Over mij

Een aantal jaar geleden werkte ik op de reclameafdeling van een grote retailer. Snelheid en altijd meer willen stond centraal. Hoewel ik met veel plezier naar mijn werk ging, bezorgde de continue stress mij slapeloze nachten. Op een gegeven moment ging het licht dan ook echt uit en belandde ik thuis met een burn-out.

Een harde les, maar het liet mij wel inzien dat dit niet de juiste weg was. Ik begon mij te verdiepen in persoonlijke ontwikkeling om zo zelfinzicht te krijgen en mij bewust te worden van mijn valkuilen.

Zodoende kwam in in aanraking met een workshop handlezen. Ik was nieuwsgierig, maar ook sceptisch. Waren het nou open deuren, of zat er echt een kern van waarheid in? Ik had van te voren niet kunnen bedenken dat mijn handen zó een open boek zouden zijn. Mijn eindeloze energie, de diepe dalen, mijn rebelse geest, de continue stroom van ideeën, mijn grote verantwoordelijkheidsgevoel naar werk en privé, allemaal werden ze blootgelegd. Niet alleen was ik verbaasd, ook begreep ik mezelf zoveel beter. Vanaf dat moment was ik hooked en besloot ik de 2,5 jarige opleiding ‘Handleeskunde’ bij Ellen Duim te volgen.

Na de opleiding in juli 2016 afgerond te hebben besloot ik er nog een NLP Practioner opleiding van UNLP aan vast te plakken. Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) is een verzameling van mentale technieken gericht op persoonlijke ontwikkeling. Door gebruik te maken van NLP kan ik jou praktische handvatten geven die jou helpen met je valkuilen en belemmerende overtuigingen om te gaan.

Door een handanalyse kom je dichter bij jezelf, ontdek je waar je mogelijkheden liggen en ben je in staat bewustere keuzes te maken. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en met jou én je handen aan de slag te gaan!

Veel liefs,
Melissa

Voor deze dingen gooi ik mijn handen in de lucht:

– Chocolade. Ik kan het niet helpen. Of het nu gaat om een melkchocoladereep van Tony’s Chocolonely, een zak Maltesers of de romige balletjes van Lindt; binnen no time is het op:).

– Hardlopen. Niet alleen handig voor die chocoladeverslaving, ook fijn om mijn hoofd leeg te maken en energie te krijgen. Ik heb als element vuur en voor mij is bewegen prio nummer 1.

– Uitslapen. Ik ben verre van een ochtendmens.

– Vakantie naar een zonnige bestemming. Sri Lanka staat hoog op het verlanglijstje. Net als het Noorderlicht in IJsland; daarvoor wil ik een keer mijn behoefte aan de zon opgeven.

– Een goede latte en de zaterdagkrant van Het Parool.