fbpx

Online cursussen

Praktische spiritualiteit voor twijfelaars en piekeraars

Pieker je veel? Slaat de twijfel wel eens toe? Lukt het jou geen nee te zeggen?

Ontdek dan wat de kennis van de numerologie, handleeskunde en astrologie voor jou kan betekenen. In mijn online cursussen vertaal ik oeroude wijsheden naar het leven van nu. Praktisch van aard, met lekker veel diepgang. Zodat je gegarandeerd in actie komt en nieuwe stappen zet om de regie over jouw leven in eigen hand te nemen. Klik op onderstaande video voor meer informatie over mij en mijn werkwijze.

Online cursusaanbod

De Handcoach_Cursus numerologie

CURSUS NUMEROLOGIE

Numerologie is een bewustzijnstool die gebruik maakt van de verborgen betekenis van getallen. Elk getal heeft een eigen unieke energie en biedt inzicht in jouw levensdoel, lotsbestemming en levensweg. Mis je focus en helderheid? In de cursus numerologie ontdek je waardevolle inzichten over jezelf, waardoor je zelfbewuster de toekomst tegemoet kunt treden.

Ga direct van start

CURSUS HANDLEZEN

Handlezen is een eeuwenoude studie die inzicht geeft in jouw karakter. In de cursus worden de grondbeginselen van het handlezen gecombineerd met tal van praktische tips en adviezen. Wil je meer uit jezelf en je carrière halen, maar heb je geen idee hoe? Leer dan hoe je jouw handen als kompas kunt gebruiken om zo de regie écht in eigen hand te nemen.

Cursus start voorjaar 2021