De Handcoach cadeaubon

Cadeaustress? Last minute een origineel cadeau nodig? Geef jij liever iets nuttigs in plaats van een standaard cadeau? Dan is de cadeaubon van De Handcoach een verrassend geschenk!

Een cadeaubon voor elke gelegenheid

Bij tal van speciale gelegenheden is een handanalyse een mooi geschenk om te geven. Te denken valt aan de jarige job op zijn verjaardag, de jubilaris bij een jubileum, je geliefde op Valentijnsdag of je zusje bij het behalen van haar diploma. Help je vriendin, collega, geliefde of familielid zijn/haar mogelijkheden te ontdekken!

Ook met de feestdagen zoals Sinterklaas of Kerst is de cadeaubon een bijzonder cadeau om te geven. Tijdens het bekende dobbelspel zal er zeker om ‘gevochten’ worden.

Kortom de cadeaubon is een origineel en verrassend cadeau en bijzonder geschikt voor allerlei feestelijke gelegenheden.

Digitale of papieren cadeaubon

Een cadeaubon van De Handcoach kopen hoeft geen tijdrovende klus te zijn. Je kunt je cadeaubon hieronder eenvoudig bestellen. Geef in het opmerkingenveld aan of je een digitale of papieren cadeaubon wil ontvangen. Na ontvangst van betaling wordt de cadeaubon binnen 24 uur gemaild naar het opgegeven e-mailadres of verstuurd naar het opgegeven huisadres.

  • Een verrassend, origineel en nuttig cadeau.

  • Als digitale of papieren versie verkrijgbaar.

  • Ook geweldig als kerstgeschenk of stinterklaascadeau.

Voorwaarden De Handcoach cadeaubon

  • De cadeaubon vertegenwoordigt een handanalyse van 1 uur.
  • Na aankoop is de cadeaubon één jaar geldig. 
  • De cadeaubon kan niet worden ingewisseld tegen contanten, restitutie is niet mogelijk. 
  • Als er gekozen wordt voor een digitale cadeaubon, zal deze na ontvangst van betaling binnen 24 uur naar het opgegeven e-mailadres gemaild worden.
  • Als er gekozen wordt voor een papieren cadeaubon zal deze na ontvangst van betaling zo spoedig mogelijk via PostNL verstuurd worden.

“Achteraf denk ik dat dit het mooiste cadeau is dat ik ooit van iemand heb gekregen. Het gaf mij de doorslag om mijn problemen aan te pakken, omdat ik mezelf zoveel beter begreep. Thanx for that!”

Arno