fbpx

Cadeaustress? Niet met deze handige tips!

December. Een maand die onlosmakelijk verbonden is met cadeaus. En ook familie, bedrijfsborrels, kerstdiners en nog zoveel meer. Stress alom. Om het je makkelijk te maken heb ik een aantal fijne cadeausuggesties. Van 0 tot enkele honderden euro’s. Soms zijn gebaren nog wel waardevoller dan het cadeau an sich. Laat je inspireren!

Cadeaubon

Een cadeaubon is een ideaal cadeau. Zeker als je deze van een grote winkelketen aanschaft. Voor ieder altijd wel wat wils. Origineler is het als je een eigen cadeaubon maakt. Bijvoorbeeld om in te zetten als oppas voor de kinderen van je zus, of bij je beste vriend die binnenkort gaat verhuizen. Wie kun jij waarmee het komende jaar eens ontzorgen? Schrijf een leuk bericht erbij en klaar ben je!

Handanalyse

Is jouw geliefde klaar voor een nieuwe stap in zijn of haar carrière? Wil hij of zij komend jaar stappen gaan zetten naar werk wat echt bij hem of haar past? Niet meer op maandag al verlangen naar het weekend, maar echt elke dag opnieuw zin hebben om aan de slag te gaan? Dan is een handanalyse een mooi geschenk. Ik neem hem of haar bij de hand en laat zien waar de kwaliteiten en mogelijkheden liggen. En dat niet alleen. Ik begeleid hem of haar ook bij het zetten van de nodige stappen. Meer informatie lees je hier.

Of wil je het komend jaar samen jullie relatie eens verder uitdiepen? Ontdekken hoe je het beste uit jezelf én elkaar naar boven kunt halen. Een duo handanalyse biedt hierin uitkomst. Met de kennis uit de gezamenlijke handanalyse komt je veel te weten over elkaars krachten en uitdagingen. Het maakt inzichtelijk waar de behoeften van elk van jullie liggen. Deze inzichten zorgen ervoor dat het makkelijker wordt hierover te communiceren. En dat maakt weer dat jullie elkaar in de toekomst veel beter weten te motiveren.

Annemiek Smit verwoorde het effect mooi na de duo-handanalyse met haar man: “De duo-handanalyse heeft ons dichter bij onszelf én elkaar gebracht.” Op zoek naar een origineel voor jullie samen? Lees dan hier meer.

Brief/Kaart

Een handgeschreven brief of kaart is een cadeau dat helemaal niet veel geld hoeft te kosten, maar wel echt mega waardevol is. Schrijf eens welke stappen je jouw geliefde het afgelopen jaar allemaal hebt zien maken. Waar ben je van de zijlijn trots op? Deze reminders zullen heel ondersteunend voor je geliefde zijn. Zeker omdat we vandaag de dag in een 24/7 economie leven waarin er continu van alles wordt gevraagd. Iedereen is zo bezig met toekomstige plannen en doelen, dat nog wel eens wordt vergeten wat al is bereikt en gedaan.

Ook kun je hem of haar een mooie wens meegeven voor de toekomst. Wat wens je jouw geliefde het komende jaar toe? En hoe kun jij er voor hem of haar zijn? Dit zou je nog mooi kunnen koppelen met de cadeaubon die ik als eerste tip heb gegeven.

Tot slot is het ook mooi om te beschrijven wat je in hem of haar waardeert. Waarom mag je jezelf gelukkig prijzen dat je geliefde jou in zijn of haar kostbare inner circle toelaat?

Selfcare kaartendeck

Heb je jouw geliefde de afgelopen tijd zien struggelen met een fijne werk-privé balans? Hoorde je hem of haar klagen te weinig tijd voor zichzelf vrij te kunnen maken? Zie je dat jouw geliefde snel voor anderen klaar staat, maar zichzelf uit het oog verliest? Wil je hem of haar hierin ondersteunen? Het Selfcare kaartendeck is een prachtig cadeau.

De 33 kaarten stimuleren jouw geliefde tijd, liefde en aandacht voor zichzelf vrij te maken. Met suggesties voor praktische activiteiten en ondersteunende positieve zinnen, zal hij of zij minder stress ervaren. De handjes mogen even in de relaxstand, en dat momentje helemaal voor hem of haar alleen, wordt gecreëerd. Dit zorgt voor meer rust, zelfvertrouwen en een bewustere levensstijl. Gun jij meer ontspanning aan jouw (drukke) geliefde het komend jaar? Koop dan hier het Selfcare kaartendeck.

Mijn wens voor 2020

Ik hoop oprecht dat mijn cadeausuggesties bijdragen aan minder (cadeau)stress. De verantwoordelijkheid voor de invulling van je leven heb je zelf in de hand. 2020 belooft numerologisch gezien een magisch mooi jaar te worden. Het getal 22 is een getal dat vraagt met volle overgave te werken aan je eigen ik. Het nodigt uit om op een speelse manier te ontdekken wie je bent en wat je komt doen op deze wereld.

Ik geloof er heilig in dat ieder van ons goud in handen heeft. Aan jou om dat te ontdekken, maar bovenal iets mee te gaan doen!