fbpx

Haal het beste uit jezelf én elkaar

Waardevolle inzichten waardoor je nader tot elkaar komt

In je relatie of vriendschap is er de behoefte elkaar (nog) beter te leren kennen. Soms zijn er wat ergernissen, maar deze vormen geen obstakels. Liever wil je onderzoeken hoe je het beste uit jezelf én elkaar naar boven kunt halen.

Een duo handanalyse biedt hierin uitkomst. Het geeft niet alleen inzicht in jouw kernkwaliteiten, je ontdekt ook die van de ander. Daarnaast kom je erachter wat jou of de ander tegenhoudt om tot actie over te gaan. Met de kennis vanuit de handanalyse weet je elkaar in de toekomst veel beter te motiveren. Je groeit niet alleen nader tot elkaar, maar ook zeker zelf!

De voordelen van mijn helpende hand:

Ontdek de kracht en uitdaging in de relatie/vriendschap

Krijg inzicht in elkaars mogelijkheden

Voel je zekerder over jezelf en elkaar

Communiceer duidelijker over je behoeften

Haal meer voldoening uit de dingen die jullie doen

Geef grenzen sneller aan

Motiveer elkaar om in actie te komen

Ervaringen met De Handcoach

Deze handjes gingen de lucht in…

Annemiek Smit

“Mijn man en ik hebben beide veel geïnvesteerd in persoonlijke ontwikkeling en het is bijzonder hoe Melissa ons alsnog wist te verrassen met eigenschappen van onszelf en de uitdagingen/kansen hiervan. Ze brengt dit op een coachende manier, heel fijn. Het heeft ons dichter bij onszelf en elkaar gebracht. De afdrukken van onze handen kregen we ingelijst mee, een mooie herinnering én handleiding.”

Mariëlla Vink

“Waanzinnig wat er uit je handen te lezen is. Echt ik vond alles zo treffend!! Zeker een aanrader als je eens meer wilt weten over je kernkwaliteiten. Ook superleuk om met een vriendin te doen. Je leert elkaar beter kennen, je kan beter begrijpen waarop je klikt en je weet op welke punten je elkaar kan versterken. Ik vond het erg waardevol en mooi om samen met mijn vriendin een handanalyse te doen.”

Nicole van de Velde

“Samen met mijn partner heb ik een duo handanalyse gedaan. Vooral uit nieuwsgierigheid, maar het overtrof al onze verwachtingen. Zo leerzaam met inzichten waardoor dingen ineens op hun plek vallen. Melissa’s positieve aanpak en praktische tips waar je direct wat mee kunt, maakt het vooral heel leuk om op deze manier eens stil te staan bij wie je bent. Ongelooflijk dat dit allemaal in je handen geschreven staat…
Een absolute aanrader!”

Mijn aanpak

Ik ben iemand die gerichte vragen stelt, kritisch met jullie meedenkt, oplossingsgericht te werk gaat, maar bovenal iemand die direct en to the point zegt waar het opstaat.

Door mijn 2,5 jarige opleiding Handleeskunde te combineren met mijn kennis en ervaring uit de NLP en het oplossingsgericht coachen kan ik jullie praktische handvaten geven. Geen vaag gelul, maar inzichten en adviezen waar jullie echt iets aan hebben en daardoor nader tot elkaar kunnen groeien.

Door mijn kennis weet ik voor mezelf veel beter de balans in vriendschappen en relaties op te zoeken. Dit gun ik jullie ook!

 

Waarom handen?

De handen zijn een rechstreekse uiting voor wat zich in het hoofd afspeelt. Het wordt handelen betekent niet voor niets tot actie overgaan. 

Dat betekent dat elk kenmerk van de handen (lijnen, tekens, nagels, handvorm, stand van de vingers) iets weergeeft over het karakter. De bekende psycholoog Carl Gustav Jung schreef over het analyseren van handen: “De handen, waarvan de vorm en het functioneren zo innig zijn verweven met de psyche, kunnen op sprekende en dus verstaanbare wijze uitging geven aan het menselijk karakter”.

Voor wie?

Mijn handanalyses zijn exclusief voor personen die hard willen werken aan zichzelf én aan elkaar.

Om helderheid in de communicatie te creëren zal ik niet alleen de kernkwaliteiten benadrukken, jullie zullen ook geconfronteerd worden met de valkuilen. Hier staan jullie open voor. Want alleen bij het omarmen van zowel positieve als negatieve eigenschappen is (spirituele) groei mogelijk.

 

Investering

Bij een investering gaat het er niet zozeer om wat het kost, het gaat er vooral om wat het oplevert. En de resultaten van een duo handanalyse zijn eigenlijk niet in geldwaarde uit te drukken.

Want door een duo handanalyse leer je niet alleen veel over jezelf, maar ook over de ander. Deze vele inzichten zorgen voor een prachtige verdieping in jullie vriendschap of relatie. Je weet elkaar hierna scherp te houden en te motiveren. Het effect hiervan gaat verder dan jullie relatie of vriendschap. Je zal ook zeker gevolgen merken in je carrière en je gezondheid. Daar durf ik mijn handen voor in het vuur te steken!

Een duo handanalyse wordt als volgt aangeboden

Verdiepende vragenlijst

Handanalyse met karakterschets (2x 45 minuten)

Geluidsopname

Handafdrukken in bewaarlijst

Limited Edition Tas

€ 399,-

incl. BTW

De afspraak vindt plaats op mijn kantoor in Amsterdam.
Verzetten mag, maar als je de afspraak niet binnen 24 uur verzet vervalt de afspraak en kan deze niet meer ingehaald worden.