Cadeaubon

De Handcoach

Down to earth magic for goalgetters

Cadeaubon handanalyse

Cadeaustress? Last minute een origineel cadeau nodig? Geef jij liever iets nuttigs in plaats van een standaard cadeau? Dan is de cadeaubon van De Handcoach een verrassend idee!

Bij tal van speciale gelegenheden is een handanalyse een mooi geschenk om te geven. Te denken valt aan de jarige job op zijn verjaardag, de jubilaris bij een jubileum, je geliefde op Valentijnsdag of je zusje bij het behalen van haar diploma. Help je vriendin, collega, geliefde of familielid een handje op weg!

Ook met de feestdagen zoals Sinterklaas of Kerst is de cadeaubon een bijzonder cadeau om te geven. 

Kortom de cadeaubon is een origineel en verrassend cadeau en bijzonder geschikt voor allerlei feestelijke gelegenheden.

  • Een verrassend, origineel en nuttig cadeau.

  • Ook geweldig als kerstgeschenk of sinterklaascadeau.

Cadeaubon individuele handanalyse

De handanalyse duurt 1,5 uur. Dit is inclusief het maken van de handafdrukken. Tijdens de handanalyse mag een geluidsopname gemaakt worden, wat heel makkelijk werkt met de dictafoonfunctie op alle mobiele telefoons. Na de handanalyse worden de belangrijkste waarden als fijn geheugensteuntje uitgewerkt. Tot slot worden de handafdrukken in een gouden lijst mee gegeven. De limited edition tas zorgt ervoor dat alles handzaam vervoerd kan worden.

Eenvoudig te bestellen

Een cadeaubon van De Handcoach kopen hoeft geen tijdrovende klus te zijn. Je kunt je cadeaubon eenvoudig online bestellen. Mocht je willen dat de cadeaubon direct naar de ontvangen wordt verstuurd geef dan zijn/haar naam aan in het notitieveld. Na ontvangst van betaling wordt de cadeaubon zo spoedig mogelijk verstuurd naar het opgegeven verzendadres.

Voorwaarden cadeaubon

  • De cadeaubon vertegenwoordigt een handanalyse van 1,5 uur.
  • Na aankoop is de cadeaubon één jaar geldig. 
  • De cadeaubon kan niet worden ingewisseld tegen contanten, restitutie is niet mogelijk. 
  • De cadeaubon zal na ontvangst van betaling binnen 48 uur via PostNL verstuurd worden.

Ervaringen

De cadeaubon is een ideaal geschenk voor tal van feestelijke gelegenheden.
Deze handjes gingen de lucht in… 

|

“Achteraf denk ik dat dit het mooiste cadeau is dat ik ooit van iemand heb gekregen. Het gaf mij de doorslag om mijn problemen aan te pakken, omdat ik mezelf zoveel beter begreep. Thanx for that!”

Arno 

|

“Ik wilde graag een nuttig cadeau. Ik kon wel weer vragen om bloemen of andere spullen, maar die gooi ik naar verloop van tijd toch weg. Hier heb ik mijn hele leven nog iets aan. Heel erg bedankt!”

Kim Kleijn