fbpx

Praktische spiritualiteit in het dagelijks leven

Ontdek de oeroude wijsheden

Ontdek wat de oeroude kennis van de numerologie, handleeskunde en astrologie voor jou kan betekenen. In mijn online cursussen en Moonclass vertaal ik oude wijsheden naar het leven van nu. Praktisch van aard, met lekker veel diepgang. Zodat je gegarandeerd in actie komt en nieuwe stappen zet om de regie over jouw leven in eigen hand te nemen.

Cursussen en Moonclass

De Handcoach_Cursus numerologie

CURSUS NUMEROLOGIE

Numerologie is een bewustzijnstool die gebruik maakt van de verborgen betekenis van getallen. Elk getal heeft een eigen unieke trilling en biedt inzicht in jouw levensdoel, lotsbestemming en levensweg. In de cursus numerologie ontdek je de waardevolle inzichten van jouw persoonlijke getallen.

Cursus is direct toegankelijk

MOONCLASS

Werk maandelijks AAN je bedrijf door deel te nemen aan de Moonclass. De verschillende maanstanden brengen specifieke thema’s met zich mee. Door je aandacht hierop te vestigen zal je op natuurlijke wijze tot grote hoogte groeien.

Elke maand een expert aan het woord op Instagram

CURSUS HANDLEZEN

In de online cursus van acht modules wordt de kunde van het handlezen gecombineerd met praktische tips en adviezen. Je handen vormen tijdens deze ontdekkingsreis jouw kompas. Neem jezelf letterlijk en figuurlijk onder de loep en ontdek wie je bent en wat je nodig hebt.

Cursus start in het najaar