fbpx

E-books met een magische boodschap

Spirituele gidsen

Mijn E-books zijn jouw spirituele gidsen in het dagelijks leven. Op een laagdrempelige manier maak je kennis met de vele natuurlijke wijsheden. De achtergrondinformatie is helder en duidelijk beschreven. Geen vaag gelul, wel nuttige informatie waar je écht iets aan hebt. En door de praktische vertaalslag ontdek je ook nog eens hoe je deze oeroude kennis vandaag de dag kunt benutten.

De Handcoach_E-books

Mijn E-books

De Handcoach_E-book De magie van je handen

DE MAGIE VAN JE VINGERS

Wil jij bewustere keuzes maken op basis van de juiste inzichten? Gebruik dan je vingers als praktisch raadgever. In dit E-book ontdek je de specifieke betekenis van elke vinger. Door hierbij stil te staan en jezelf de juiste reflectievraag te stellen, maak jij vervolgens een beslissing die in lijn is met wie jij bent.

€33,- incl. handige extra’s!

De Handcoach_E-book Werken met de maan

WERKEN MET DE MAAN

Dit E-book is een fijne gids als je benieuwd bent naar de maan en haar werking. Het bevat veel informatie over de maanfasen en dierenriemtekens. Ook staat het E-book boordevol praktische tips en adviezen. Als bonus is er een fijne maanjournal die jou helpt om  te werken met de kracht van de maan.

€22,- incl. maanjournal