Algemene voorwaarden
De Handcoach

De Handcoach wil kwaliteit leveren. Om deze kwaliteit te waarborgen zijn er een aantal algemene voorwaarden van toepassing. Voor de leesbaarheid heb ik gekozen voor de ik-vorm. Waar ‘ik’ of ‘mijn’ staat wordt het bedrijf De Handcoach bedoeld.

Wat kan De Handcoach voor mij betekenen?

Op basis van jouw behoefte kun je kijken naar de mogelijkheden die De Handcoach biedt. Als je kiest voor een handanalyse, training of workshop, dan staat er op mijn website vermeld wat je krijgt voor de daarbij behorende actieprijs. Bij een opmaat-sessie spreken we samen vooraf goed af welke mogelijkheden er zijn en wat je krijgt voor de door mij voorgestelde offerteprijs.
Voor een Mindful Run cursus gelden andere algemene voorwaarden. Deze ontvang je na aanmelding per e-mail.

Wat kost een dienst van De Handcoach?

Je vindt de prijzen van mijn handanalyses, trainingen en workshops op mijn website. Voor een opmaat-sessie geldt uiteraard een op maat prijs. De prijzen zijn altijd inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld. Aanbiedingen, prijzen of offertes gelden niet automatisch voor toekomstige diensten of offertes.

Hoe kan ik een afspraak maken?

Je kunt een afspraak voor een van mijn diensten maken door contact met mij op te nemen. Dat kan via het contactformulier, door mij te bellen, een berichtje te sturen, of een e-mail te zenden. Als je daarvoor of vervolgens tot aankoop overgaat of een offerte goedkeurt, accepteer je meteen deze algemene voorwaarden.

Op welke wijze kan ik betalen?

Je kunt een van mijn diensten direct betalen via de website via iDEAL. Mocht je op een andere manier willen betalen neem dan contact met mij op. In overleg is betaling in termijnen mogelijk. Voor een opmaat-sessie ontvang je een factuur. Je betaalt op voorhand en de betalingstermijn is 14 dagen.

Heb ik recht op een bedenktijd?

Wettelijk gezien heb je een bedenktijd van 14 dagen na dag van aanschaf. Na deze 14 dagen is het niet meer mogelijk om deelname aan een van mijn diensten te annuleren en ben je verplicht de volledige actieprijs te betalen. Deze bedenktijd is helaas niet van toepassing voor een ondernemer.

Kan ik een afspraak annuleren?

Je kunt een handanalyse uiterlijk 24 uur van te voren afzeggen en een nieuwe analyse  inplannen. Als de handanalyse later dan 24 uur van te voren afgezegd wordt, vervalt de analyse en kan deze niet meer ingehaald worden.

Je kunt een workshop uiterlijk 72 uur van te voren afzeggen en kijken of er een alternatief mogelijk is. Als de workshop later dan 72 uur van te voren afgezegd wordt, vervalt de deelname en kan de workshop niet ingehaald worden.

Je kunt een opmaat-sessie uiterlijk 72 uur van te voren afzeggen en kijken of er een alternatief mogelijk is. Als de opmaat-sessie later dan 72 uur van te voren afgezegd wordt, vervalt de gehele sessie.

Zijn mijn gegevens veilig bij jou?

Als je een dienst bij mij afneemt kun je ervan uitgaan dat ik zorgvuldig omga met jouw persoonsgegevens en de informatie die je mij toevertrouwd. Ik neem jouw privacy uiterst serieus en houd mij aan een geheimhoudingsplicht.

Moet ik jouw adviezen opvolgen?

Ik geef adviezen niet zomaar, maar het is geheel aan jou of je die al dan niet opvolgt. Vooropgesteld staat dat ik geen arts ben. Alle handreikingen die tijdens een van mijn diensten worden gegeven zijn slechts adviezen. Wat je hiermee doet is jouw eigen verantwoordelijkheid en keuze. Dat betekent dat je mij niet aansprakelijk kunt stellen voor de (indirecte) gevolgen van het al dan niet opvolgen van mijn advies.

Wat moet ik doen als ik ontevreden ben?

Het kan voorkomen dat je ergens ontevreden over bent. Dit vind ik natuurlijk erg spijtig en ik zal mijn uiterste best doen om het voor je op te lossen. Je kunt mij een e-mail sturen en daarin graag zo duidelijk mogelijk laten weten waarover je ontevreden bent. Ik zal dan binnen 14 dagen jouw klacht in behandeling nemen en beantwoorden. Mochten we er samen niet uitkomen dan kunnen we het geschil aan de rechter voorleggen. Maar laten we hopen dat het zover niet hoeft te komen.

Deze algemene voorwaarden zijn opgesteld op 20 november 2017.
In het geval van toekomstige wijzigingen zal ik deze tijdig per e-mail aan je toesturen.