Iets te vieren? Boek een workshop of sessie handlezen!

Een workshop of sessie handlezen is een verrassende en originele activiteit tijdens een vrijgezellenfeest, verjaardag, of babyshower. De inzichten die je ontvangt brengt iedereen nader tot elkaar. Een activiteit om niet snel te vergeten!

 

Sessie handlezen

Tijdens een sessie handlezen komt eerst de bruid, jarige of aanstaande moeder aan bod voor een gezamenlijke handanalyse (+/- 15 minuten). Juist op zo’n dag is het leuk om diegene in het zonnetje te zetten en wat extra’s mee te geven. Vervolgens worden de handen van de andere deelnemers gelezen (5 tot 10 minuten). Dat lijkt kort, maar het zal je verbazen hoeveel informatie er in korte tijd boven water kan komen. De focus ligt op het benoemen van de kwaliteiten. De sessie wordt afgesloten met een leuk aandenken.

Er zijn verschillende opties voor de handlees-sessies:
In groepsverband. Met elkaar naar de handanalyses van alle deelnemers luisteren is een feest van herkenning voor iedereen!

Een-op-een. Na de gezamenlijke start ontvangt elke deelnemer een individuele handanalyse.

Vingervlugge handanalyses

Ook is het mogelijk om op een event vingervlugge handanalyses aan te bieden. Binnen een vooraf afgesproken tijd ontvangt elke bezoeker een individuele handanalyse van 5 tot 10 minuten. De focus lig op het benoemen van de kwaliteiten. Hierdoor krijgt de deelnemer een boost, waardoor de herinnering aan de activiteit blijvend is. Leuk op bijvoorbeeld een personeelsfeest, opening of een beurs.

 

Teambuilding

Tijdens een personeelsuitje kan een sessie handanalyses bijdragen aan de teambuilding. Een handanalyse geeft veel inzicht over iemands functioneren op de werkvloer. De nadruk zal op de kwaliteiten en valkuilen liggen, zodat het team weet waar ze elkaar in kunnen versterken. Op een creatieve manier komen jullie nader tot elkaar!

Ik kan het programma van de sessie voor de leuk aanbieden of als gerichte communicatietraining.

 

Prijs en locatie

Het uurtarief van een workshop of sessie handlezen is € 100,- voor particulieren. Is het voor een bedrijf dan komt er nog 21% BTW bovenop. Afhankelijk van het aantal deelnemers wordt de tijdsduur bepaald. 

In mijn praktijkruimte heb ik plek voor 6 tot 8 deelnemers. Desgewenst kan ik naar elke locatie toe reizen. Als de locatie meer dan 1 uur reistijd van Amsterdam is, bereken ik reisuren.

Meer informatie?

Wil je meer informatie, heb je specifieke wensen of wil je direct boeken? Neem dan contact op!