Ervaringen

De Handcoach

Down to earth magic for goalgetters

Benieuwd hoe anderen een handje op weg zijn geholpen?
Lees hieronder een aantal ervaringen.

|

“Melissa is een van de meest down-to-earth handanalisten die je maar kunt hebben. Ze is nuchter en leest met humor en kunde je handen. Ik deed het vooral ‘voor de leuk’ in eerste instantie, maar was verrast en verbaasd over hoe accuraat de beschrijving bij mij paste.

“Ik heb ook echt daadwerkelijk handige toepasbare tips gekregen, zo ben ik nu eerder geneigd méér te bewegen (want: vuur) als ik me onrustig voel, en dat brengt me heel veel. Dus harstikke blij mee. Een superleuke aanrader!

Charlotte van ‘t Wout

|

“Één van de belangrijkste en handigste (ha!) dingen was wel het inzicht dat ik vaak veel meer doe dan van me gevraagd wordt en dat ik de neiging heb daar ‘onzichtbaar’ in te zijn. Aangezien ik als freelancer werk is het natuurlijk veel beter om  helder te laten zien aan mensen wat ik doe en gedaan heb. Dat heb ik direct toegepast en dat voelt op alle vlakken goed en duidelijk (voor mezelf, maar ook mensen met wie ik ben en werk).

Al met al heb ik een heel goed gevoel over gehouden aan de inzichten die je hebt gegeven. Ik was op het moment dat ik je bezocht even kwijt wat ook alweer mijn bedoeling was. De handanalyse heeft me geholpen om hier duidelijker richting in te krijgen.”

Lisa van Middelaar

|

“Toen ik deze zomer bij je kwam twijfelde ik nog of ik wel klaar was voor het ondernemerschap. Jij wierp een blik op mijn handen en nam de twijfel in een keer weg. Het was voor mij de bevestiging dat ik op de goede weg ben. Ik heb het hele interview uitgeschreven en herlees het nog regelmatig.

Jouw handanalyse vond ik een kadootje aan mijzelf. Ik vond de sessie super ontspannen, jouw analyse heel treffend en waar, en het effect op mijzelf priceless. Daarnaast ben je ook nog erg leuk, hartelijk, deskundig en heerlijk jezelf.”

Rhodee van der Kam

|

“Je handlijnadviezen hebben diepe indruk gemaakt en zijn onder de stapel beland. Jij was in staat om bruggen te slaan in de dingen die ik al over mezelf wist. Jij kon mij vertellen wat de oorzaak is dat ik soms mijn talenten blokkeerde en niet verder ging. Dat was zo herkenbaar. Dat geeft mij nu een gevoel van….  ik loop niet meer weg als er een beroep op mijn talenten wordt gedaan. In iedergeval ga ik nu kijken wat er gebeurd, dan dat ik mezelf terug trek. Zo zijn mij meerdere dingen duidelijk geworden en is er echt een last van mij afgevallen na het bezoek bij jou.

Je weet ik lees al heel veel jaren o.a. mensen hun handen en door jou heb ik er zeker een andere insteek bij gekregen om te kijken en te formuleren.”

Christie van Gestel

“Melissa geeft je inzicht in wat je zelf in handen hebt. Heel tof om te horen waar je eigenlijk allemaal toe in staat bent als je je handen ineen slaat;-)!”

Chantal Deen 

|

“Ik heb onwijs veel gehad aan de handanalyse, het gaf me veel duidelijkheid over waarom ik bijvoorbeeld bepaalde dingen doe. Na de eerste 10 minuten was ik al versteld van alle informatie, dus zeker na dat uurtje heb je een hele bak informatie over je heen gekregen. Daarom vond ik het super fijn dat ik het had opgenomen zodat ik het nog regelmatig terug kan luisteren.

Zelfs nu een aantal maanden verder, vallen er nog steeds wel eens kwartjes! ‘Tsja, zo ben ik nou eenmaal. Het staat in m’n handen’ denk ik dan regelmatig. Een geruststellende gedachte.”

Nienke van de Water

|

“Ik heb heel veel inzichten gekregen vanuit de handanalyse. Het was vooral een bevestiging van veel punten, en dat was eigenlijk wel heel erg fijn. 2018 was voor mij jaar een van grote veranderingen en het was fijn om te horen dat ik over het algemeen op de goede weg zit. Ik kan sommige dingen nu ook veel meer accepteren en begrijp waar bepaalde dingen vandaan komen.

