fbpx

Deze handjes gingen de lucht in

Ontdek hoe anderen een handje op weg zijn geholpen

Op Google al meer dan 50 5-sterren reviews

Online cursussen

De sleutel tot succes heb je zelf in de hand. Iets wat je gaat ontdekken in mijn online cursusaanbod. Ik vertaal oeroude wijsheden naar het hier-en-nu. Met diepgang, praktische oefeningen en duidelijke taal. Zodat je gegarandeerd in actie komt en nieuwe stappen zet. 

“Van wegstoppen naar trots laten zien! Ik had nooit gedacht dat ik mijn ‘kleine duimpje’ nu zou omschrijven als een van de meest bijzondere vingers aan mijn hand. De cursus handlezen is niet alleen ontzettend leuk om te doen, maar ook erg leerzaam. Hij zit vol bevestigende en ‘aha-momenten’. Je leert jezelf tot in detail kennen. En dat met een grote glimlach op je gezicht. ‘Zie je wel, ik wist het!’. De cursus laat je simpelweg toveren.”

Renee Hoes

“Zojuist de online cursus handlezen afgerond. Alle modules waren net zo interessant. Super duidelijk uitgelegd en je komt veel over jezelf te weten. Nooit gedacht dat er zoveel in je handen staat. Heb al tegen vele mensen gezegd dat dit een van de beste investeringen was sinds tijden! Iedereen aan te raden dus.”

Marit Smeitink

“‘Neem de regie in handen’ is de titel van de online handleescursus. Dat dekt de lading wat mij betreft exact. Het is een ontzettend gave en leerzame cursus, waarbij eenmaal begonnen stoppen geen optie meer is. Elke keer zie ik weer andere en nieuwe dingen/lijnen in mijn handen. Hierdoor leer ik veel over mezelf, maar word ik tevens bevestigd in een aantal zaken. Zo fijn! Soms ook irritant, want je blijft dingen zien en willen weten… gelukkig is zijn daar de live sessies met Melissa echt een toevoeging hier op. Echt een aanrader deze cursus!”

Krista Zoethout

“De cursus handlezen is ontzettend interessant en leerzaam, een echte investering in jezelf beter leren kennen en dus makkelijker goede keuzes maken die bij je passen. Melissa is zeer professioneel en deelt op Instagram en in haar nieuwsbrief mega veel leuke weetjes en extra’s. 100% aanrader!”

Fleur Overgaag

“Van De Handcoach heb ik zowel de cursus Handlezen en de cursus Numerologie gevolgd. Beide zijn absolute aanraders en geven je waardevolle inzichten met de juiste dosis verdieping. Het handlezen was een verhelderende toevoeging op eerder ontvangen handlezingen. De numerologie deed meerdere kwartjes vallen en bleek qua timing en getallen precies in de week vóór mijn verjaardag te passen 😉 Mijn advies: laat je nieuwsgierigheid de overhand nemen, veel plezier!”

Kim Huizenga

“De omschrijvingen in de cursus numerologie zijn spot on! Ik heb zelden zo’n duidelijk en mooi vormgegeven cursus gezien. Echt een aanrader!

Maarten

“De numerologie cursus is leuk en interessant en zet je aan tot nadenken over jezelf en je eigen doelen. De cursus is mooi vormgegeven en heel makkelijk om te volgen en toe te passen. Ik zou hem zeker aanraden aan anderen!”

Andrea Groot

1-op-1 aanbod

Mijn aanbod is er voor jou als je op een praktische wijze meer over jezelf te weten wilt komen. Ideaal als je jouw bedrijf naar het volgende niveau wilt tillen of een blijvende herinnering aan jouw geliefden wilt achterlaten. 

“Toen ik deze zomer bij je kwam twijfelde ik nog of ik wel klaar was voor het ondernemerschap. Jij wierp een blik op mijn handen en nam de twijfel in een keer weg. Het was voor mij de bevestiging dat ik op de goede weg ben. Ik heb het hele interview uitgeschreven en herlees het nog regelmatig.

Jouw handanalyse vond ik een kadootje aan mijzelf. Ik vond de sessie super ontspannen, jouw analyse heel treffend en waar, en het effect op mijzelf priceless. Daarnaast ben je ook nog erg leuk, hartelijk, deskundig en heerlijk jezelf.”

Rhodee van der Kam

Virtueel Assistent, EvenEef

“Wauw! Wat is het een bijzondere ervaring om een handanalyse te doen bij Melissa. Ik zou deze ervaring als confronterend, bevestigend, gezellig en tof beschrijven. Ook nu, paar maanden later, pak ik het lijstje er nog eens bij met de dingen die Melissa mij verteld heeft en elke keer is het weer speciaal om te lezen. Ik raad iedereen aan om een handanalyse te doen bij Melissa, het is life-changing!”

Iep Bergsma, fotografe

“Één van de belangrijkste en handigste (ha!) dingen was wel het inzicht dat ik vaak veel meer doe dan van me gevraagd wordt en dat ik de neiging heb daar ‘onzichtbaar’ in te zijn. Aangezien ik als freelancer werk is het natuurlijk veel beter om helder te laten zien aan mensen wat ik doe en gedaan heb. Dat heb ik direct toegepast en dat voelt op alle vlakken goed en duidelijk (voor mezelf, maar ook mensen met wie ik ben en werk).

Al met al heb ik een heel goed gevoel over gehouden aan de inzichten die je hebt gegeven. Ik was op het moment dat ik je bezocht even kwijt wat ook alweer mijn bedoeling was. De handanalyse heeft me geholpen om hier duidelijker richting in te krijgen.”

Lisa van Middelaar

Communicatieadviseur

“De handlezing van Melissa was voor mij zo veel meer dat alleen een handlezing. Ik heb een veel beter inzicht in wie ik ben, wat mijn talenten en valkuilen zijn. Daardoor maak ik nu gemakkelijker keuzes (privé en zakelijk) die goed bij me passen. Absolute aanrader!”

Sofie Kneppers, masseur Natuurlijk Sofie

“Melissa is een hele leuke, down to earth dame die je handvatten en coachende tips geeft voor je carrière/bedrijf. Vol praktische tips en een feest der herkenning, alsof ik eindelijk gezien & begrepen werd!”

Kim Hovenkamp

Business Development Manager