Unieke communicatie training

Effectief communiceren heb je zelf in de hand!

Voor een succesvolle en plezierige samenwerking met je collega’s is communiceren één van de belangrijkste ingrediënten. Effectieve communicatie zorgt ervoor dat je elkaar beter begrijpt, sneller tot de kern komt en beter samenwerkt.

Op de werkvloer zijn er verschillende communicatiestijlen te ontdekken. Zo reageert de ene collega vrij direct, terwijl de ander graag bedenktijd wilt. Sommige collega’s zijn sterk gericht op de inhoud, voor anderen staat de relatie bovenaan. Deze communicatietraining is een inspirerende ontdekkingstocht naar de communicatiestijlen die er zijn, welke jij bezit en wat het effect daarvan op anderen is.

Inhoud
In deze communicatietraining staat het inzicht van jouw persoonlijke communicatiestijl en die van jouw collega’s centraal. Waar zit de kracht van de samenwerking en waar ligt de uitdaging? Je wordt je bewust van ieders kwaliteiten en valkuilen en ontdekt hoe je op elkaar overkomt. Door speelse opdrachten leer je niet alleen meer over jezelf, maar ook over jouw collega’s.

Voor wie
Deze communicatietraining is een echte eyeopener die je zal inspireren en verhelderende inzichten zal geven voor een effectievere communicatie. Daardoor is de training uitermate geschikt als je de kwaliteit van communiceren onderling wil verbeteren en het functioneren van het team naar een hoger niveau wil brengen.

Dank je wel voor de mooie workshop op onze bank in Beugen

Rabobank

Wat levert de communicatietraining op?

  • Je krijgt inzicht in jouw persoonlijke communicatiestijl met bijbehorende kwaliteiten en valkuilen.
  • Je ontdekt het effect van jouw gedrag op je collega’s. 
  • Je leert actief te luisteren en de juiste vragen te stellen.
  • Je creëert meer werkplezier en verbinding op de werkvloer.

Informatie en prijzen

In één dag leer je persoonlijk en als team hoe het staat met de communicatievaardigheden. Door praktische handvatten kun je direct het geleerde in de praktijk brengen.

  • Deze training is bij uitstek geschikt om als groep, team of afdeling te volgen. Maximaal 8 deelnemers. 
  • Beschikbaar als training van 2 uur, een halve dag of een volledige dag.
  • De training kost € 150,- excl. BTW per uur. Afhankelijk van de locatie komen er reisuren en -kosten bij.

Meer informatie of boeken?

Wil je meer informatie, heb je specifieke wensen of wil je direct boeken? Neem dan contact met mij op.