Ik ging compleet zonder verwachtingen de handanalyse in, maar ik kan zeker zeggen dat het mij meer heeft gebracht dan ik van te voren had verwacht! De lijst heeft een mooi plekje aan de muur gekregen.”

Michela Puliti

“Water en vuur – dat staat in mijn handen geschreven vertelde Melissa mij. Eerst dacht ik: ‘huh?!’ maar daarna dacht ik ‘ooooh ja!’. Het viel gewoon opeens op z’n plek. Na mijn gesprek met De Handcoach leek het wel of ik verliefd was! 

Haha, het klinkt best dom – maar echt, ik voelde me zo licht als een veertje! Want het gaf me kracht en zoveel positieve inzichten. Dat niet anderen mijn leven lijden/leiden, maar dat ik het zelf in eigen hand mag/moet/kan nemen. En hoe leuk is het om (ongegeneerd) een uur lang over je eigen dromen, valkuilen, kwaliteiten en kansen te praten?! Vooral met iemand zoals Melissa die één en al **sparkle** is?

Dus lieve, vrolijke Melissa: bedankt!”

Inge Derksen

|

“Superleuk mens! Boeiende analyse! Lekker niet zweverig en de info die ze geeft slaat de spijker op zn kop! Dikke aanrader!”

Danny Bouman

|

“Heel veel dank voor de mooie middag met nieuwe inzichten, bevestigingen en een hoop nieuwe energie! Wij komen graag nog eens met onze kindjes langs.” 

Linda Laan

|

“Zo veel inzichten gekregen tijdens de handanalyse van Melissa! Heb er nog dagelijks wat aan. Echt heel erg blij mee! Kan het iedereen aanraden.”

Natasja Arie

|

“Alles wat Melissa me vertelde was spot on. Ik leerde zelfs nieuwe dingen over mezelf, die ik ergens wel wist, maar nooit echt zag. Kwartjes vielen en lichtjes gingen branden.”

Sanne van der Ploeg

“Leidinggevenden zouden eigenlijk eerder hun personeel naar De Handcoach moeten sturen, in plaats van naar dure loopbaancursussen.”

W.Y.

|

“Wat een super ervaring. Melissa is vriendelijk en geïnteresseerd. Ze heeft uitgebreid de tijd genomen om mijn handen onder de loep te nemen. Ik ben een wijze en leuke ervaring verder.

Nooit gedacht dat er zoveel in mijn handen te lezen was. Een leskaart die ik elke dag bij mij draag. Misschien toch niet zo vreemd en dichterbij dan je denkt. Ik kan iedereen De Handcoach aanraden.”

Christie Schellings

|

“Ik heb veel aan de handanalyse gehad. Ik had een overzicht gekregen van mezelf ipv allemaal losse puzzelstukjes. En ook nieuwe puzzelstukjes gevonden die ik nog niet kende.

Concreet heeft het me geholpen bij mijn sollicitaties, ik kon veel beter uitleggen wie ik nu eigenlijk was.”

Evelien van Corven

|

“Ik voelde me na de handanalyse zo krachtig, zo in mijn power. Dat wanneer ik als impulsief wordt bestempeld, dat ik nu weet dat het komt door mijn vuur. Dat wanneer ik iets wil, ik het (vaak) ook doe.

Maar ook het verschil tussen het vuur in mij, en hoe mijn vriend is. Dat ik nu beter begrijp waarom ik me aan zijn ‘luiheid’ kan irriteren. Daarnaast neem ik bewust meer ruimte voor mijzelf in, om tot rust te komen.”

Jantine Oevering

|

“Wat de handlezing me gebracht heeft? Ik heb bevestiging gekregen op zaken die ik eigenlijk al wist. Maar ook nieuwe inzichten zoals dat ik geen mens ben om alleen te werken. Nu ik er op let, zie ik dat ook terug. Mooi om dat tijdens de handlezing terug te krijgen. Ook heeft het de band met mijn moeder alleen maar versterkt.” 

Elke Verbruggen

Kun jij een helpende hand gebruiken?

Neem dan contact met mij op!