: ‘huh?!’ maar daarna dacht ik ‘ooooh ja!’. Het viel gewoon opeens op z’n plek. Na mijn gesprek met De Handcoach leek het wel of ik verliefd was! 

Haha, het klinkt best dom – maar echt, ik voelde me zo licht als een veertje! Want het gaf me kracht en zoveel positieve inzichten. Dat niet anderen mijn leven lijden/leiden, maar dat ik het zelf in eigen hand mag/moet/kan nemen. En hoe leuk is het om (ongegeneerd) een uur lang over je eigen dromen, valkuilen, kwaliteiten en kansen te praten?! Vooral met iemand zoals Melissa die één en al **sparkle** is? 

Dus lieve, vrolijke Melissa: bedankt!”

Inge Derksen

Chef redactie, Zo Zit Dat

“Ik heb veel aan de handanalyse gehad. Ik had een overzicht gekregen van mezelf ipv allemaal losse puzzelstukjes. En ook nieuwe puzzelstukjes gevonden die ik nog niet kende.

Concreet heeft het me geholpen bij mijn sollicitaties, ik kon veel beter uitleggen wie ik nu eigenlijk was.”

Evelien van Corven

Junior Bouwkundig Adviseur

“De handanalyse bij Melissa was een hele bijzondere en positieve ervaring. Door inzicht te geven in mijn kwaliteiten en karakter heb ik verschillende handvaten gekregen om mijn sterke punten nog beter voor mij te laten werken, zowel privé als voor mijn onderneming. Melissa geeft een hele praktische, down-to-earth analyse. De opname van het gesprek heb ik terug geluisterd en uitgeschreven, en de prachtige lijst met mijn handafdrukken hangt bij mijn werkplek. Absoluut een aanrader, ook als ondernemer!”

Kim de Vries, Fotografe

“Melissa is een natuurlijke vertaler van je handen, en dat heeft me in een uur dat voorbij vliegt, zoveel meer zelfinzicht gegeven, dan ik toch al had over mezelf, dat ik blij ben dat ik het gesprek helemaal opgenomen heb, en een paar keer al heb teruggeluisterd, en toen voor mezelf maar een paar bladzijden aantekeningen heb gemaakt, zodat ik het op mijn tijd weer even kan doorlezen.

Ze geeft je hele concrete informatie mee over je kwaliteiten en ook waar je op kunt letten zodat je niet meer in je grootste valkuilen hoeft te stappen. Ze is direct en zo helder: Krachtig! Ik ben er een stuk rustiger en zekerder van geworden over wie ik ben.”

Jeannie Diels

Boekhouder

“Ik zou een handanalyse bij Melissa iedereen direct aanraden. Het geeft een mooi inkijkje in jezelf. Alsof de dingen die ik al wist over mijzelf nu écht zo zijn en ik ze meer kan accepteren. Ook helpt het mij betere beslissingen te nemen en dichter bij mijzelf te blijven. Melissa helpt je (zoals ze het zelf zo mooi zegt) te zien dat je goud in handen hebt.”

Suzan Dirksen

Instore Marketingspecialist

“Samen met m’n man onze handen laten lezen door De Handcoach. We hebben beide veel geïnvesteerd in persoonlijke ontwikkeling en coaching en het is bijzonder hoe De Handcoach ons alsnog wist te verrassen met eigenschappen van ons zelf en de uitdagingen/kansen hiervan. Melissa brengt dit op een positieve coachende manier, heel fijn. Het heeft ons dichter bij onszelf en elkaar gebracht. De afdrukken van onze handen kregen we ingelijst mee, een mooie herinnering én handleiding.”

Annemiek Smit

Rouwkundige

“Ik kreeg de handanalyse cadeau van een klant van mij (ik ben coach) om dat samen te gaan doen. En wat een succes was dit. Ik wist van te voren niet wat ik moest verwachten, maar deze ervaring gun ik iedereen. Zowel alleen als samen. Als je het samen met iemand gaat doen zorgt het echt voor (meer) verbinding met elkaar.

Het geeft je zoveel inzichten en helderheid. Maar ook bevestiging in je gevoel en wie je bent. Over hoe jij jouw leven hebt ingericht. Waarom dit wel of niet past bij jou. Het soort werk wat je doet of wat voor type persoon jij bent in omgang met anderen. Door die helderheid merk ik dat ik beter mijn keuzes kan maken die bij mij passen. Waardoor mijn leven echt overzichtelijker is geworden. En ik een bezem heb gehaald bij alles wat mij niet meer verder brengt. Kortom het geeft je echt meer verdieping in jezelf om nog meer jouw ideale droomleven te gaan leven.

Als bonus maak je hier een opname van wat je thuis rustig kan terug luisteren. Mijn ervaring is dat je weer nieuwe dingen hoort dan tijdens de handanalyse. Waardoor je dubbele waarde krijgt. En bij vertrek krijg je ook iets moois mee naar huis. 

Echt een aanrader voor waar je ook maar staat op dit moment in jouw leven. Of je nu al veel of weinig aan persoonlijke ontwikkeling hebt gedaan. Dat maakt echt niet uit.”

Monique Teunissen, coach & trainer

“Ik heb onwijs veel gehad aan de handanalyse, het gaf me veel duidelijkheid over waarom ik bijvoorbeeld bepaalde dingen doe. Na de eerste 10 minuten was ik al versteld van alle informatie, dus zeker na dat uurtje heb je een hele bak informatie over je heen gekregen. Daarom vond ik het super fijn dat ik het had opgenomen zodat ik het nog regelmatig terug kan luisteren.

Zelfs nu een aantal maanden verder, vallen er nog steeds wel eens kwartjes! ‘Tsja, zo ben ik nou eenmaal. Het staat in m’n handen’ denk ik dan regelmatig. Een geruststellende gedachte.”

Nienke van de Water

Webshopeigenaar, Dreamkey Design

“Melissa is een hele leuke, down to earth dame die je handvatten en coachende tips geeft voor je carrière/bedrijf. Vol praktische tips en een feest der herkenning, alsof ik eindelijk gezien & begrepen werd! Zo’n hand lezing is heel waardevol, en ook zeker een aanrader voor mensen in een burn-out (zoals ik).”

Kim Hovenkamp

Business Development Manager