Cadeaubon

De Handcoach

Down to earth magic for goalgetters

Cadeaubon handanalyse

Cadeaustress? Last minute een origineel cadeau nodig? Geef jij liever iets nuttigs in plaats van een standaard cadeau? Dan is de cadeaubon van De Handcoach een verrassend idee!

Bij tal van speciale gelegenheden is een handanalyse een mooi geschenk om te geven. Te denken valt aan de jarige job op zijn verjaardag, de jubilaris bij een jubileum, je geliefde op Valentijnsdag of je zusje bij het behalen van haar diploma. Help je vriendin, collega, geliefde of familielid een handje op weg!

Ook met de feestdagen zoals Sinterklaas of Kerst is de cadeaubon een bijzonder cadeau om te geven. 

Kortom de cadeaubon is een origineel en verrassend cadeau en bijzonder geschikt voor allerlei feestelijke gelegenheden.

  • Een verrassend, origineel en nuttig cadeau.

  • Als digitale of papieren versie verkrijgbaar.

  • Ook geweldig als kerstgeschenk of sinterklaascadeau.

Cadeaubon individuele handanalyse

De handanalyse duurt 1,5 uur. Dit is inclusief het maken van de handafdrukken. Tijdens de handanalyse mag je een geluidsopname maken, wat heel makkelijk werkt met de dictafoonfunctie op je mobiel. Na de handanalyse werk je jouw belangrijkste waarden uit als fijn geheugensteuntje. Vervolgens bespreken we welke doelen je op korte termijn kunt realiseren. Tot slot krijg je jouw handafdrukken mee in een gouden lijst. De limited edition tas zorgt ervoor dat je alles handzaam kunt vervoeren.

Digitale of papieren cadeaubon

Een cadeaubon van De Handcoach kopen hoeft geen tijdrovende klus te zijn. Je kunt je cadeaubon hiernaast eenvoudig bestellen. Geef in het opmerkingenveld aan of je een digitale of papieren cadeaubon wilt ontvangen. Na ontvangst van betaling wordt de cadeaubon binnen 24 uur gemaild naar het opgegeven e-mailadres of verstuurd naar het opgegeven huisadres.

Voorwaarden De Handcoach cadeaubon

  • De cadeaubon vertegenwoordigt een handanalyse van 1,5 uur.
  • Na aankoop is de cadeaubon één jaar geldig. 
  • De cadeaubon kan niet worden ingewisseld tegen contanten, restitutie is niet mogelijk. 
  • Als er gekozen wordt voor een digitale cadeaubon, zal deze na ontvangst van betaling binnen 24 uur naar het opgegeven e-mailadres gemaild worden.
  • Als er gekozen wordt voor een papieren cadeaubon zal deze na ontvangst van betaling zo spoedig mogelijk via PostNL verstuurd worden.

Ervaringen

De cadeaubon is een ideaal geschenk voor tal van feestelijke gelegenheden.
Deze handjes gingen de lucht in… 

|

“Achteraf denk ik dat dit het mooiste cadeau is dat ik ooit van iemand heb gekregen. Het gaf mij de doorslag om mijn problemen aan te pakken, omdat ik mezelf zoveel beter begreep. Thanx for that!”

Arno 

|

“Ik wilde graag een nuttig cadeau. Ik kon wel weer vragen om bloemen of andere spullen, maar die gooi ik naar verloop van tijd toch weg. Hier heb ik mijn hele leven nog iets aan. Heel erg bedankt!”

Kim Kleijn